• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin tepkiniz ne olurdu ?

Daha önce çalışıyorsa maaşından birikimi vardır diye düşünmüştüm. Hiç çalışmıyormuş sanırım.
İki bebek üst üstedir tahminimce zaten senin dediğin zihniyette biri böyle bir konu açmaz ve muzdarip olmaz belli ki çalışmayan kadın kocası da cimri ay nefret ediyorum böyle cimri adamlardan ne için yaşıyoruz biz ya çocuğunun konforu ve emniyeti ötesi var mı

İkinci el eşya alınabilir ama sağlam kullanılabilir olmalı. Alırken yanlış almış 🙄

2.el ama güvenlik kemeri olanlar olduğu gibi çok uygun fiyatlı ama işlevsel bebek arabaları da var. 4baby diye bir marka var. Bi bakın isterseniz. Keza çok iyi markaların da az kullanılmış uygun fiyatlıları düşüyor 2.ele.

Ayrıca çocuk zaten büyüyecek dediği en az iki sene eliniz ayağınız o bebek arabası.

Kocanızın önceliği güvenlik değil para olduğu için sinirlenmişsiniz. Farkındayım. Siz öncesinde çalışıyor muydunuz?
Gerçi cimri erkeğin çözümü çalışmak da değil.
Boşamak hakettiği de.
İlk oğlumda en uyguna 250 tl bir tane bebek arabası aldı onun tekerleği bozuldu sonra bunu yardım sayfasından aldık durumumuz olduğu halde.Ben çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum çocuklar biraz büyüsün işe girip çalışmayı düşünüyorum

Eşim aşırı pinti her şeyi gereksiz pahalı görür yeni doğmuş el kadar bebeğe 2.el bebek arabası aldı bebek daha 2 aylık emniyet kemeri yok ve yürüyen merdivenlerde bugün az kala düşüyordu ve bu ilk olay değil ben de sinirlendim ben 9 ay karnım da taşıdım yeter artık ya bebek düşseydi paraya kıy yeni bir tane al dedim eşim de yeni alsak onun farkı ne olcak gereksiz zaten çocuk büyücek zaten dedi ve ikimizde birbirimize yükseldik kardeşim de yanımdaydı ve beni savundu eşim de ona sesini yükselterek sen her şeye karışma ya falan dedi olay büyüdü ben zaten son model bir şey istemiyorum emniyet kemeri olan yeni bi bebek arabası istiyorum dedim hâlâ diyor ki sonuçta bebek düşmedi tuttum diyor sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız?
Daha fazla doğurma bu mala..

İlk oğlumda en uyguna 250 tl bir tane bebek arabası aldı onun tekerleği bozuldu sonra bunu yardım sayfasından aldık durumumuz olduğu halde.Ben çalışmıyorum evlenmeden önce çalışıyordum çocuklar biraz büyüsün işe girip çalışmayı düşünüyorum

E biliyorsun bu adamı. Ne diye 2.demek de istemiyorum ama. Durumu olduğu halde yardım sayfasından alacak kadar otlakçı birinden de neden yani diye soruluyor.

Yardım sayfası nedir? Yani gerçekten ihtiyaç sahibi birinin hakkına mı girdi eşiniz pintilikten. Yuhhh diyorum valla. 3.cü çocuğu yapmayın bari

Seda sayan diyorya uyuyan adamdan nefret 😄
Ben de diyorum ki cimri adamdan nefret, allah sabır versin kardeşim hiç çekilir şey değil üstelik çocuğun canı söz konusu bukadarına da pes artık
Empati yapıcak olursam onu aile ortamında rezil ederdim atıyorum kv yanında anne,oğlun çocuğuna kıyıpta güvenli bi araba almıyor sende varsa bize bi araba alır mısın falan de

Yürüyen merdivene bebek arabasıyla binilmez. Bu cahilliktir. Bebek arabasının ikinci el olmasıyla alakalı bir sorun yok burada.
Ülkemizde asansörlerde önceliğin bebek arabası ve tekerlikli sandalye kullanan insanlara ait olduğunu bilmeyen cahilleri de unutmayalım. Market arabası kullananlar daha çok biniyor asansörlere sağolsunlar. Bazen yürüyen merdivenden başka bir seçenek kalmıyor olabilir anlayacağınız.

Ülkemizde asansörlerde önceliğin bebek arabası ve tekerlikli sandalye kullanan insanlara ait olduğunu bilmeyen cahilleri de unutmayalım. Market arabası kullananlar daha çok biniyor asansörlere sağolsunlar. Bazen yürüyen merdivenden başka bir seçenek kalmıyor olabilir anlayacağınız.
Olmaz mı, cahiller her yerde maalesef

Evde birikmiş para var durumumuz da iyi zaten sırf eşimin cimriliğinden yani bugün bardağı taşıran son damla oldu kavga ettik zaten aldırdım bugün
İnsanları yardımdan da soğutuyorsunuz durumunuz birikmiş paranız varken başkasının hakkına girip yardım sayfasından bebek arabası almak nedir 😠😠

Adam sadece pinti değil. Durumu olduğu halde fakir gibi konuşup yardım grubundan eşya alıp başkalarının hakkına girecek kadar da sahtekar.
Ben de en çok buna üzüldüm bu konuda.
Kime güvenip yardım edeceğiz cidden insanlar cin olmadan adam çarpma peşinde gerçek ihtiyaç sahiplerine de güvenemiyor insan bu tipler yüzünden 🥺
İhtiyacı olan birinin hakkını yemesi de cabası

Ben de en çok buna üzüldüm bu konuda.
Kime güvenip yardım edeceğiz cidden insanlar cin olmadan adam çarpma peşinde gerçek ihtiyaç sahiplerine de güvenemiyor insan bu tipler yüzünden 🥺
İhtiyacı olan birinin hakkını yemesi de cabası
O tarz bi yardım değil olay çok başka yere gitti kendimi baştan ifade edemedim geri dönüşüm sayfası çöpe gideceğine bu sayfaya yüklüyolar bebeği olan birine gidiyor kullanılabilir durumdaysa o tarz yardım kuruluşu falan canlanmasın gözünüzde

Eşim aşırı pinti her şeyi gereksiz pahalı görür yeni doğmuş el kadar bebeğe 2.el bebek arabası aldı bebek daha 2 aylık emniyet kemeri yok ve yürüyen merdivenlerde bugün az kala düşüyordu ve bu ilk olay değil ben de sinirlendim ben 9 ay karnım da taşıdım yeter artık ya bebek düşseydi paraya kıy yeni bir tane al dedim eşim de yeni alsak onun farkı ne olcak gereksiz zaten çocuk büyücek zaten dedi ve ikimizde birbirimize yükseldik kardeşim de yanımdaydı ve beni savundu eşim de ona sesini yükselterek sen her şeye karışma ya falan dedi olay büyüdü ben zaten son model bir şey istemiyorum emniyet kemeri olan yeni bi bebek arabası istiyorum dedim hâlâ diyor ki sonuçta bebek düşmedi tuttum diyor sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız?
Yapabılıuorsanız kendiniz alın, söylemeden.

Back
X