Sizin kocalarda mi böyle ?

iyiyim hayatım düşe kalka yuvarlanıyorum tuvalette, sen ne yapıyorsun de kusura bakma komik geldi eşin, değişik bir insan herhalde

Benim kde dikkat et falan diye fırça çeker konuşmayı denediniz mi belki şaşkınlık tan yapıyordur tek derdiniz bu olsin diycm siz icerlmisiniz baya
Tek derdim bu değil canım. Eşim dünyama girdi gireli tek derdim o ve yaptıkları oldu. Ama küçük şeyler tabi. Olan ve olmuş olaylara kızıyor. Hiç akılcı yaklaşayım maili davranalım yok. Kocaman adam şöyle yap böyle yap desem bu kez de herşeye karışma diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Gene de halime çok şükür .

Her insanın tepkisi farklı olur. Meseka ben kötü bir şey olduğunda dizlerime vururum ve kitlenip kalırım. Bence o tepki eşinizin beklenmeyen bir durum karşısında gösterdiği rutin.
Evet düşen adama ne yapiyorsun demek rutini var benim kocamın. Hasta herhalde benim adam ya..

vurdumduymaz demekki eşiniz.insan yolda yabancı düşse kaldırır yerden.

Çok sık mı düşüyorsunuz ya da bir yerinizi çarpıyorsunuz? Son cümlelerden ve yorumlardan öyleymiş gibi anlaşılıyor. Sık oluyorsa böyle şeyler adam da artık sıkılmış olabilir.

Benim nişanlım elimi ekmek doğrarken kestiğimde bile panikliyor deli gibi hemen yarabandı filan arıyor ve o gün bana mutfakta iş yaptırmıyor ..Ama wc ye düşsem herhalde önce bi gülerdi sonra baby iyimisin ? Diye ciddileşir beni kaldırırdı diye düşünüyorum..
Ama napıyorsun sen ? Dese elinin körünü yapıyoru gel sende yap çok zevkli cevabını yapıştırırdım ve tüm gün tripcanlık yapardım sanırım

Esimin yaninda henüz dusmedim en fazla tokezlemisimdir ama hastalaninca yatirir cayimi ilacimi verir corbami da kv yollar

Siz niye sık düşüyorsunuz ben ona takildim. Kafaniz cok doluysa yaptiginiz ise odaklanamiyosaniz sakarlik gelisiyor yaptiginiz ise kendinizi verin dalgin olmayın. Tuvalet alaturka degildir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…