Sizin kocalarda mi böyle ?

Gerçekten benim kocam da böyle. : D kocan sana kızmıyor mu ?

Eşim de Bazen sakarlık yaptığımda ne yapıyorsun sen ya der ben de ne yapıyor gibi görünüyorum derim sen de öyle de bakalım ne dicek

Canim hic canini sıkma.bazi insanlarin yapisi bu gercekten.bu konuda esime ben de kizarim bi olay aninda kitlenir bon bon bakar biseyi soylemeden yapmaz.cok kizarim o huyuna ve derim de olsek gitsek umrunda da olmayacak vay be diye.ama bu konuyu okuyunca kendimin de oyle oldugunu farkettim annem cok kizar hatta.kizim duser mesela benden once annem kosar bana soylenir bakiyon anca diye.sonra uzulurum de vurduymaz miyim diye ama o an hemen hareket edemiyorum iste.yani vurdumduymazlik degil de o an kitlenme ne yapacagini kestirememe diyelim biz ona :) onun icin baska bi sorunu yoksa adama yuklenme bosuna.

Eşim de Bazen sakarlık yaptığımda ne yapıyorsun sen ya der ben de ne yapıyor gibi görünüyorum derim sen de öyle de bakalım ne dicek
O an çok dalga geçmek isterdim ama , olmuyor. O an o öyle bakarken ne kadar şaşırıyorum anlatamam. Kızsam mi üzülsem mi bilemiyorum.

Evli degilim ancak evde bisey dusursem, ses ciksa sevgilim gelip bakar düştüm mü, bisey mi oldu diye. Dussem 28372828 saat doktora gidelim diye baski yapar zaten. Dusen insanin suratina bakip, ne yapiyorsun demek tuhaf.

Bon bön baksa neyse. Ama 3- 4 kez ne yapiyorsun diyor. Cevap bekliyor. Bu arada bende eşime ölsem gitsem haberin olmak demişimdir. O kadar soklaniyor adam

Gerçekten benim kocam da böyle. : D kocan sana kızmıyor mu ?
Ne soruyorsun diye bazen kızıyo ama napsın adamda ben diyorum ya bu bir sorunsa eğer ben yeni farkına vardım kendimde bir tuhaflık görmemiştim bu gene kadar ben hep normal kadın dirdiri zannederdim meğer baya sorunluymusum

Soru çok ilginç ne yapıyorsunu mu var düşmüş ışte belli değil mi

Bende kendim de düşsem başkası da düşse gülme krizine girerim ne yardım edebilirim ne yardım isteyebilirim

Bon bön baksa neyse. Ama 3- 4 kez ne yapiyorsun diyor. Cevap bekliyor. Bu arada bende eşime ölsem gitsem haberin olmak demişimdir. O kadar soklaniyor adam
Aslinda ne oldugunu goruyo da ne yapmasi gerektigini dusundugu icin zaman kazaniyo naapiyosun diye sorarak :) sokta iste ha bakmis ha sormus farketmez

Ya ben de istem dışı güldüm. Eşinizin orda dikilip "ne yapıyorsun, ne yapıyorsun gülüm, ne yapıyorsun" diyip durması çok komik. Çünkü çok absürt ve beklenmedik bir tepki. Komedi dizisi karakteri gibi.

Bence eşiniz o an panik olup akıl tutulması yaşıyor. Sizi sevmediğinden vs. değil. Titanic gemisi batarken çoğu yolcu sağa sola koşarken, bir kısım insan öylece kalakalmış. Hiçbir şey yapamamışlar, öylece durmuşlar. Bu insanlar kendi canlarını sevmiyorlardı diyemeyiz ki. Panik herkeste farklı etki yapabiliyor.

Bence siz eşinize tatbikat yaptırın. Aranız iyiyken "bak şimdi rol yapalım, ben senden beklentimi söyleyeyim, ben düştüğümde onları yap" deyin. Hatta ilkinde o düşmüş gibi yapsın, siz ondan ne istiyorsanız ona aynılarını söyleyip tapın.

3-4 tatbikattan sonra da "seni 3 kere haberin olmadan deneyeceğim, onları da geçersen beni mutlu etmek için kendini geliştirdiğin için seni çok takdir edeceğim" deyin. 2 kere denersiniz, 3. yü gerçek bir durum için saklarsınız. Ondan sonra da artık ne tepki vermesi gerektiğini öğrenir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…