Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Bende her gün konuşurum yarım saat civarı her şeyimi anlatırım özel şeyler dışında. Eşinizde anlatıyordur. Günlük 71 dk ne konuşabilirsin ki?

Iste bu benim demek istedigim tamda bu.
Mahallede olanlar pisirdikleri yemekler..görumcem ve kv ayni yemek tariflerini konustuklarina kac kez sahit oldum. Cocuklarin okuldan geliso gidisi hapşırması tiksirmasi.
Ve bunlari görümcem esimede anlatiyo esim genel hihihi hi haa yok hadi be gibi konusuyo...

Bismillahirrahmanirrahim
Daha neler okucam geçmiş olsun kardeş zeki kadınmışsın baştan çakmış durumu yol vermiş

Ay saka gibi ya :))) anlatsana az daha :))

Bismillahirrahmanirrahim
Daha neler okucam geçmiş olsun kardeş zeki kadınmışsın baştan çakmış durumu yol vermiş

ah kuzum neler yaşadım vallahi şimdi diyorum kimse mecbur değil hayatını zehir etmeyeceksin değmez insanlar için
kızım var 8 yasına geldi
aman düzelir aman sabret dedim kızım yasına girmeden ayrı yaşamaya başladık sonra da boşandık zaten

Rabbim ikinci kere şans verdi bana evlendim yeniden bin şükür mutluyuz çok

Yuhhh diyorum. Bunlar nasıl aileymiş böyle? Oldu olacak girip aranizda yatsaymış kaynana.. İçime dışıma fenalık geldi düşününce.

Konu sahibi için de yorumum;

Olayı abartmayın. Özel hayatınız ile ilgili konuşmuyorsa adam konuşsun size zararı olmaz. Siz konuşmuyorsunuz ama çoğu kadın da saatlerce annesi ile görüşüyor. Bizim de anne konuşmaz ama babam saatlerce telefondadır. Kolay kolay da değişmez.

Ay saka gibi ya :))) anlatsana az daha :))

hayatım balayı ile başladı bu iş

sonra dedimki kaynana senmi yaman benmi

güya aralarındaki gereksiz bağı bozacaktım olması gerektiği kadar olacaktı

ben çabaladıkça daha kötü oldu kızım dogdu kadın doğumuna gelmedi

kendi çalıştıgı hastanede dogum yapmadım diye torununa küstü

Ay çok sevindim çok şükür mutluluklar dilerimm

Normal değil bence bu kadar konuşulması,klasik bağımlı erkek. O zaman demek ki en yakın arkadaşı siz değilsiniz,en yakını ablası ya da annesi

Bir süre ailemden ayrımdım şehir dışında hergün annemlede babamlada konuşurdum telefonla evli olsam yine konuşurum sağlık problemi var annemin sağlık problemi olmasada konuşurdum haftada 1 konuşmak bana daha tuhaf geliyor,ama eşiniz sizinle olan her problemi anlatıyorsa kavga vs evet kızmakta haklısınız konuşsun ama evde her olanı anlatmasın.

benim görünceler kv de de birbirleriyle çok konuşur gün içinde kaç kez ararlar birbirlerini sayamazsınız hatta bana da birbirimizi arayalım muhabbeti geçtiler ben konuşmayı sevmiyorum dedim halbuki öyle değil eğer sizin gibi eşimde onlarla konuşsaydı çok kızardım yanı şimdi onca zaman ne konuşuyorlar. Çok saçma yaa bence. Rahatsız olmakta haklısınız

Bende annemle her gun konusurum esimde eve gelmeden annesine ugrar oyle gelir ama ablasiyla ne konusuyor ki o kadar

Normal değil bence bu kadar konuşulması,klasik bağımlı erkek. O zaman demek ki en yakın arkadaşı siz değilsiniz,en yakını ablası ya da annesi
Malesef beni üzende bu...ne yapacagimi bilmiyorum. Üstüne düsünce olmuyo bu konuyu düsündükce aksilesiyorum oda olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…