Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Ne yapmam lazim? Engel olamam kimse kimseye engel olamaz bu konuda sizce ne yapabilirim
Evinizde olan biten rapor edilmiyorsa yapacak bi şey yok birbirlerine bağlı bi aile sanırım, ama ozeliniz konusuluyosa eşinize bi dur demelisiniz ..
Ama ben olsam sürekli ben kadın olmama rağmen senin kadar konuşmuyorum , anlatmiyorum diye diye bu huyundan vazgecirirdim ..
Kolay bi durum değil ya

Günde bir kere olsa benim eşim enaz 10 kere arar annesini ve kardeşini.
Bende annemi hergün ararım ama bir kere o kadar.
Ben eşime çözüm bulamadım malesef canım herşeyi anlatır gizli saklı demez bende deli oluyorum.

Ben
konu sahibi sizle olan muhabbeti nasıl.. uzun uzun konuşurmusunuz.. sık sık sizide ararmı... egerki bunları sizlede yapıyosa eşinizin yapısı bu yok size yapmıyosa.. aralarındaki iletişim farklıdır..
evde olunca banada yapar evet hergün hergüm bazen sıkılırım yav 40yilin basinda evdeyim bi kadin programi bile izleme keyfini tattirmadi diye ama kendisine söylemem bunu:)

Bence son derece saçma gergin ne yiyip içtiğini mi anlatıyor ne buluyorlar anlatacak çok garip..

Tbikide istedigi zaman konusabilir normal ama bir saaat ne konusur ki insan ve ardndan 20dk dha bu braz anormale kacıyor bnce cok merak ettm bu kadar kinuscak ne buluyorlar
Bazen telefonuna konusmalari kaydeden bir program yüklemeyi düsündügüm oluyor

Benim esim tek cocuk, ve anne yada babasiyla hemen hemen hergun konusur. Kv de konuskan bir insan oldugu icin sanirim uzun konusuyorlar. Genelde is donusu trafikte konusuyor, eve gelince bitmis oluyor konusmalari. Dedigim gibi tek cocuk oluncq kendini biraz zorunda hissediyor sanirim. Balayina yurtdisina gitmistik ve heeer gun whatsapptan annesini aradi bizimki :) rapor verdi bugun boyle yaptik soyle yaptik diye walla o bile rahatsiz etmedi beni kisa tuttu sanirim konusmalari ondan.

Benim eşim de hergün ailesiyle konuşur babasını ayrı annesini ayrı arar ilk evlendiğimiz yıl bana da garip geliyor du ama alıştım çnkü bende annemle hergün konuşuyorum yanımda konuşuyor ztn ne konuştuklarını duyuyorum günlük ne yaptıklarından bahsederler eşim ztn özelimizi anlatmaz öyle bir yapısı yok normal canım öyle alıştıysa

Normal degil

Esim annesini de ablasini da iki haftada bi anca arar

Kadin biri icin normal bi durum bu.ama erkek icin bilemedm inan.bende hergun ablam annemle konusurum yaptgmz yemege kadar anlatriz brbirmze kizimi anlatrim uzakta ailem belkide ondan cok konusuyoruz fakat erkek adamnicin anne ve ablayla bu kadar konusmak nedir anlamadm

Her gün annesiyle konuşması normal de, konuşma süresi uzun geldi bana da. Ne bulup da ne konuşur 1 saat. Ben de annemi ararım her gün mutlaka 2 senedir 1 kere aramadığım olmamıştır ama 3 4 dk. Eşim de arar annesini 2 dk naber anne der napıyosun iyi hoş kapatır. Eşinizin evinizdeki olayları anlatması garip gerçekten.

Hayatımda böyle şey duymadım çok korkunç...

Bende şok oldum şu an. Peki neden sizinle yattı yani açıklaması neydi? Eşi yok mu bu kadının?

Kesinlikle normal degil bunlar ne konuşuyor bu kadar 10 dk falan desen neyse abartmışlar . Afedersin bu herşeyi anlatıyordur gibime geliyor . Erkek adam biraz da bu arama mesaj işlerini sevmez masallh esinde iyi çene var

Yani ben evli değilim henüz ama çok uzun süreli bir ilişkim var. Nişanlı gibi düşünün.

Tatile gittiğimizde ya da ailesi yere gittiğinde günde 2 kere falan annesi arar sevgilim de 1 kere falan arar.

Kısa konuşurlar ama genelde eğer önemli bir durum yoksa.

Ben de günde en az 2-3 ararım annemi.

Her gün görüşmeleri normal ama 70 küsür bence aşırı abartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…