Sizinde esiniz hergün annesiyle ablasiyla 1saat telefonda konusuyor mu??

Konu başlığına cevap vermek gerekirse her gün değil, 7 gün toplasan da etmez 1 saat
Haftada bir -2

neden demedim biliyomusun tatlım?

gelir yatardı :))

valla neler var neler

Evlendikten bir hafta sonra kv lere gitmiştik. 10 gün kaldık.
Kv her gece kendi yatağını bizim yatagimizin yanına serdi.
Bir gün eşim bana sarıldığında gidiklandim ve kikirdedim.
Kv olacak kadın kalktı, oturdu ve "kara görgüsüzler" diye bı bağırdı.
Şok oldum, 1 haftalık evliyim, bizi evinde zorla alikoyuyor, yanımıza yatak seriyor ve ettiği lafa bak...

utanma yokmuş demekki bide şikayetmi ediyor :)

Ayy ne nezaketli ve dusunceli kadın. Yaniniza yatak sermis sonucta araniza degil

normal tabi ki annesi onun. yani bu kadar da yapmayin bence. konustuktan sonra esiniz size jarsi degismiyorsa normal ama tavir almasi degisik davranmasi yoksa birakin konussunlar.bende babamla saatlerce konusabilirim. kocam yokken babam vardi arkadasim gibiydi. yani cok karismayin derim.

Benim bir ay once bosandigim esimde her gun en az 1 saat annesine rapor verirdi. Evde yapilan isler yemekler gidilen yerler alinan seyler yasanilan ozel seyler.
Size o yuzden hak veriyorum. Benimde balayinda baslamisti saatlerce rapor verme olayi ve insani gercekten cok uzuyor yipratiyor ve bosanmaya kadar goturuyor. Hakkinizda hayirlisi olsun

konu sahibi sizle olan muhabbeti nasıl.. uzun uzun konuşurmusunuz.. sık sık sizide ararmı... egerki bunları sizlede yapıyosa eşinizin yapısı bu yok size yapmıyosa.. aralarındaki iletişim farklıdır..

Hamilesiniz galiba.
Allah yardimciniz olsun.

Ben annemle her gun bir saat konusuyorum. Annemle ayni ulkede degiliz, cok ozluyorum. Havadan sudan, diziler filmler, okudugumuz kitaplar, memleket meseleleri, akrabalardan haberler... Ama esimle hicbir tartismami, özelimi anlatmam.

Eşim de her gün konuşur annesiyle ama 1 saat değil. Kayınvalidem yalnız yaşadığı için halini, hatrını, ihtiyacını sormak için.

Görümcemle kayınvalidem günde 3 5 kere konuşur. Mevzu da napıyorsun? Hiç şunu şunu yaptım vs.

Bazen diyorum ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak diye gülüyorlar.

Benim eşim annesini ayda bir arıyor mudur acaba,sanmam.
Bu da normal değil belki ama sizinki hiç değil.
Her gün her gün dakikalarca,bir saatten fazla ne konuşabilir?
İşi gücü yok mu?
Benim için rahatsız edici.
Boş konuşmak çünkü.
Kocamın evimizdeki her ayrıntıyı,saatlerce ablasına anlatmasını istemezdim.
İtici gelirdi.
Ve söylerdim de direkt.
O ne öyle ergen sevgililer gibi,wc ye gittim,duş aldım,makarna yedim diye de anlatsınlar bari.

Tbikide istedigi zaman konusabilir normal ama bir saaat ne konusur ki insan ve ardndan 20dk dha bu braz anormale kacıyor bnce cok merak ettm bu kadar kinuscak ne buluyorlar

Hergun konusmak iyi de dakikasi cok uzun bana gore. Ben suan evdeyim, açikçasi is yaparken ablami ariyorum 1 saat konusuyoruz. Ama evde oldugum icin boyle. Esim de hergun anne babasini arar, 3-5 dk konusur

Ben annemle neredeyse her gun konusurm en kisa sure 30 dk olur.haftada bir ablamla yegenimle konusurum en az 1 saat.ama bi erkegin bu kadar konusmasi ilginc geldi normalde erkekler konusmayi pek sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…