sende bendensin gel yanıma
benim bu yüzden sinirden ağlamışlığım,milletle kavga etmişliğim ve dışarıda yemek yerken karşımdaki adama sırf gıcık olduğumu anlasın diye ters ters bakıp sandalyemi değiştirdiğim olmuştur.
maalesef eşimin ve annemin kalbinide çok kırmışlığımda var istemeden ama elimde değil,çıldırma derecesine geliyorum o derece kötü oluyorum,hatta bu yüzden psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum ara ara.kesin geçmişten gelen birşey var:44:
Mesela bide sizle karşınızda konuşan biri var ama konuşurken eli kolu durmuyo ya bacağını sallıyo devamlı ya saçıyla oynuyo ya başka bişi gıcık oluyorum ya bu saygısızlık gibi geliyo bana...
Hele şu bacak sallaması eğer çok iyi tanımadğım biriyse bişi diyemiosun tabi ama evden yapan varsa çok söylenmişliğim vardır psikopata bağladık yemin ederim
bende şu bacak sallama olayına sinir olurdum özellikle sevgilim çok sallar koltuk fln sallandıkça uyuz olurdum hep neyse bende gıcıklıgına sallamaya başladım bacagımı ben rahatsız oluyorum ya o da olsun mantıgıyla bir di ikidi derken artık bende sallıyorum
Genel olarak seslerle ilgili takıntım var ya poşet hışırtısı falan deli eder beni
mesela bir müziği diziyi filmi kısık sesle dinleyemem açarda açarım sonra reklama girer ses yükselir ödüm kopar
ohooo daha saysam begüşün topiği alır başını gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?