Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Bir şeyi merak ettim. Önceden kavga edince sarılır uyurduk demişsin ya, evlenmeden önce birlikte mi yaşıyordunuz? Yoksa şu bi haftacık evliliğinizden mi bahsediyorsun?
Önceden okul zamanlarında birlikte kalırdık o gelirdi en giderdim falan.
Hiç böyle bir tartışmamız olmamıştı.

Önceki konularını bilmiyorum ama bı olaya bakarak 7 sene lay lay lom geçmiş hiç birbirinizi tanımamışsınız diyebilirim. Çünkü tanımış olsaydın bu hareketi seni şaşırtmazdı.
Hemde hiç tanıyamamışım normalde kavga anında böyle birşey yapacak biri değildi.

Ailemi yarı yolda bırakamadım kusura bakmayın. Fındıklık vardı,meseleler vardı,benimde orda bulunmam gerekiyordu.

Hayır bulunman gerekmiyordu. Miras tartışması , abinin ilişkileri içine bir haftalık gelinken girilmez.

Dediğim gibi eşinin ailesi çağırsa , görsen kalsan olay çıkardı .

Biz zorladık aileleri.
Onlar bekleyin dediler,biz istemedik.
Keşke bekleseydim diyorum keşke.
20 ile 26 arasında erkekler için çok fark var. Keşke bu kadar erken olmasaydı,artık düzeltmeye bakacağım başka çarem yok.

Hayır bulunman gerekmiyordu. Miras tartışması , abinin ilişkileri içine bir haftalık gelinken girilmez.

Dediğim gibi eşinin ailesi çağırsa , görsen kalsan olay çıkardı .
Hayır çıkmazdı merak etme.
Çünkü balayından sonra dinlenip onun memleketine de gidebilirdik el öpmeye ya da herhangi bir olaya. Ben böyle eften püften bir olayda karşımdakine vasıfsız para düşkünü nefret ediyorum senden demezdim.

Sanırım çok küçük yasta başladı ilişkiniz ama küçük yaslarda genelde karakter oturmamış oluyor. O Yüzden sonradan size Değişti gibi gelmesi normal.
Eğer Ayrılma düşünceniz yoksa bari süründürün ki bi daha aynı şeye cesaret edemesin.

orada mı burada mı?
birde hangi özel üni bu?
Memlekette,bulunduğumuz şehirde değil benim memleketimde. Özel üniversitelerin mülakat gibi hani danışmanlık hizmeti veren (neden bu üniversiteyi seçmelisiniz? Gibi,öğrencileri bağlamak amacıyla yapılan bir görüşmeymiş,kayıt değilmiş) birşeymiş. İkimizde okuduk,yanlış anlamışız ama bana bağırıp çağırdı. Bütün suçu benim üzerime yıktı yani.

Şuan konuşmayı düşünmüyorum,geri kalanını allah gösterecek.

Normal şartlar altında insanların değişmediğine inanırım.

Yani ben eşimi 2008de tanıdım ki o zaman yaşı 26 idi, sonra 6 yıl görmedim, sonra 2015te evlendik, aha da yıl 2018, adamda milimetrik sapma yok.

Ama sizdeki değişim çok çok çok normal zira karakterleriniz yeni yeni oluşuyor/oturuyor daha. Yani çocuk aslında değişmiyor, sadece büyüyor.

Kendi 20 yaşımı düşünüyorum da, resmen cehalet paçamdan akıyormuş ama ben kendimi "oldum ben yeeaaa" diye gazlıyordum. İşte bunlar hep ergenlik. İyi ki o zamanlar teklif ettiğinde eşimle evlenmek gibi bir delilik yapmamışım, kesin boşanırdık. Kesin.

Çok ciddi sorunlar gördüm ilişkinizde, siz sevgilisi değil annesi olmuşsunuz, çocuk imzayı atınca kabarıp havalara girmiş, etraf da gazlamıştır eminim "ağırlığını koy" diye, yaşlarınız zaten trajik.

Lise aşkı romantikliği ile evlenmişsiniz ama maalesef bu iş elinizde patlayacak gibi geldi bana.

Hiçkimse 7 yıl şiddet eğilimini kusursuz saklayamaz bu arada, mutlaka göz ardı ettiğiniz bir şeyler olmuştur.

Yok olmadı.
Hiç bana böyle vurma eğilimi olmadı.
Belki de dediğin gibi gaza geldi,ağırlığını koymak için böyle birşey yaptı. "Kocanım" demesinde belli. Çok hızlı değişiyoruz evet,bugün beğendiğimi yarın beğenmeyebiliyorum,o da öyle.
Belki de çok erken evlendik.
Çok çabuk değişiyoruz yani dediğiniz gibi.
Ama şuan inanın ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir olaydan boşanılacağını da düşünmüyorum,en azından biraz bekleyeyim diyorum.

sana inanmak için çırpınıyorum şurada iki saattir:)
onu anladım memlekette de rize trbz özel üni mi var?

Insanı sinirli anında tanırsin derler ...ama fazla ileriye gitti...neyin patlamasi acaba?
Simdi vurmadi ama o el kalkiyor demek dikkatli olman lazım...

sana inanmak için çırpınıyorum şurada iki saattir:)
onu anladım memlekette de rize trbz özel üni mi var?
Evet var canım. Üni. Adını söylemeyeyim.
Ama yalan değilim ki insanları kandıracak değilim.
Eşimle ilgili defalarca konum var.
2. Üyeliğim bu benim,daha önceden de bir sürü konum vardı. Daha sonra onu kapattırıp bunu açtım,o yüzden bende ifşa olmamak istiyorum. Ayrıca saçma sapan bir konu için yalan söyleyecek değilim,yalan söylemek isteseydim dünki konu gibi bağıran bir konu seçerdim..

Benimki zamanla iyileşti ama yine tam kıvamında değil, siz de çok keskin olmayın

özelden yaz vallahi çatladım bakıyorum bulamıyorum orada özel üni.
eski konularını biliyorum zaten hatta sana boşan o düğünü yapma diyenlerden biriyim.

Çoğu kişi çocuksunuz yaşınız genç demiş ama olgunluğun yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum sen ve eşin evlilik gibi ciddi bi işe 7 yılın ardından karar verdiyseniz olgun kişiler olduğumuzu düşünüyorum. Ben 28 yaşındayım bende 1 yıllık evliyim bizde evlendikten sonra 3 ay o kadar kavga ettik ki olgunluk yaşsa eğer evet olgunduk ama bağırdık çağırdık boşanalım dedik sonuç evlilikten sonra bi süredir yaşAnan gerginlikler birikip sonradan patlak verebiliyor birbirinize birden istemiyorum boşanalım yerine birbirinizi dinlemeyi durup düşünmeyi deneyin empati kurun o sinirliyken durup gözlerinin içine bak ve sakince konuş çok işe yarıyor

Ama biz aynı evde yaşadık canım,alışkınız birbirimize.belki adapte olamadık bilemiyorum. Şuan kafam çok ama çok karışık bende küçük olduğumuzu düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…