- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Gerçekten benim kocam da böyle. : D kocan sana kızmıyor mu ?Valla bende var canım hatta bunu sen soyleyene kadar farketmemistim şimdi anladım bende kocama ne çok napıyorsun sen diye soruyorum elinden bişey düşse bişey dökülse dolabın kapağını çarpsa hahayy valla bende ne tuhafmışım yaaydınlandım sayende sagol
:)hayretle napıyorsun diye sorulabilir de durup öylece bakması ne bileyim?
insanın aklına çeşitli cevaplar getiriyor
Hep kendim kalkıyorum zaten . Daha hiç elimden tutup kaldırmadı. : DBelki de her düştüğünüzde ondan yardim istemek yerine biraz da sizin kendi kendinize kalkmanizi istiyordur ya da gercekten ne yaptiginizi soruyordur :)
Gulebilirsin : )Kusura bakma ama o sahne aklıma geldikçe gülüyorum.bence konuş yani yapacak bir şey yok kendisi dusunemiyorsa söylemek lazım.
gör işte şu hayatta hep yalnız şu insanoğluHep kendim kalkıyorum zaten . Daha hiç elimden tutup kaldırmadı. : D
O an çok dalga geçmek isterdim ama , olmuyor. O an o öyle bakarken ne kadar şaşırıyorum anlatamam. Kızsam mi üzülsem mi bilemiyorum.Eşim de Bazen sakarlık yaptığımda ne yapıyorsun sen ya der ben de ne yapıyor gibi görünüyorum derimsen de öyle de bakalım ne dicek
Bon bön baksa neyse. Ama 3- 4 kez ne yapiyorsun diyor. Cevap bekliyor. Bu arada bende eşime ölsem gitsem haberin olmak demişimdir. O kadar soklaniyor adamCanim hic canini sıkma.bazi insanlarin yapisi bu gercekten.bu konuda esime ben de kizarim bi olay aninda kitlenir bon bon bakar biseyi soylemeden yapmaz.cok kizarim o huyuna ve derim de olsek gitsek umrunda da olmayacak vay be diye.ama bu konuyu okuyunca kendimin de oyle oldugunu farkettim annem cok kizar hatta.kizim duser mesela benden once annem kosar bana soylenir bakiyon anca diye.sonra uzulurum de vurduymaz miyim diye ama o an hemen hareket edemiyorum iste.yani vurdumduymazlik degil de o an kitlenme ne yapacagini kestirememe diyelim biz ona :) onun icin baska bi sorunu yoksa adama yuklenme bosuna.
Ne soruyorsun diye bazen kızıyo ama napsın adamda ben diyorum ya bu bir sorunsa eğer ben yeni farkına vardım kendimde bir tuhaflık görmemiştim bu gene kadar ben hep normal kadın dirdiri zannederdim meğer baya sorunluymusumGerçekten benim kocam da böyle. : D kocan sana kızmıyor mu ?
Aslinda ne oldugunu goruyo da ne yapmasi gerektigini dusundugu icin zaman kazaniyo naapiyosun diye sorarak :) sokta iste ha bakmis ha sormus farketmezBon bön baksa neyse. Ama 3- 4 kez ne yapiyorsun diyor. Cevap bekliyor. Bu arada bende eşime ölsem gitsem haberin olmak demişimdir. O kadar soklaniyor adam
Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?