• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

onların arasında kesinlikle bi seçim yapamam...ikisininde kalbimdeki yeri aynı.. eşim ve çocuğum.. ikisinden biri olmadan asla yapamam.. :asigim::asigim::asigim:

kesınlıkle evladımm...hayattaki en degerli sey evlat hayatta herseyden vazgecersiniz ama evlattan aslaaa..ki bu bence erkeklerede sorsaniz aynı cevabı alırsınızzz onlar içinde evlatları..tabiki eşimin yeride cok ayrı..o benim elim kolum...herseyim...ama kızımm canımmdan bir parca...:emir_bebek:

buduyguyu henuz bılmıyorum ama anne olmasam da kesınlıkle cevap verebılırım evlat önce gelir.tartısmasız

Daha hamile bile olmadan en çok kimi seviyorsun şeklinde sorduğum soruya önce babamı, sonra annemi, sonra sırayla kardeşlerinin ismini en sonda benim ismimi söyleyen adam olan eşim tabiki kızımdan benim ailemden ve kardeşlerimden sonra gelir

kocamı çok severim, onun bana sevgisinden de eminim ama o benim için eloğludur. kızım ise canım, kanım, herşeyim.

bu arada kocama da sorsanız aynı şeyleri söyler eminim. kızının kokusunu duyduktan sonra farklı bir cevap vereceğini düşünmüyorum

her ikiside sacma bişey oluyo bence birine öncelik tanımak bu aynı seye benzetiyorum anneni mi babanımı daha cook seversiniz gibi.........

merhaba! benimde bir kızım var ve eşim hasta olduğu zaman elbette üzülüyorum bir an önce iyileşmesini istiyorum ama kızım allah korusun hasta olduğunda içimden birşeyler kopuyor canım yanıyor gülemiyorum bile buda bana gösteriyorki sanırım evlatlar kendinden bile öte daha önemli

tabiki cocuk, sonra eşim. COCUK SENDEN BİR PARCA SAYILIYO.

İkimiz için de önce cocuk gelir.
Ebru şallı gibi düşünebilen var mıdır acaba?
Önce kocam gelir demişti ya aylar evvel..

kesinlikle çocuğum önce gelir. Sonra annem babam en son eşim gelir benim için. Bu onu sevmediğim anlamına yada önemsemediğim anlamına gelmez. bunu oda bilir. Hem kocalara sorarsanız eminim onlarda önce çocuğum diyeceklerdir.
2 sene önce ablamı kaybettiğimizde annem evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor demişti. Acısı hala taze ve öyle kalacak. Allah herkesin çocuğunu analarına babalarına bağışlasın. İyi yada kötü olsun çocuğumu atamam satamam ama eşim (allah esirgesin) bir imzaya bakar...

dhilek e katılıyorum benimde tabiki çocuğum önce gelir.Çünkü o benim bir parçam et tırnaktan ayrılmaz.

evliliğimin ilk ayları :eşim
evliliğimin 1. yılı :kızım
evliliğimin 10.yılı :kızlarım ve oğulum
evliliğimin 20.yılı :kızlarım ve oğullarım
evliliğimin 30.yılı :şunu anladım ki eşime haksızlık etmişim.onu ikinci plana atmakla :çok üzgünüm:tabii o da beni çocuklardan sonra hep ikinci plana atmıştı :çok üzgünüm: :emir_bebek: doğanın kuralları,Allahın takdiri gereği büyüdük çe :Şeniz ikinci planda kalabileceğinizi,hatta kaldığınızı !!!hareketleri ile de olsa bunu hissettiriyorlar..
evliliğimin 31.yılı :galiba ikimiz içinde artık karşılıklı bakışırken...sanki önce sena.s der gibiyiz :teselli: acaba sadece biz mi öyle hissediyoruz:sm_confused:
tabbiii onların acısını Allah hiçbirimize göstermesin...Allah anama babama da hiçbirimizin acısını göstermesin.Amiin

kesinlikle oğullarımmm, eşim için de aynı şey geçerli diye düşünüyorum, şu hayatta ailem ve eşim çok önwmli ve değerli benim için ama ya oğullarım onların kılına zarar gelse gözünden acı çektiği için bir damla aksa ölüyorum kahrımdannnnnnnnn

Back
X