Sizin kocalarda mi böyle ?

Huyu böyle demek adamın körmüsün düştüm kaldırsana de O lafı duyunca bundan sonra kaldırır herhalde.
Neler dedim ya. Kar etmiyor. Bazı arkadaşların dediği gibi illa yapmasını isteidğim şeyi söylicem. Ama bende kendi yapması gerekeni farketsin isterdim. Neyse benim istememle olmuyor zaten.

Benim eşim ayağım çıktı. Çocuğumuzla bile adam gibi ilgilenmedi. Bir annem ilgilendi. Genelde iyidir ama böyle konularda bana birşey olmayacağını mı düşünüyor nedir. Robot zannediyor beni.

Belki annenize guvenmistir.
Annem bizde gelip kalmadı ki. Neyse o baksa bir konu :) beni o ayakla annesigile misafirlige bile götürdü. Tabi annesi dedi ki sen daha iyileşmenin mi iyileşmiş olman lazım. Daha da birsey demedi. Oturduk ca da gözlerine battım zaten. bunlar başka konular. Off off

ilgisiz duyarsız..Önce öylemi idi...Ben 18 yilik evliyim eşim birak yere düşünce kaldirmamayi Grippe olsam çocuk gibi davranir..Ama öncesinde bir insan ne ise sonrasında" da odur..
Nişanlı yken hiç düşmedim ki. Zaten evlendi evlenelim toplanan 3 yada 5 kere yani. Ama benim eşim hep böyle. Bardak düşse ne yapiyorsun. Çocuk birşey kırsa ne yapiyorsun. Her olmuş olayda ne yapiyorsun diyor. Ebenin cebi dedim, göbek atıyorum dedim vs. Neler neler . En son söyleyecek söz bırakmıyor bende. : D

vurdumduymaz demekki eşiniz.insan yolda yabancı düşse kaldırır yerden.
Evet bende kaldırırI'm. Kendini düştüğünde de bir kaç kez kaldırdım. Ama işte vurdumduymazdan ziyade suçlar gibi. Neden düşüyorsun yada neden kırıyorsun der gibi. Sanki hep suclanmış da şimdi de o beni suçluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…