Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Maalesf bende annemle çok tartışmşmdır bu konuda hatta bi gün demişti bi daha benle aynı sofraya oturmayın o zaman diye ilerde bişi olursada ah olsaydı burda dersnz demşti ama elde değil ki...

Günaydınnn bayanlar nasılsınız ?

Valla bu sabah üst kat komşmuz sağolsun sabah 8 inde hatır hatır duvarmı fırçalıyodu neydi çözemedim zaten sahur yapıp yatıyorum sabah uyuodum o vakitte nasıl sinir oldum bu sıcakta camı falanda kapadım ama ses geçmedi yani uykumdan oldum ama nerdeyse yukarı çıkıp söylencektm...

Sabah anneme anlattım dediği tek şey ne kadar takıntılısın sen ...

Mesela bide sizle karşınızda konuşan biri var ama konuşurken eli kolu durmuyo ya bacağını sallıyo devamlı ya saçıyla oynuyo ya başka bişi gıcık oluyorum ya bu saygısızlık gibi geliyo bana...

Hele şu bacak sallaması eğer çok iyi tanımadğım biriyse bişi diyemiosun tabi ama evden yapan varsa çok söylenmişliğim vardır psikopata bağladık yemin ederim

Birine yanlislikla dokunduysam illa bidaha dokunurum .. tek sayilardan nefret ederim . .
Yemekde bile tek cift dikkat ederim mesela dolma yerken asla tek sayi yemem ..

Garip takıntısı olup da kendine gelince takıntının takıntı oldugunu söyleyip, karşısındaki insanın takıntılarını duyunca, hastasın diyen tiplere takıntılıyım, sanırım bir sonraki numuneyi kesecegim.

bende şu bacak sallama olayına sinir olurdum özellikle sevgilim çok sallar koltuk fln sallandıkça uyuz olurdum hep neyse bende gıcıklıgına sallamaya başladım bacagımı ben rahatsız oluyorum ya o da olsun mantıgıyla bir di ikidi derken artık bende sallıyorum

Elektrikler kesikse uyuyamam
Kapı açık oturamam illaki yaz kış kapalı duracak
Geceleri tuvalete kalktıysam elimde biber gazımla giderim
Uyumadan önce dua ederim eğer duada bir kelimenin yerini şaşırdıysam başa dönerim tekrar

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bildiğim halde bi ismi, şarkıyı vs seyleri hatırlayamassam çıldırıyorum o an neyle mesgul olduğum sorun değil bırakır bulana kadar onu düşünürüm

Takıntıların üstüne mi gitmek lazım bilmiyorum ama ben yemek yenen o sesli ortamlarda pek huzurlu olamıyorum yanımda erik yenirken falan

valla çok mu takıntılıyız :) benimde erkek arkadaşm kahveyi kaynar kaynar içer tabi ben bi içten tuhaf oluyorum ama ona sesim çıkmıyo çok ilginç

Genel olarak seslerle ilgili takıntım var ya poşet hışırtısı falan deli eder beni
mesela bir müziği diziyi filmi kısık sesle dinleyemem açarda açarım sonra reklama girer ses yükselir ödüm kopar
ohooo daha saysam begüşün topiği alır başını gider

Ses takıntılarımız birbirne çok benziyo

Bide annem ben uyurken o bulaşık makinesi boşaltır falan deli oluyorum tangır tungur ya

Bulaşık seslerini filan sorun etmiyorum neyseki çünkü bizim evde çok bulaşık çıkar sonumu düşünemiyorum

Takıntı haline gelen şeyler belli ki geçmiyo ya insan duydukça gördükçe sinir oluyo ...

