- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Sen karşında biri düşse adını haykırsa, ayrıca kaldırir misin beni demesini mi beklersin. Çok ilginç.Düştüm kaldırır mısın desen bakıp gitmez heralde ?
Sen karşında biri düşse adını haykırsa, ayrıca kaldırir misin beni demesini mi beklersin. Çok ilginç.
Anlayamadım nesi tuhaf ? Ben o dusse hemen koşar elinden tutar kaldıririm. Ki öyle de oldu birkaç kez. Başkası düşse , yolda tanımasam onun bile elindenKocam yok ama karşılıklı tuhaf geldiniz niyeyse.
Adını( duserken )haykırdım derken hani düşerken annede dersin ya ben eşimin adını söyledim. İstem dışı. Yoksa emir vermedim.Ben öyle yaparım demedim ki sen öyle yap dedim.
Bağırıyosun adını söylüyosun neyapıyosun diyip gidiyosa demekki kaldırması gerektiğini de söylemen gerekiyo
Komik demi aslında :) dışardan bakınca vede düşünce. Ama çok üzücü. Ne zaman biryerimi çarpsam ,düşsem önce ne yapiyorsun diyor. Sakın liken ziyade beni suçluyor. Neden düştün der gibi. Nişanlı yken dussem ve böyle dese evlenmezdm. O kadar üzülüyorum.Kusura bakmayın güldüm baya :) yani anlatım tarzınız güldürdü beni galiba.esiniz sakın umursamaz bir tip galiba .Bazı insanlar böyle olur ne olursa da kılları kıpırdamaz.benim eşim de fazla panik en ufak bir tepki versem deli gibi fırlar sanki yıkılıyor ortalık.yapisi panik yani.esinizin huyunu zor degistirirsiniz
Kıymetini bil. :)Nolduu nolduu iyi misin bişeyin mi var ??? Der.. Sonraki 5 saat boyuncada başka bişeyin yok dimi diye didikler.. sinir basıyor banada :)
Geçen gün yanımda bir teyze düştü. Yanlışla eteğine basmış. Tuttum kaldırdım. Napayım. Karşımdakinin de böyle yapmasını bekliyorum işte.Boyle kesinlikle degil. Kocayi gec genel olarak insanlar boyle degil. Yolun ortasinda dussen seni kaldiracak kac kisi gelir.
Neyi bekliyorsun adamin tepkisi hep boyleyse. Kaldirirmisin elimden tutarmisin deseydiniz. Kaldirmazsa eger soylenin.Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Bende çözdüm bunu ama işte. Düşen insanı da kaldırmak gerektiğinden o anlık ondan bekliyorumTutup kafasını tuvaletin içine soksaydiniz anlardı ne yapması gerektiğini..
Bazı insanlar böyledir çok tepki veremez ve o an ne yapacaklarını bilemezler.Karekteri bu demek ki..
Sizin yapacağınız şey ne istiyorsanız açık açık söylemek.
Düştünüz ve "ne yapıyorsun?"diye sorduğunda yerden taş toplamadigima göre düştüm gel yardım et"demelisiniz.
Düştüm kaldırır mısın desen bakıp gitmez heralde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?