Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Ama biz aynı evde yaşadık canım,alışkınız birbirimize.belki adapte olamadık bilemiyorum. Şuan kafam çok ama çok karışık bende küçük olduğumuzu düşünmeye başladım.
Hmm anladım canım ama seni sevmediğini düşünmedim nedense. Sadece 1 haftalık evliyken fevri çıkışlar olmuş birbirinize zaman verin sakin kafayla düşünün sen ne hissediyorsun en önemlisi o sen daha iyi tanıyorsun hislerin ne yönde.

Evet konu sahte degil,yargısız insaf yapmamak lazım bence 1 gunde neler degisiyor sonucta sahte diye düşünmüş olabilirsiniz ama oyle birsey yok.

Sadece korku canım,vurma olmadı,o an ben vurdum hatta bir tokat attım. Çünkü çok korkuttu. Seviyor muyum? Seviyorum. Ama o eski aşkım yok,bir günde içimdeki ateş sönme derecesine geldi,keşke yapmasaydı diyorum. Uzun uzun mesajlar atıyor bana. Ama yok yani. O korku ne zaman silinir bilmem,umarım düzeliriz de bu ilişkideki onca emek boşa gitmez. Siz neden anlaşamıyordunuz ki?

Evet konu sahte degil,yargısız insaf yapmamak lazım bence 1 gunde neler degisiyor sonucta sahte diye düşünmüş olabilirsiniz ama oyle birsey yok.
Benim balım askım gelmiş. :)
Bugün moralim bozuk kötü davranıyor diyordum ya sana,bak konuda yazıyor neden olduğu..

20 yaşında çocuk?! yapmayın nolur, önce eğitiminizi tamamlayın işe başlayın.
olgunum diyorsunuz ama bu evcilik oyunu değil ki
ikiniz de çalışmıyorken çocuğu maddi manevi nasıl karşılayacaksınız
ayaklarınız üstünde durun lütfen
siz güçlü birisiniz, mantıkla dengelenmeyen aşk evliliği uzun soluklu olmaz
bu tavırlarını muhakkak evlenmeden önce belli etmiştir siz bişeyleri gözden kacirmissinizdir
çok çiğ bir insan, seven insan o cümleleri kurmaz ve şiddete kalkışmaz. düzeleceğine çok ihtimal vermiyorum ama umarım bizi yanıltır

insanlar değişir bence, ya değişime adapte olup sen de onunla birlikte değişirsin, ya sadece değişimini kabul eder ve saygı duyarsın, ya da ben böylesini kabul edemem deyip yolları ayırırsın.

bu 20 yaşında da böyledir, 30da da 50de de.

ama tabi ki yaşınız evliliği sürdürmek için çok zor bir yaş. şiddete eğilim çok farklı bir psikolojik sorun olabilir bilemiyorum, ama öfke kontrol problemi bu kadar yükü hazır değilken yüklenmekten dolayı ortaya çıkmış olabilir. yani gerçekten evlenmek için biraz daha bekleseniz bu problemi yaşamayabilirdiniz veya şiddete eğilimi var ise eskiden de vardır da siz fark etmemişsinizdir/sizden gizlemiştir.

Özlü sözle bitireyim;
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir (Heraclitus)

Bizim o kadar komik ki biz anlaşamadığımız için veya sen şunu yaptın bunu yaptın değil senin ablan düğünde şunu yapmış bunu demiş o lafı senin annen demiş başkalarının laflarının tartışmasını yaşadık bizi ayırmak istediler ben en son herkese telefon açıp çatlasanız da patlasanız da beni sevseniz de sevmeseniz de biz birbirimizi seviyoruz yuvamızı biz kurduk siz yıkamazsınız dedim ben eşimin eşimde benim her Zaman arkamda dedim herkesi püskürttüm laflar sözler bitti aman kızım canım kızım güzel gelinimiz oldum canım kısaca çirkefe bağladım

Okudum
Eşin gerçek yüzünü göstermiş
Senin adına üzüldüm
Daha yolun başında böyle
Onurun kırılması normal

Tatlım bazı insanlar kendi suçlarını yanlarındaki en sevdikleri insana yüklerler. Ama sen iyi yapmışın böyle erkeklik taslamasın iyi olmuş:)

Benim balım askım gelmiş. :)
Bugün moralim bozuk kötü davranıyor diyordum ya sana,bak konuda yazıyor neden olduğu..
Uyumustum sekerim erken uyandim ya bugun birde cok sinirliydim biliyorsun
Bana kalırsa cok iyi yapmışsın tırnağı daha fazla uzamadan bu sekilde davranarak . Ben öyle yapmadim olanlari biliyorsun
En azindan icinde pisman olma duygulari ve sıcaklık var seni ararsa ama bence fazla uzatma sende :) aileni simdilik oyalarsin ama 2nizdede birtakim gerginlikler var düğün den yeni çıktınız ve sizin meseleler var ya. Pisman olursa uzatma. Off sinir oldum bak ben boyle olduğunu bilmiyordum

AA sizi konulardan biliyorum bi ev taşıma konunuz vardı taşındınız mı ne oldu?

