- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
iyiyim hayatım düşe kalka yuvarlanıyorum tuvalette, sen ne yapıyorsun deBayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Tek derdim bu değil canım. Eşim dünyama girdi gireli tek derdim o ve yaptıkları oldu. Ama küçük şeyler tabi. Olan ve olmuş olaylara kızıyor. Hiç akılcı yaklaşayım maili davranalım yok. Kocaman adam şöyle yap böyle yap desem bu kez de herşeye karışma diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Gene de halime çok şükür .Benim kde dikkat et falan diye fırça çeker konuşmayı denediniz mi belki şaşkınlık tan yapıyordur tek derdiniz bu olsin diycm siz icerlmisiniz baya
Evet düşen adama ne yapiyorsun demek rutini var benim kocamın. Hasta herhalde benim adam ya..Her insanın tepkisi farklı olur. Meseka ben kötü bir şey olduğunda dizlerime vururum ve kitlenip kalırım. Bence o tepki eşinizin beklenmeyen bir durum karşısında gösterdiği rutin.
Gülüncek bir olay :) gülebilirsin. Eşim çok çok degisiktir. Çözemedim dahaiyiyim hayatım düşe kalka yuvarlanıyorum tuvalette, sen ne yapıyorsun dekusura bakma komik geldi eşin, değişik bir insan herhalde
Hep böyledir. Dikkat etmez. Hassas davranmaz. :)Enterasan bir esiniz var hepmi böyle çok tuhaf birazda sinir bozucu.
Akşam konuştuk canım. Dedi ki sen düştün ama birşeyi yoktu. Tuvalete yatıyorum. Adam birşeyi yoktu diyor. Bende sende inşallah tuvalete düşersin dedim. O zaman bende sana sorcam. Ne yapiyorsun nn?
vurdumduymaz demekki eşiniz.insan yolda yabancı düşse kaldırır yerden.Bayanlar size birşey sormak istiyorum.
Bugün oğlum çiş yaptı ve ben bunu tuvalete dökerken dengemi kaybettim. Tuvalete düştüm. Eşimin adını bağırdım istem dışı . Ama gelin görün ki eşimin tepkisi şu oldu. KirmizilisiyahliKadın ne yapiyorsun? Ne yapıyorsun gülüm ? Bu...!!! dışarı çıkıyordu. Kapıda durup, 5 dakika ne yapiyorsun dedi. Bir elimden tutup kaldırmadı . Bende defol git dedim. Hep böyledir tepkileri. Ben ne zaman dussem , kafani felan çarpsam , korksam vs. ne yapiyorsun der. Tek tepkisi bu. O kadar sinir oluyorum ki. Sizin eşlerden de böyle olan var mı? Yoksa kocamın boğazını sıkcam.
Allah korusunBeterin beteri var haline sukret dostum.......
Dustugumu görür güler ve nasıl dustuysen öyle kalk zirtapoz deyip gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?