- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Iste bu benim demek istedigim tamda bu.Bu aile baglariyla ilgili degil. Bos konusmayla ilgili. Benim esim de cok konusur, hep bombos seyler. Ciddi bir derdimiz olunca onlar bilmez, onlarin bir hastaligi falan olursa cok sonra ogreniriz. Ne amaci var o zaman konusmanin?
Biz de haftada 2-3 kere konusuruz ve sadece onemli seyleri anlatiriz. Bazen her gun konusuruz, duruma gore degisir ama en ufak derdi sikintiyi paylasir destek oluruz.
Bir durum olunca esimin ailesi duyana kadar benim ailem halletmis olur. Onlar duysa da biz bir cozum isteyene kadar bir sey onermez tuh vah derler. Simdi nesi kuvvetli bu aile baginin?
Konuya cevap: bence normal degil.
Bismillahirrahmanirrahimkaynana kayınbaba ve kayın canım
baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez
gidecez
biz?? hayatımın şoku
bildiğin geldi kadın yan odayıda tuttu hergün sabah 8 dr kapı yumrukladı
kan şekeri düşüyomuş aç kalınca kahvaltıya inmemişiz
yanımdaki kılıksız da tamam anneciimm diyodu
boşadım iyi ettim
bu sadece ufak bir örnek :)
Ay saka gibi ya :))) anlatsana az daha :))kaynana kayınbaba ve kayın canım
baktım araba geldi evin önüne kaynana yukarı çıktı ay dedi valizler yerleşene dek bir kahve yap bizim arabayla gidecez
gidecez
biz?? hayatımın şoku
boşadım iyi ettim
Bismillahirrahmanirrahim
Daha neler okucam geçmiş olsun kardeş zeki kadınmışsın baştan çakmış durumu yol vermiş
kaynana kayınbaba ve kayın canım
gidecez
biz?? hayatımın şoku
boşadım iyi ettim
Ay saka gibi ya :))) anlatsana az daha :))
Ay çok sevindim çok şükür mutluluklar dilerimmah kuzum neler yaşadım vallahi şimdi diyorum kimse mecbur değil hayatını zehir etmeyeceksin değmez insanlar için
kızım var 8 yasına geldi
aman düzelir aman sabret dedim kızım yasına girmeden ayrı yaşamaya başladık sonra da boşandık zaten
Rabbim ikinci kere şans verdi bana evlendim yeniden bin şükür mutluyuz çok
Ay çok sevindim çok şükür mutluluklar dilerimm
Normal değil bence bu kadar konuşulması,klasik bağımlı erkek. O zaman demek ki en yakın arkadaşı siz değilsiniz,en yakını ablası ya da annesiarkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
kaynana kayınbaba ve kayın canım
gidecez
biz?? hayatımın şoku
boşadım iyi ettim
Bir süre ailemden ayrımdım şehir dışında hergün annemlede babamlada konuşurdum telefonla evli olsam yine konuşurum sağlık problemi var annemin sağlık problemi olmasada konuşurdum haftada 1 konuşmak bana daha tuhaf geliyor,ama eşiniz sizinle olan her problemi anlatıyorsa kavga vs evet kızmakta haklısınız konuşsun ama evde her olanı anlatmasın.arkadaslar yine ben yine bir kv görümce konusu.
Bunlar birbirine rapor verircesine hergün konusuyorlar. Esim evlenmeden dakka basi bos zaman buldukca arardi ablasini
Evlendikten sonra sadece is sirasinda ariyor. Ablasida ben varken aramaz...
Ablasiyla annesi günde 6-7kere dakikalarca birbirleriyle konusur.
Ben basta tepki gösterdigim icin benim yanimda yapamiyorlae.
Ben annemle haftada 2 bazen 1 konusurum. Ben anlamiyorum her bos vakitte bu kadar icli disli olmak bana göre degil....
Bu normal mi
Birbirlerinin herseyini biliyolar. Ben esimle bir konu hakkinda karar vermeden konusmadan o konu daha önce bu 3lü arasinda gecmis oluyo. Ben rahatsiz oluyorum.
Bugün esimin arama kaYdina baktim 51dak. Ve bir iki saat sonra 20dak. Konusmus ablasiyla
Bu normal mi? Ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum.
Kötü gelin yorumu, veya esini ailesinden ayirmak istedigimi iddia edenler yazmasin... öyle bisey yok..sizce normal mi diye soruyorum.
benimki konusuyordu
boşadım
balayına bizimle geldi demekki hikmeti varmış o uzun konusmaların
Ne yapmam lazim? Engel olamam kimse kimseye engel olamaz bu konuda sizce ne yapabilirimAy anneyle tamam da ablayla ne konusulabilir ki o kadar hem de bikaç sefer ..
Ben olsam çok sinirlenirdim haklı buldum sizi.
Malesef beni üzende bu...ne yapacagimi bilmiyorum. Üstüne düsünce olmuyo bu konuyu düsündükce aksilesiyorum oda olmuyor...Normal değil bence bu kadar konuşulması,klasik bağımlı erkek. O zaman demek ki en yakın arkadaşı siz değilsiniz,en yakını ablası ya da annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?