Kendinizi olgun görüyorsunuz ama kusura bakmayın değilsiniz. Eğer öyle olsaydı bile bile bu şahısla evlenmezdiniz. Düğüne 2 hafta kala sokaklarda gezen nişanlınız için ben çocuk mu büyüteceğim diye şikayet eden siz değil misiniz? O zaman da herkes size evlenmeyin dedi. Şimdi de 1 hafta olmuş evleneli evden kovmuşsunuz. Neden? Size vurmaya çalışmış.. Bunun hiçbir mantıklı sebebi olamaz. Bu değişmek değil karaktersizleşmek. Kendinizi bunun için suçlamayın. Ayrıca vasıf denilen şey ailenin parası, saygınlığı değildir. Kaldı ki abiniz değil miydi evli kadınla olan ? Siz değil misiniz gizli kameradan abinizi dikizleyen? Balayında bile sizi aradılar aynı sebeple. Olgunluk, saygınlık, görgülü olmak bu mu ? Okulunuz sizi vasıflı yapar şu çektiğiniz çizgide sadece. Ailenizin kurduğu şirkette çalışınca üstün değil, şanslı olursunuz. Bazı gerçekleri büyüdükçe daha iyi göreceksiniz. Keşke aileleriniz akıllılık edip sizi oyalasalarmış. Bir erkek 30'dan önce evlenmemeli. Hele de böylesi hiç evlenmemeli. İkinize de yazık olmuş.

Biliyorum canım,vallahi sen benim kader ortağımsın ya nedir bu çektiğimiz bilmem.
Sorma,delirtti bugün beni,sana anlattığım gibi,önce soğuk tavırlı konuşmaya başladı. Ondan sonra olay bir patladı allah tamam adam kafayı yedi.
Ben şok oldum,bana az önce sonunda başardın yüzünü görmek istemiyorum kendimden iğrendirdin yazmış.
Allah aşkına ben ne yaptım sana diyesim var adama da diyemiyorum.
Keko kılıklı herif,burnu sürtsün biraz. Yoksa ben dayanamayacağım 2 günde boşarım kendimi biliyorum yani çekemem.

Ya ben kv görümce kayın tarafından çok şanslıyım,hiç gelin gibi değilim yani kızlaro gibiyim hala da öyledir kv arar beni dedikodu yaparız,görümceyle alışverişe gideriz kızlar gecesi falan süper yani hayatımız.
Ama gel gör ki oğluyla anlaşamıyoruz bir türlü,ortak paydada aynı şeyi savunup kavga ediyoruz. Bu da beni üzüyor. Sende kvden çekiyorsun galiba.

En önemli kişiyle anlaşamıyorsun asıl onunla anlaşman önemli halbuki umarım aranız düzelir Yen'i başladığınız bu hayatınıza mutlu huzurlu devam edersiniz. Olaki barışırsanız çocuk yapmayı erteleyin uzunca bi süre derim. Kv- kp yok bende çok önce ölmüşler elti görümce bizimkisi

Boşver elti görümce dış kapının dış mandalı sen şanslısın o yönden,ben iç kapının kapı süsüyle uğraşıyorum şuan. Çocuğu da erteledim artık. Bir süre düşüneceğim,adam gerçek yüzünü daha önceden gösterseydi gömleği giydirtirdim sanırım,gerçi yine giydirteceğim sanırım.

Tamam kafa dinle ama ne olur çocuk olayı için sakın acele etme. En az beş yıl koy kendine sinir.
Okulumu bitir. Biraz pişsin içinizdeki çocuklar.

O dunyanin degil benim dunyamin en yakisiklisi gibi bisey yazmistin da konunun birinde aklimda kalmis bak.
Masallah demistim icimden insallah hep boyle devam eder.
Uzuldum..Eski konularini cok bilmiyorum bir haftalik surecte bunlari yasamaniz cok uzucu.Insanlar gercek yuzlerini gostermek icin nikahlanmayi bekliyorlar!
Siddete yonelmesi akil alir gibi degil.Cocuk dusunmeyin hemen olur mu?
Umarim duzelir ve bir daha boyle tatsiz bir durum yasamazsiniz..

Sanki 7 yıl boyunca ilk büyük tartışmayı beklemiş gibi dayağa yeltenmiş olması bile sonu başından belli bir evliliği işaret ediyor gibi geldi bana.
Sen benim kızım olsan sadece bu tartışmayı anlatmış olsan ellerini ayaklarını bağlar yinede yollamazdım o adama .Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…