- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Evet bende öyle düşünüyorum. Ama işte benim koca beni annelere çevirdi : DDüştü diye kaldırmayıp bir de azarlayan sadece anneler olur sanıyordum
Benim eşim kaldırır ,sorar ,hastaneye gidelim mi diye,ev dışındaysa mutlaka üç beş kere arar.
Gerekli ilaç,krem vs ne ise alır.
Bunu herkesin bu şekilde yapması lazım diye biliyorum ben.
Gerçekten varsa böyleleri , öyledir o zaman. Yoksa boğazını sıkcam. Ne zaman canım yansa önce ne yapiyorsun diyo . Hayret birşey.Bazı insanların gerçekten yapısı bu,ben nedense art niyetli olduğunu düşünmedim.Çünkü ben bu tarz insanlar çevremdede gördüm.Siz ona uygun bi dille ne yapması gerektiğini ve o olay olduğunda ne beklediğinizi söyleyin.Zamanla oda idrak etmeye başlar. :)
Komik demi aslında :) dışardan bakınca vede düşünce. Ama çok üzücü. Ne zaman biryerimi çarpsam ,düşsem önce ne yapiyorsun diyor. Sakın liken ziyade beni suçluyor. Neden düştün der gibi. Nişanlı yken dussem ve böyle dese evlenmezdm. O kadar üzülüyorum.
Evet var. Bazı zamanlar çok sakar olurum. İşte o zamanlarda bu zamanlara denk geldi. Ama benim eşim hep böyle. Hani sıkıldı da artık ilgilenmiyor desek. Ama hep böyle yani :)Bence kocanızın tepkisinden ziyade sizin neden bu kadar sık düşüp bir yerlerinizi çarptığınız üzerinde durulmalı. Bir denge probleminiz olabilir.
Ben en son ne zaman düştüğümü hatırlamam mesela. Bunu söyledim ya kesin yarın düşüp bi yerimi kırarım. Ama cidden bana normal gelmedi durum.
Ay yeter artık diyorum bikere yok dedik anlamıyor. Buda sinir bozucu. Arası lazım..Kıymetini bil. :)
Oyle olabilir mı gerçekten? Kisa sureli şok mu yaşıyor yanı ? Öyleyse yapcak birşey yok gibi duruyor.Ayyy yanlız galiba bende böyle biriyim kocam bişey düşürse kendisi düşse falan bende napıyorsun sen derim genelde ama tutup kaldırırım yani ama bi seferde yolda annem babam ben gidiyoruz annemin ayağı kaydı bi düştü biz babamla baktık kaldık öyle saf saf yanımızdan geçen bir genç kız kaldırdı biz şoku atlatamamışız annemde bize kızıyo ne kaldırmadınız beni diye yani o da öyle bi tutulma yaşıyor olabilir
Diyemiyorum işte öyleiyiyim sen napıyosun deseydin
Sürekli düşer misiniz? Ne zaman düşsem falan demisşsiniz de.Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Onun gördüğü evlendi evlenelim bir kaç kezdir. Akşamdan akşama birde pazar günleri beraberiz zaten. Serseri mayın gibi de dolaşmiyorum evde : D yanlış anlaşılmasın.Siz surekli dusuyormusunuz yoksa bir iki sefer icinmi bu tepkiniz.
Surekli düşmem. Ama denge kaybım çok olur. Bir an dengem gider gelir.oan ne yapıyorsam artık.Sürekli düşer misiniz? Ne zaman düşsem falan demisşsiniz de.
Bir iki sefer icinde bosverin esinizin tepkileri boyle demek.Onun gördüğü evlendi evlenelim bir kaç kezdir. Akşamdan akşama birde pazar günleri beraberiz zaten. Serseri mayın gibi de dolaşmiyorum evde : D yanlış anlaşılmasın.
Valla bende var canım hatta bunu sen soyleyene kadar farketmemistim şimdi anladım bende kocama ne çok napıyorsun sen diye soruyorum elinden bişey düşse bişey dökülse dolabın kapağını çarpsa hahayy valla bende ne tuhafmışım yaOyle olabilir mı gerçekten? Kisa sureli şok mu yaşıyor yanı ? Öyleyse yapcak birşey yok gibi duruyor.
Belki de her düştüğünüzde ondan yardim istemek yerine biraz da sizin kendi kendinize kalkmanizi istiyordur ya da gercekten ne yaptiginizi soruyordur :)Surekli düşmem. Ama denge kaybım çok olur. Bir an dengem gider gelir.oan ne yapıyorsam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?