Sizin kocanız da telefon bağımlısı mı?

Benimki müşteri hizmetleri gibi her saat başı telefonu çalar arayanlar da iş için değil sohbet muhabbet için arar saat 23:00'de bile susmaz telefonu keşke sizinki gibi olsaydı.
Si tepki vermiyor musunuz, zaten sizinle geçireceği zaman kısıtlı .

Si tepki vermiyor musunuz, zaten sizinle geçireceği zaman kısıtlı .
Veriyorum sabah bir başlıyor akşama kadar telefonu susmuyor. Adab-ı muaşereti bilmiyor mu senin arkadaşların dedim çünkü belli bir saat sonra çok önemli bir şey olmadıkça insanlar aranmaz.

Bende telefona bakarım eşimde bakar ama bu denli değil tabii ki asla sizin ki bağımlı olmuş. Çocuklarla ilgilenmemek oynamamak eşini umursamamak nedir yaa bence kötü biri eşiniz ev arkadaşı bile değilsiniz o kadar bağımlı

Boşansın o zaman sperm saçmak yerine?

Benimki de video izler, sofraya bile o videolarıyla geliyor. Bazen sese tahammülüm olmayınca telefonunu alıp kapatıyorum sinirli olduğum için tepki vermiyor önüne bakıyor Benim de ekran maruziyetim fazla bu yüzden hayatı kaçırdığımı düşünüyorum ama işlerimi de ertelemiyorum yani sorumluluklarımı yerine getirdikten sonra telefonumu elime alıyorum. Eşim de bana ve kedilerimize ilgisini gösterir kendi serbest vaktinde istediği şekilde değerlendirir. Ama bence çağımızın hastalığı denilecek kadar önemli bir sorun bu ve bunun için terapi alanlar var.

Burada yazilanlara katilmiyorum. Telefon bagimlisi olmasi sizi sevmedigi anlamina asla gelmiyor bence. Ne munasebet?
Bagimliligin ne anlama geldigini biliyor muyuz? Bu bagimliligin altinda yatan sebepleri biliyor muyuz? Ben eşinizin durumumun "telefonda keyif yapmak" tan öte bir bagimlilik durumu oldugunu dusunuyorum. Boylesi bagimliklarda genellikle, dış dunyadan, sorunlardan, endişelerden kaciş istegi bulunur. Bu illa ki "sizden kaçış" anlamina gelmez. Tam olarak sebebini ve nasil bir çıkış yolu bulabileceginizi ancak bir danişman soyleyebilir.

Veriyorum sabah bir başlıyor akşama kadar telefonu susmuyor. Adab-ı muaşereti bilmiyor mu senin arkadaşların dedim çünkü belli bir saat sonra çok önemli bir şey olmadıkça insanlar aranmaz.
Başkalarının davranışları değil, kocanızın davranışları önemli olmalı, kocanız arkadaşım şimdi işim var yarın ara demiyor mu?

Evet bu durum benim de dikkatimi çekiyor. Bazı üyeler konudan bağımsız bir şekilde kim ne yazarsa yazsın,negatiflik pompalıyor.Az önce başka bir konuda kadın eşimden şiddet görüyorum yazmış.Bir iki tanesi yalan söylüyorsun, konu gerçek değil vs diye zırvalamış ... Kadın yaşadıkları yetmiyormuş gibi bir de bunlara inandırmaya çalışıyor kendisini . Destek istiyorum kadınlardan diyor,karşılığında sürekli bir ön yargı ,öyle yapmasaydın şöyle yapsaydın demeler (çünkü biz hiç hata yapmadık ,hepimiz mükemmeliz) Sürekli yargıç gibi elinde tokmağı yargı dağıtan tipler Konu sana inandırıcı gelmediyse oku geç kardeşim ota moka yorum yapmak zorunda değilsin.İnsanların canı burnunda bir umut destek ,akıl ,istiyor ,bir de sizinle mi uğraşsın .Hayatı mükemmel olan bir kadın gelip burada konu AÇMAZ.Ben şöyle düşüyorum bu tarz yorum yapanlar ya evli,çocuklu ,kayınvalideli değil , ya da Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşamıyor , Avrupa'da yaşayıp sosyo kültürel durumları harika ,olanlara inanmak istemiyor .Bu coğrafyada kadın ,kadının yurdu olmak zorunda ,bunu unutmadan cümleleri seçmek daha doğru olacaktır

Demiyor maalesef
O zaman eşiniz sizinle vakit geçirmek , muhabbet etmek istemiyor demektir, arayanların bir suçu yok. Nasıl kocanız sizinle vakit geçirmeme konusunda tercih yaptı ise, siz de evliliği sürdürmeme konusunda tercih yapabilirsiniz. Evli kalmaya devam etmek sizin tercihiniz.

Aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…