- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Esimde annesine ugrar muhakkak annesi. Yalniz yasadigi icin..Bende annemle her gun konusurum esimde eve gelmeden annesine ugrar oyle gelir ama ablasiyla ne konusuyor ki o kadar
neden demedim biliyomusun tatlım?
gelir yatardı :))
valla neler var neler
bende cok konusurum ama hergunde olmazki abimle muhabbetim 2 dkdan fazla surmuyor:)Esimde annesine ugrar muhakkak annesi. Yalniz yasadigi icin..
Ablasida... cok konusuyo be canim ya..tarzi öyle...
Evlendikten bir hafta sonra kv lere gitmiştik. 10 gün kaldık.
Kv her gece kendi yatağını bizim yatagimizin yanına serdi.
Bir gün eşim bana sarıldığında gidiklandim ve kikirdedim.
Kv olacak kadın kalktı, oturdu ve "kara görgüsüzler" diye bı bağırdı.
Şok oldum, 1 haftalık evliyim, bizi evinde zorla alikoyuyor, yanımıza yatak seriyor ve ettiği lafa bak...
Ayy ne nezaketli ve dusunceli kadın. Yaniniza yatak sermis sonucta araniza degilEvlendikten bir hafta sonra kv lere gitmiştik. 10 gün kaldık.
Kv her gece kendi yatağını bizim yatagimizin yanına serdi.
Bir gün eşim bana sarıldığında gidiklandim ve kikirdedim.
Kv olacak kadın kalktı, oturdu ve "kara görgüsüzler" diye bı bağırdı.
Şok oldum, 1 haftalık evliyim, bizi evinde zorla alikoyuyor, yanımıza yatak seriyor ve ettiği lafa bak...
Hamilesiniz galiba.Benim bir ay once bosandigim esimde her gun en az 1 saat annesine rapor verirdi. Evde yapilan isler yemekler gidilen yerler alinan seyler yasanilan ozel seyler.
Size o yuzden hak veriyorum. Benimde balayinda baslamisti saatlerce rapor verme olayi ve insani gercekten cok uzuyor yipratiyor ve bosanmaya kadar goturuyor. Hakkinizda hayirlisi olsun
Evet bir bucuk yasinda da bebegim var toparlandim ama bebeklerim icinHamilesiniz galiba.
Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?