Sizin kocalarda mi böyle ?

Evet bende öyle düşünüyorum. Ama işte benim koca beni annelere çevirdi : D

Gerçekten varsa böyleleri , öyledir o zaman. Yoksa boğazını sıkcam. Ne zaman canım yansa önce ne yapiyorsun diyo . Hayret birşey.

Bence kocanızın tepkisinden ziyade sizin neden bu kadar sık düşüp bir yerlerinizi çarptığınız üzerinde durulmalı. Bir denge probleminiz olabilir.

Ben en son ne zaman düştüğümü hatırlamam mesela. Bunu söyledim ya kesin yarın düşüp bi yerimi kırarım. Ama cidden bana normal gelmedi durum.

Evet var. Bazı zamanlar çok sakar olurum. İşte o zamanlarda bu zamanlara denk geldi. Ama benim eşim hep böyle. Hani sıkıldı da artık ilgilenmiyor desek. Ama hep böyle yani :)

Ayyy yanlız galiba bende böyle biriyim kocam bişey düşürse kendisi düşse falan bende napıyorsun sen derim genelde ama tutup kaldırırım yani ama bi seferde yolda annem babam ben gidiyoruz annemin ayağı kaydı bi düştü biz babamla baktık kaldık öyle saf saf yanımızdan geçen bir genç kız kaldırdı biz şoku atlatamamışız annemde bize kızıyo ne kaldırmadınız beni diye yani o da öyle bi tutulma yaşıyor olabilir

Oyle olabilir mı gerçekten? Kisa sureli şok mu yaşıyor yanı ? Öyleyse yapcak birşey yok gibi duruyor.

Sürekli düşer misiniz? Ne zaman düşsem falan demisşsiniz de.

Bazı insanlara o anlık korku-tedirginlik ya da ne yapacağını bilememe durumlarında kal gelebiliyor..
Eşim de çocuk konusunda böyledir sadece adımı haykırır çocuğa hiçbir faydası olamaz soğukkanlı olup olmamakla alakali bir durum gibi duruyor..
Üstünüze almayın bence durumu

Oyle olabilir mı gerçekten? Kisa sureli şok mu yaşıyor yanı ? Öyleyse yapcak birşey yok gibi duruyor.
Valla bende var canım hatta bunu sen soyleyene kadar farketmemistim şimdi anladım bende kocama ne çok napıyorsun sen diye soruyorum elinden bişey düşse bişey dökülse dolabın kapağını çarpsa hahayy valla bende ne tuhafmışım ya aydınlandım sayende sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…