• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eslerinizde boyle mi ? Çok Üzülüyorum

Herkese mutlu hafta sonlari diliyorum kk hanimlari. Benim canimi skan ve uzen bir konuyu sizlerle paylasmak istedim.
Esim ile 4 yillik evliyiz aramizda 10,yas var
Ben 25 esim 35 yasinda ikimizde calisiyoruz
Genel anlamda iyi bir es kendisi , evine cocuguna ilgili yardimci cogu zaman destekci bir derdim oldugu zaman dinler elestirir belki ama dinler.. Butun vaktini bize ayirir.
Ama gel gelelim esim siyah ben beyaz
Dogru duzgun hic bir sekilde anlasamiyoruz
Ne o beni anliyor ne ben onu hic konuda uzlasamiyoruz cok kavga ediyoruz
Beni anlamadigi icin cok uzuluyorum
Duygusal anlamda hic birseyi mi karsilamiyor esim..
Evlendik evleneli daha birkere bilmem seni seviyorum dedigini
Bana karsi heyecan cosku arzu ne bileym istek yok.
Bende zamanla koreldm iyice..
Cok ornek var ama konuyu toparlamak icin kisa aciklama yaptim sizlere.
Dun bir konudan tartistik
Cocuk olmasa bu evliligin buraya kadar gelmeyecegini ikimizde biliyorduk hep..
Cok badireler atlattik.. Cok skntilar cektik hep baskalari yuzundem yiprattik yipratiyoruz
Hergun dert hergun sikinti hergun baska bir konu inanin birbirmizi unuttuk. birbirimizn proplemlerine vakit kalmadi kalmiyor
Dun aksam esime beni seviyormusn ? Dedim
Esim ; sen beni seviyormusn ? Dedi
Ben : once ben sordum ve cevap bekliyorum dedim
Esim : sen hersey den once benim cocugumun annesisin bana pirlanta gibi bir evlat verdin senin bende sevgin yerin degerin cok farkli hep oyle kalacak dedi.
Ben : hmm yani anne oldugm icin sana bir evlat verdigim icin seviyorsun oyle mi ? Peki cocuk olmasa o zaman sevgin de mi olmayacakti ?
Esim : bir cocugumnz var ve hep oyle kalacak cocuk olmasa su an biz evli degildik darma duman olmustk herseyi evladimiz icin gogus gerdik o bize bagladi dedi
Sen herseye muhalefef oluyorsun o ceneni kapatmayi ogrenemeyeceksin dedi
Sonra biraz konustuk tartistik baska mevzularda vardi sonra o yatti bbende yattim
Esim bana ne demek istedi ? Sirf ben anneym diye mi seviyor beni ?
Esime birsey demeyecen hep hee he diyecen alttan alacan sanrm susacaksin anca boyle anlasablrsn onuda ben yapamiyorm benim yapima ters
Benim bu duygusal boslugum ne olacak ?
Olana razi gelip goz yummayi bilmeli bardagin dolu taraflarina mi bakmaliym ?
adam mantık evliliği yapmış gibi gibi

kaç yıllık evlisiiniz bilmiyorum(4 müş) ama eşinizden beklentiye girmeyin zaten yaş farkınızda hayata bakışlarınızı etkiler biraz onu rahat bırakın ve kendinize zaman ayırırn ... sorun çıkaran taraf olmayın beklemediği şekilde susun susmak çok güzel bir cevaptır... olayları kabul ettığınız anlamına gelmez bunu epey bir zaman devam ettirin... onu hiçbirşeye zorlamayın ve güzel konuşun o bağırsa bile bir tık sesinizi alçaltarak konuşun sonra değişim görmezseniz bunu onunla konuşun ben bu evlilik için bunları yaptım sen ne yaptın diyin...

Back
X