Sizin kocalarda mi böyle ?

Hep düşer misiniz ?
Ciddi sordum çünkü anlatimlarinizdan onu çıkarttım
Denge sorunu olabilir mi acaba diye düşünüyorum?

Konunu okuyunca farketdim de benim eşim de böyle biraz. Eşimin yanında hiç düşmedim ama başka bir şey olsa bir yerimi felan çarpsam tepkisiz kalır. Sadece bir yerimi yakınca panik eder yoksa çok sakin biri bence yapıyla ilgili karekteri öyle

Baktım valla. O bana ne yapiyorsun degince 2 kez falan . Gözlerimi de sinirden portlettim. : D
Benim kde dikkat et falan diye fırça çeker konuşmayı denediniz mi belki şaşkınlık tan yapıyordur tek derdiniz bu olsin diycm siz icerlmisiniz baya

Yok benim eşim beni kaldırdı ki banyodaydı adam çıplaktı o halde bile koştu geldi hiç unutmam ama
eşimle daha önce erkeklerin ne kadar öküz olduklarına dair konuşma yapmıştım acaba ondan mı etkilendi yoksa düşme esnasında çok bağrdım ondan mı ama şöyle bir durum oldu komşumuz ki kadın gençti safra keseden ameliyat oldu bende geçmiş olsuna gittim kadının sancıyla kıvrandığını gördüm o esnada çocuk içinde kalkıp çantasını hazırlamaya başlayınca ki dayanamayıp sen yat ben hazırlarım onu dedim hanzo kocasıda karşımızda rahat ,rahat oturuyordu kolunu kıpırtmadı , eve geldikten sonra olanları eşime anlattım ama bana hak vermediği gibi adamı kayırdı ben o gün acaip sinir olmuştum

Haklısın. Düşünemiyor . Ben biliyorum bunu. Mesela yapması gereken şeyleri söylüyorum. Bu sefer de dediğim halde yapmıyor. Zitlasiyor bazen. Hay Allahım dedirttiriyor bana : D

Yok öyle değil brnim kocam hemen koşar hastaneye götürmeye kalkar benden çok endişelenir
Ama eşinin karakteri bu olabilir bazısı boyle olaylarda tepki veremez donar
Ya benimki donmuyor ki soruyor. Ne yapiyorsun diyor. : D donsa alıcam. Ama benimki sorguluyor.

Akşam konuştuk canım. Dedi ki sen düştün ama birşeyi yoktu. Tuvalete yatıyorum. Adam birşeyi yoktu diyor. Bende sende inşallah tuvalete düşersin dedim. O zaman bende sana sorcam. Ne yapiyorsun nn?

Ben gunde en az 1 bardak,tabak vs. Kirarim. Esim ilk baslarda. Kosarak gelirdi kirinca ,cnm ne oldu bir yerin kesilmedi dimi diye . ama bu olay hergun olunca artik benim mutfaktan oturma odasina gelmemi bekleyip oyle soruyor. Birseyin yor demi diye.:)

İyi gene soruyor. Benimki önünde ne varsa başını bile kaldırmıyor. Bende onun gibi yapayım diyorum ama olmuyor. İnsanlığıma yediremiyorum.

Bende defalarca konuştum. Ama sonuç aynı. Bir kere benimki kemikli et yemiyor diye tavuğu kemiğinden ayıralım dedim. Bıçak kaydı. Elimi kestim. Bıçak kemiğe dayandı. Sardim falan. Eve geldi . Hiç umurumda değil. Bende bir daha eti kemiğinden ayırmadim. Bir kaç kez söyledi. Elimi kesemem bir daha dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…