Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Tamam kafa dinle ama ne olur çocuk olayı için sakın acele etme. En az beş yıl koy kendine sinir.
Okulumu bitir. Biraz pişsin içinizdeki çocuklar.
Onun içinde pişsin,ben düşünmüyorum en azından bir süre. Eğer böyle birşey tekrarlanırsa bir daha çocuk yapmayı da aklından geçiremeyecek canım.

Orası öyle canım. Hiçbirşey için geç değil yaşın genç hayat ve tercihler senin yaşadıkların ise senin tercihlerinin sonucu ilerde sana bişey kaybettirmez tecrübe kazandırır kimseye de sırf evlendin diye ezdirme derim hayat bu herşey insanlar için yarın Allah korusun bizlerin başına neler geleceğini bilmiyoruz. Biraz akışına bırak olayları dışarıdan izle ve hislerinle hareket et ruhunu ise yıpratma herşey gönlünce olsun

Düzeliriz umarım.
Çok emek verdik,herkes erken dedi,biz sabretmek beklemek istemedik,yasakları çiğnemek bize tatlı geldi,bizde evlendik.
Evlenene kadar tamam arada sırada tartışmamız oluyordu ama prenses gibiydim,onda.. Ailesinde..
Birden bire ne hale geldik üzülüyorum.
Hep benden hem kendisinden nefret ediyor.
Ama biz birbirimizi çok seviyorduk,keşke bugünü hiç yaşamamış olsaydık.
Umarım düzeliriz canım umarım.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,Allah sana 1 değil 10 katını versin inşallah,sende hep mutlu ol.

Ailem bilmiyor belki abime anlatırım bu olayı ama annemi babamı şuan üzmek istemiyorum onların başka sorunları var.

Düşünmeyeceğim bir süre,sadece aileme odaklanacağım burada fındık işi var zaten orada kafamı dağıtıyorum,eğlenceli geçiyor. Akrabalarımda burda zaten. Biraz böyle olsun,istanbula döndüğümde kararını vereceğiz inşallah.
Amin canım seninde öyle olsun. Umarjm mutlu olursun.

Bir haftalık evlilik ve bunca hakaret..inanamadım okuduklarıma..bu evlilik 1haftada bunları yaşattıysa 10sene sonra neler olur..yada bu evlilik 10yılı bulur mu bilemedim..çok üzücü gerçekten..

Bir haftalık evlilik ve bunca hakaret..inanamadım okuduklarıma..bu evlilik 1haftada bunları yaşattıysa 10sene sonra neler olur..yada bu evlilik 10yılı bulur mu bilemedim..çok üzücü gerçekten..
Zaman gösterecek,umarım bulur ve o da hatasını anlayıp düzelir.

Öfke kontrolü olmayabilir. Hadi sadece kızsa sussa tamam da bu kadar aşağılamak normal gelmedi açıkçası. Üstelik çok yeni evlisin.
İyi bir konuşma yap eşinle. Korktuğunu, kırıldığını belirt.
İlk haftadan bana böyle bir gün yaşattın ben seninle bir ömür yaşamayı göze almışken senin beni ezmen ne kadar mantıklı vs. konuş.
Cevaplarına bir bak bakalım. Oldu da kötüye giderse bu durumu abine söyle, o da bir konuşsun onunla. Abin arkanda durursa biraz durulur emin ol.
Anladığım kadarıyla çok seviyorsun, aşıksın. Aradaki problemi tam anlamıyla düzeltmeden çocuk sahibi de olma derim.
Ne kadar mutsuz çocuklar yetiştiğini az çok görüyorsundur.
Umarım aranızdaki sorun hallolur.
Birbirinizden nefret etmeden bir ömür mutlu mesut yaşarsınız inşallah.

Insallah ben de güzel dileklerin icin tesekkur ediyorum canim..❤
Insanlar seneler seneler sonra da degisebiliyor bazen 5 ay bazen 5 sene.
Ve bir sekilde sinava tabi tutuluyoruz.Kimisi annesiyle babasiyla.Kimisi evlatlariyla.Kimisi de esiyle..
Bir sekilde ustesinden gelmeyi nasip etsin Rabbim insallah..
Okadar emek verilmis bir iliski bu kadar cabuk bitmez sanmiyorum.
Ofke baldan tatlidir demisler
Hatasini anlayip bir daha tekrarlamayacagini umut ediyorum.Bir araya geldiginizde ilk ve son defa bu konuda konusup guzelce uzlasip anlasabilmeniz dilegiyle..

Tam olarak emin değilim.
Evet çok seviyorum çok aşığım ama hani insanın içindeki ateş varya o bende bir anda söndü,sanki masal bitti rüyadan uyandım gibi hissettim o an,normalde yanında huzur bulurken,eve gittiğimizde aynı evde olmanın tedirginliğini yaşadım,nasıl anlatayım.. Korktum. Hemde çok. Kendisi hala yazıyor,arıyor açmıyorum. En azından bugün duymak istemiyorum. Yarın sakince konuşmak en iyisi.

Evet canım,insanlar değişebilir. Her yaşında değişim yaşayabiliyor da önemli olan iyi yönde değişmek. İyi yönde kendini geliştirmek.
Şuan anlamış gibi,umarım bir daha böyle saçma sapan bir olay yaşamayız. Umarım mutlu oluruz. Bu kavgayla bitmez 1 şans veririz aşkımıza umarım bunu ikimizde iyi kullanırız. Teşekkür ederim değerli yorumların için,iyiki yazdın. Umarım mutlu oluruz hepimiz.

Gurur yapmışsın haklı olarak çünkü sen yıllarca emek etmişsin ve hiç beklemediğin bir davranışla karşılaşmışsın. Hazmedemediğin için böyle hissetmen normal.
Biraz daha vakit geçince kafanı toparlarsın.
O da biraz yalnız kalsın umarım hatasını anlar, gönlünü de alır.
İnşallah tekrarı olmaz.

Bir anlık öfkesinin kurbanı olmuş eşiniz. Vurmaya kalkması da çok çok üzücü ancak anlattığınıza göre bu yüzden epey üzülmüş kendisi de. Affedebilirsiniz, tabii öncesinden bir daha böyle bir olayın yaşanmaması konusunda söz alarak. Evlilik gerçekten sabır istiyor sanırım. Sizin çok yeni henüz. İnşaallah her şey düzelir ve güzel olur. Hep mutlu olursunuz umarım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İnşallah canım,herşeyin hayırlısı olsun.

Bir anlık öfke umarım evliliğimizde grri dönülemez bir hasar bırakmaz. İnşallah canım.

Bir anlık öfke umarım evliliğimizde grri dönülemez bir hasar bırakmaz. İnşallah canım.
Öfke kontrolü sorunu var mıydı daha önce? Size karşı veya başkasına karşı. Eğer daha önceden varsa tekrarlama riski yüksek ancak ilk defa karşılaşıyorsanız umarım hatasının farkına varır ve tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…