• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Yo yo hayır,genelde ikimizde bağırıp çağırıp susardık,sarılırdık uyurduk kavgamız biterdi. Bugün adamın içinden canavar çıktı,korktum yani. O da korktuğumun farkında umarım bana karşı kullanmaz. Hatta arabada ben ona "dayakla korkutamazsın bak gördün işte." dedim o da bana "ama korktun" dedi. Özür diledi korkuttuğu için.
Kullanmaya kalkarsa bavulu eline alıp tıpış tıpış gidişini hatırlatırsın.:KK66:

20 yaşındayım.
O da öyle.
Ama bu zamana kadar böyle şeyler yaşamadık inan,böyle değildi.
Adam 1 haftada kafayı yedi 180 derece döndü resmen.
Çocuk istiyordu/k erteledim,bu haldeyken zaten yapamam düşünemem.

20 yaşındasın , yeni evlendin. Okuyacağız diyorsun ve ardından çocuk istiyorduk diyorsun.
Bu cümle beni benden aldı. Ne çocuğu miaelle , daha çok erken çok hemde.

En az 5 yıl beklemelisin.

20 yaşındasın , yeni evlendin. Okuyacağız diyorsun ve ardından çocuk istiyorduk diyorsun.
Bu cümle beni benden aldı. Ne çocuğu miaelle , daha çok erken çok hemde.

En az 5 yıl beklemelisin.
Hayır o okuyormuş gibi yapıp çalışacak,askere gitmemek için,tecil için yani. Okuyacağım ben ama kendisi de çocuk fikrini aklıma sokmuştu. Aslında yapacaktım ama artık asla diyorum,evlilik düzene oturana kadar hayır.

20 yaşındaymışsınız. Çocuk sinirli değil sadece ergen.
İkiniz de değişeceksiniz, büyüyeceksiniz. Bunun evlilikle alakası yok bence.

Şimdi söylediğim şey saçma geliyor olabilir ama gerçekten insanlar 24'e kadar çok hızlı bir değişim geçiriyorlar. Sonrasında da değişim devam eder ama o kadar hızlı değil.

Kullanmaya kalkarsa bavulu eline alıp tıpış tıpış gidişini hatırlatırsın.:KK66:
Yine yollarım,anasının danasının yanına da yollarım gerekirse,o korku bana yeter.

20 yasındaki erkek daha cocuk bana göre,
Bi kaç sene büyütmen gerekecek onu :KK51:
Bugün okula bile ben kaldırdım onu,çok huysuzdur sabahları kalkamaz.
Ben ayarlarım çoğu işini.
Ben artık sıkıldım,o da nefret ediyormuş zaten.
Ha annesi ha ben hiçbir farkımız yok ki.

7 yıldır hiçbir dengesizliği olmadı mı yani?
1 haftada mı oldu her şey? Çok ilginç..

Saygı duyarım,ne diyebilirim. Boş insan değilim senaryo yazacak kadar. Merak etmeyin. 1 haftada insanların hayatı mahfolabiliyor,önce abim saçma sapan ilişkisi için bizi aradı,daha sonra aylardır varolan miras tartışması yüzünden (içinde fındıklıkta var,fındık zamanı parası malum) insanlar birbirine girdi. Şuanda da biz.

Daha yeni evlisin , neden böyle bir ortama eşini soktun ?

Balayında olmanız gerekirdi , ya da yalnız olacağınız bir yerde.

Kv. Yanında bir haftalık gelirken kalır miydin fındık toplama işi falan varken.

şimdi konu paylaştım oku istersen anlarsın ne dertler olduğunu valla :)
Bakacağım canım birazdan.

20 yaşındaymışsınız. Çocuk sinirli değil sadece ergen.
İkiniz de değişeceksiniz, büyüyeceksiniz. Bunun evlilikle alakası yok bence.

Şimdi söylediğim şey saçma geliyor olabilir ama gerçekten insanlar 24'e kadar çok hızlı bir değişim geçiriyorlar. Sonrasında da değişim devam eder ama o kadar hızlı değil.
Erkeklerin olgunluğu daha oluşmamış oluyor hatta o yaşta bile.
Bizde o durumu yaşıyoruz. "Evli ergen sendromu."

Hayır o okuyormuş gibi yapıp çalışacak,askere gitmemek için,tecil için yani. Okuyacağım ben ama kendisi de çocuk fikrini aklıma sokmuştu. Aslında yapacaktım ama artık asla diyorum,evlilik düzene oturana kadar hayır.

O neden okumuyor ?

Çocuk fikrini tabi aklına sokar, oku , bitir mesleğini al diyeceğine çocukla bağlayacak önünü.

Daha yeni evlisin , neden böyle bir ortama eşini soktun ?

Balayında olmanız gerekirdi , ya da yalnız olacağınız bir yerde.

Kv. Yanında bir haftalık gelirken kalır miydin fındık toplama işi falan varken.
Balayı 5 gün yaptık. Saçma sapan işler çıktığı için benim memleketime gittik,yoksa evimizde dinlenecektik. Kendisine defalarca git 2-3 gün kalıp döneceğim dedim kendisi tutturdu geleceğim diye. Geldi ve böyle oldu.

Önceki konularını bilmiyorum ama bı olaya bakarak 7 sene lay lay lom geçmiş hiç birbirinizi tanımamışsınız diyebilirim. Çünkü tanımış olsaydın bu hareketi seni şaşırtmazdı.

Balayı 5 gün yaptık. Saçma sapan işler çıktığı için benim memleketime gittik,yoksa evimizde dinlenecektik. Kendisine defalarca git 2-3 gün kalıp döneceğim dedim kendisi tutturdu geleceğim diye. Geldi ve böyle oldu.

Gitmek zorunda değildin sende . Ben yokum yeni evliyim demeliydin.

O neden okumuyor ?

Çocuk fikrini tabi aklına sokar, oku , bitir mesleğini al diyeceğine çocukla bağlayacak önünü.
2 sene okudu o.
Babasının işini yürütecek.
Benimde ailemin işi var,istesem şuanda da abimle babamın yanında çalışabilirim. Ama okuyacağım yani,şuan uğraşmak istemiyorum hiçbirşeyle. Okumak varken evlilikte işim ne diye düşünüyorum şuan.

Yine yollarım,anasının danasının yanına da yollarım gerekirse,o korku bana yeter.

Bugün okula bile ben kaldırdım onu,çok huysuzdur sabahları kalkamaz.
Ben ayarlarım çoğu işini.
Ben artık sıkıldım,o da nefret ediyormuş zaten.
Ha annesi ha ben hiçbir farkımız yok ki.
Erkekler kadınlardan daha genç olgunlaşır,
20 yaş çok erken bi yaş,
Bende 20 yaşımda evlendim ama eşim evlendigimizde 26 idi,
Aileler nasıl izin verdi onuda anlayamadım,
Bi kaç sene daha nişanlı kalsaydınız keşke,
Ama güçlü bi kıza benziyorsun,
Seni sindirmesine izin vermemişsin,
Umarım tekrarı olmaz,
Madem bi yola girmişsiniz bundan sonrası güzel olsun inşallah.

2 sene okudu o.
Babasının işini yürütecek.
Benimde ailemin işi var,istesem şuanda da abimle babamın yanında çalışabilirim. Ama okuyacağım yani,şuan uğraşmak istemiyorum hiçbirşeyle. Okumak varken evlilikte işim ne diye düşünüyorum şuan.

Iyide evlenmeden öncede böyle diyordun sen.

Her neyse , sonun hayır olsun. Olmaması gereken bir şeyi yapmışsın bu yaşında.

Back
X