Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Bu konuda ne bilim kilo alıp-vermek bizim elimizde ama kendini niye böyleyim diye yargılama Allah seni böyle yaratmış elin ayağın tutuyosa gözün görüyo kulağın duyuyosa şükretmelisin çünkü eksikliğini yaşayan çok insan var yanlış anlama sakın bende cildime takarım şöyle pürüzsüz olsun diye ama öle kaşım gözüm burnum o kadar detaya inmem Allah böyle yaratmış ne de olsa ama kilo takıntısı olmayan kadın yoktur yani

kızlar öyle bir takıntım var nefret ediyorum ayak takıntım yaz geldi yandım karşımda çıplak ayak görmeyeyimgözüm hep orda bide ayak tırnakları uzunsa gözlerimi alamıyorum çok gıcık ve iğrençbişey

ben zaten isyan boyutuna girmem hiç ama hoşuma gidiyor kendimle ilgilenmek. kendimle uğraşmayınca boşlukta hissediyorum kendimi

bir ayağımın bastığı yere diğeri de basmalı. fayans veya halı olabilir.
halıların sokaktaki yer taşlarının çizgilerine basmamalıyım.
tişört pantolon katlarken hepsinin kolları veya bacak araları aynı yönde olmalı.

Aklıma geldiii ,,

Dolaptaki askıların yönü hepsi aynı olmalı allahım ben kafayı yemişimde haberim yok

Ben dolaptan kıyafet alırken güzel güzel değil de böyle sündüre sündüre çekmeye bayılıyorum Efendice çıkartıp alamıyorum benim sorunlarım var sanırım

Karanlıkta da sürekli etrafıma bakıyorum sanki biri beni izliyooooo:18: işte bu kadar takıntım olduğu için taktıkça başım ağrıyo migrenim tutuyo. Çok özeniyorum şu rahat insanlara

Ben bu topiğe çok gülüyorum Öpücük takıntısı bendede var, artık o kadar normal geliyor ki tek öptürünce bi tane daha öp dul kalmayım demek

Mesela bir arkadaşımı gördüm yolda bi yanağımı 2 diğerini 3 kere öpemezzzz öptürrrrrmem ikisini de üçe üç öpecek eşit olmalı çatlarım yoksa :18:

Ben bu topiğe çok gülüyorum Öpücük takıntısı bendede var, artık o kadar normal geliyor ki tek öptürünce bi tane daha öp dul kalmayım demek

valla ağlancak halimize gülüyoruz heralde bende bazı şeylere çok gülüyorum çünkü ben kendimi hep tek sanardım meğer ne çokmuş

Anahtar takıntısı olan var mı bilmiyorum illa kendi anahtarlığım ve kendi anahtarım olcak yoksa huzursuz oluyorum

dişlerini göstere göstere dişlerini kürdanla karıştıranlara deli oluyorum,birgün bu yüzden akli dengemi kaybedebilirim o derece sinir geliyor bana,bunu birtürlü yenemiyorum.

birde dişlerinin arasında kalmış şeyleri çıkarmaya çalışırken cak cuk diye çıkardıkları sesler,ağız şapırtısı,sakız çiğnenmesi,çayın höpürtetilerek içilmesi delirtiyor beni.

birde eşimin cips yerken çıkardığı o cips sesi ve annemim içecekleri arka arkaya 2 kere içmesi nedense sinirlendiriyor beni.mesela çayı 1 kere yudumlarsın ya annem yudumluyor,yere koymadan birdaha yudumluyor sonra yere koyuyor,istisnasız hep böyle,nedense gıcık oluyorum.annemi çok seviyorum o ayrı.

sol tarafıma yatmadan asla uyuyamam birde.

sende bendensin gel yanıma

benim bu yüzden sinirden ağlamışlığım,milletle kavga etmişliğim ve dışarıda yemek yerken karşımdaki adama sırf gıcık olduğumu anlasın diye ters ters bakıp sandalyemi değiştirdiğim olmuştur.

maalesef eşimin ve annemin kalbinide çok kırmışlığımda var istemeden ama elimde değil,çıldırma derecesine geliyorum o derece kötü oluyorum,hatta bu yüzden psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum ara ara.kesin geçmişten gelen birşey var:44:

sanırım biz ikizdik hastanede karıştık o cips sesleri çekirdek sesleri cidden benim kayışı koparıyor ya çok insanın kalbini kırdım malesef bende hatta sakız sesi yüzünden ev arkadaşımla ayrılma noktasına geldik kız ağzına sakızı ödü kopa kopa alıyordu

düşününce ne çok takıntım varmış benim yahu

Birde herşey düzenli olmalı benim hayatımda kitaplarım defterlerim kalemlerim hepsi grup grup olmalı
Dolabımda pantolonlar bir sırada atletler pijamalar tamamen yerli yerinde olmalı
Misal o gün acelem varsa pantolunun sırasına atıvermişsem bir şey gördüğümde kendime saydırabiliyorum :)
çamaşır asarken kesinlikle atletler tişörtler etekler pant.lar hepsi inci gibi dizilmeli eteğin arasında tişört asla giremez :)
ha birde küpeler. aynı küpe kulağımda 2 3 günden fazla kalamaz bir modelin çeşitli renkleri bile mevcut bende hepsi kıyafetimin rengine uygun olmak zorunda :/
manyağım ben galiba

Son düzenleme:
Günaydınlarr

Okudukça gülüyorum hatırlıyorum aa oda var bende aa oda var diyorum bence buraya takıntılı olmadığımız şeyleri yazalım onları merak etmeye başladım

Buarada kızlar burçlarını ne ben genelde takıntılı burç başak burcu olurmuş diye duydumda ben ben başak buarada

Bende sağ ayağımla ayakkabımı giyerim sağ ayağımla evden çıkarım bunları yapmadıysam hepsini en baştan yapar gene yaparım üstüne üstük yanımdakilerede yaptırırım en yakınlarıma tabi ailem ve sevgilim gir bakıyım içeri sağ ayağınla çık die bundan 3-5ay önce kuzenimi giydiriyorum çocuk ilk başta sol kolunu çııkarttı tişörtünden tişörtü çıkartıp baştan giydirdim mesela bu tarz saçmalıklarımda var

napıyım ya takıntı işte illa öptürürm mesela 1 yanagımdan 2 kere 1 yanagımdan 1 kerede öpemez illa eşit olcak sayarım içimden manyağım galiba :44:

ben sabunda almam buarada hatta bazen abartıp tırnak makasıda almam

bende korkuyorum yanlız uyumaktan geceleri evde yanlız kalmaktan ses dinler dururum
Rabbim kimseyi yanlız bırakmasın

Yemek yerken ağzını kapatmayanlara yemek yerken konuşup ağzından bir şeyler çıkanlara, erkeklerin burnunu çekmesine gak guk sesleri çıkararak boğazlarını temizlemeleri, yemek yerken elleriyle kulakları gözleriyle oynamaları bir de bişey konuşurken sokularak konuşulmasını ve iş arkadaşımın telefonda tahrik edici ses tonuyla konuşmasına sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…