Çoğu artık bütünleşmiş bizimle begüş, bu seslere duyarlılığımız aslında düşündüm de çok dikkatli olduğumuzdan kaynaklanıyor olabilir

1-yastığıma ayak basılmasından nefret ederım
2-çift yastıkla yatarım yada bır yastık yerıne ayıcık
3-bı köy evıne falan giderken orda kalacaksak eğer annem benden önce orayı kontrol eder bir tane böcek görim o odada yatmam
4-simetri hastalıgım var bır tablo asmak ıcın butun vıtrını yerınden oynatırım
5-kutulama takıntım var herseyım kutularla bacaların yatakların altında dolaplarda faln durur
6-ayagımın yada elımın bırını bi yere vurunca dieğrınıd evururum aynı acıyı çeksinler
7-yaptıgım şeylerı defalarca kontrol etme özelliğim var
8- bugun çıkan bi badiyi aldım giydim yarın başka yeni bir ürün cıktı bugün bunu aldım diye pişman olurum ama ben alırken o yoktu anlatamam kendıme
9-takıntılıyım yemeklerı falan koklarım kokuya karsı cok duyarlıyım
10-yarı markete bıle gıceksek olcam bugun kıyafetlerımı hazırlamadan uyumam

bnde takıntılıyım :) dısardan bırısı kım olursa olsun mısafır bıle olsa önce banyoya gırıp ellerını yıkasın ıstıyorum.öyle tokalasıp sarılmak zorunda kalıyorum bazen ayıp olmasın dıye sonra gıdıp hemen elımı yuzumu yıkıyorum.iğrenıyorum dısardan gelip el yıkamayanları.

birde odama girildiinde pat dıye yatagın ustune oturuldugunda o an sinir oluyorum.pijamasız yataga oturulmamalı uzanılmamalı bna göre.gördüğüm an o yataklar makınede yatak örtusu basta olmak uzere nevresım yastık ne varsa

ve egerkı bbir eve kalmaya gıttıysem ve bir böcek gördüysem sabaha kadar yatagın ıcınde oturup artık vakıt gecsın dıye beklıyorum zikir cekıyorum hayal kuruyorum uyuyamıyorum korkumdan napim ya baska böcek varsa ya uyurken yanıma gelırse.

birde hanı mısafırlıge gıttıgınızde ortada salatadır yogurtlu mezedır sarmadır gıbı yıyecekler varsa içindede kasık yoksa ve herkes kendı kasıgıyla ıcınden alıp tabagına kokuyosa o kasıkla öncedende yedıyse ben asla yemem.canım ceksede yemem.takıp edıyorum resmen kasıgıylamı aldı temız kasıklamı aldı ıcındenmı yedı dıye.bazen kımse almadan cok canım cektıyse ilk onlardan yemek ıstedıgımı söyleyıp tabagıma koyuyorum hepsınden temız kasıkla .sonra kım yerse yesın ıstedıgı sekılde :)

kendi evimden başka yerde, bütün şartlar müsait olsa da tuvalete girememek diyebiliriz benim takıntıma.
Çoook çektim bu takıntıdan.Bütün tatillerimi "tadında bırakmak lazım" deyip 5 günde kesmemin özünde yatan şey de patlayacak durumdaki midemdir,itiraf ediyorum

benımde goz kalmemı takıntım var surmesem yada ogun yoksa bıtmıse dısarı cıkmama esaarp takıntım varr ılla duzdun olacak kıloo takıntım varrr 1 kılo fazla olsam bıle onu verıım 45 kılo olmama ragmen temızlıkk takınmda var bu arada bozulunca sınırr olurm dkksındaa

ya benim kaşlarım çok yumuşak biraz da seyrek olduğu için bozulup durur. o yüzden bulduğum her aynadan, genellikle telefonumun ekranından düzeltir dururum. eşim artık dalga geçiyor o derece sürekli elimi yıkar dururum kirlendi gibi hissederim. banyodan çıkınca mutlaka saçımı örerim, göz altı kapatıcısı sürmeden evden dışarı adım atmam mutlaka önce sağ ayakkabımı giyerim (önce solu giydiysem o gün başıma kötü bişey gelicek diye düşünüp dururum), yemekten sora dişlerimi kontrol ederim arasında bişey kaldı mı diye. bir de telefonumu sessize almadan asla uyuyamam (çalınca kalbim küt küt atıyor çünkü) şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…