benim en büyük takıntım kendi vücudum.sürekli vücudumla ilgili birşeylere takıyorum kiloma,kalçama,göğsüme,saçıma,kaşıma,burnuma,elime,bacağıma,kulağıma hepsine dönem dönem takmışlığım var hala devam ediyor vücudumla ilgili birşeyi beğenmiyorum ona yöneliyorum ve takıyorum o istediğim gibi olana kadar sanki manken olcakmışım gibigüzellik göreceli ve gecici birşey ama engel olamıyorum mutlaka takacak birşey buluyorum kendimde bilmiyorum belkide kendimle ilgilenmek hoşuma gidiyordur ya da düzelt düzelt anca birşeye benziyorumdur bilemedim
bana anneannem ve annem sürekli takma bu kadar uğraşma kendinle bak çok düşünmek adamı akıl hastası yapar diyorlar o derece siz düşünün artık
bu arada ergenliktende değil 21 yaşıma gircem bir iki aya kadar
kızlar öyle bir takıntım var nefret ediyorum ayak takıntım yaz geldi yandım karşımda çıplak ayak görmeyeyimgözüm hep orda bide ayak tırnakları uzunsa gözlerimi alamıyorum çok gıcık ve iğrençbişeymerhaba kızlar,
herkesin bir yada daha fazla takıntısı vardır sizin de takıntılarınız var mı ? Neler ve yenmek için bir şeyler yapıyomusunuz paylaşalım?
Mesela ben takıntılıyım bazı konularda :
Uyuduğum yer karanlık,sessiz ve yattığım odanın kapısı kapalı olcak... Perdeler düzgün durcak katlanmışsa kalkıp düzeltirim kesin
Kahve ve çay höpürdeterek içilmesine,yanımda sakız patlatılmasına gıcık olurum eğer imkanım varsa ortamı terkederim...
Bide yattığım oda da falan başka biri varsa pek uyuyamam böyle zor dalarım annemde sen kocanla nasıl uyucaksın der bende onunla uyurum derim ahh olsa da uyusak dime:
Mesela her şeyin çantamda olduğundan eminim ama çıkmadan gene bakarım valla takıntılıyım ya
Hatta bazı şeylere de üstüne sinirlendiğimle kalıyorum...
Sizde varsa paylaşın ...
Bu konuda ne bilim kilo alıp-vermek bizim elimizde ama kendini niye böyleyim diye yargılama Allah seni böyle yaratmış elin ayağın tutuyosa gözün görüyo kulağın duyuyosa şükretmelisin çünkü eksikliğini yaşayan çok insan var yanlış anlama sakın bende cildime takarım şöyle pürüzsüz olsun diye ama öle kaşım gözüm burnum o kadar detaya inmem Allah böyle yaratmış ne de olsa ama kilo takıntısı olmayan kadın yoktur yani
tüyleriiim tüyleriim en büyük takıntıım
Ben dolaptan kıyafet alırken güzel güzel değil de böyle sündüre sündüre çekmeye bayılıyorumEfendice çıkartıp alamıyorum benim sorunlarım var sanırım
Ben bu topiğe çok gülüyorumÖpücük takıntısı bendede var, artık o kadar normal geliyor ki tek öptürünce bi tane daha öp dul kalmayım demek
ayyy bu akşam iftarda abim almış eline marul yiyo katır kutur çiğ köfteyle allahım nası baktıysam çocuğa sen niye böylesin diyo
dayanamıyorum napim yemek yicek yere bakıyorum kim ağzını şapırtadıyo diye
dişlerini göstere göstere dişlerini kürdanla karıştıranlara deli oluyorum,birgün bu yüzden akli dengemi kaybedebilirim o derece sinir geliyor bana,bunu birtürlü yenemiyorum.
birde dişlerinin arasında kalmış şeyleri çıkarmaya çalışırken cak cuk diye çıkardıkları sesler,ağız şapırtısı,sakız çiğnenmesi,çayın höpürtetilerek içilmesi delirtiyor beni.
birde eşimin cips yerken çıkardığı o cips sesi ve annemim içecekleri arka arkaya 2 kere içmesi nedense sinirlendiriyor beni.mesela çayı 1 kere yudumlarsın ya annem yudumluyor,yere koymadan birdaha yudumluyor sonra yere koyuyor,istisnasız hep böyle,nedense gıcık oluyorum.annemi çok seviyorum o ayrı.
sol tarafıma yatmadan asla uyuyamam birde.
sende bendensin gel yanıma
benim bu yüzden sinirden ağlamışlığım,milletle kavga etmişliğim ve dışarıda yemek yerken karşımdaki adama sırf gıcık olduğumu anlasın diye ters ters bakıp sandalyemi değiştirdiğim olmuştur.
maalesef eşimin ve annemin kalbinide çok kırmışlığımda var istemeden ama elimde değil,çıldırma derecesine geliyorum o derece kötü oluyorum,hatta bu yüzden psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum ara ara.kesin geçmişten gelen birşey var:44:
attraente valla okurken bende yoruldum zor isin=)
sağ ayağımı giymeden ayakkabı giydiysem çıkartır tekrar giyerim
baklavayı ayransız yemem
türk kahvesini sodasız içmem
kuzu etini şalgamsız yemem
tabaktaki son lokmayı asla yemem
kahverengiyle beyazı kırmızıyı asla kullanmam giymem takmam
görüldüğü gibi genelde yeme içme üzerine =)
-zorda kalmadıkça kimsenin tırnak makasını kullanmam bu eşim,annem.babam olsa bile
-dışarı da kolay kolay rahat yemek yiyemem
onyediocak seninde maşaallahın varmış ne kız o takıntılar
mutluluknerdesinbenibul senin öpme takıntında az değilmiş
Bence bıcak, makas almam içim rahat etmez
Bi'de bu iki yanaktan öptürmeyi ben bi'yerden duymuştum sonra bi'gün sevgilim yanağımı öptü dedim öbür taraftanda öp dul kalmayımAdamın işine geldi nezaman tek yanağımı öpse dön çabuk dul kalırsın bak diyo hatta kızınca bilerek gelip yanağımı öpmeye çalışıyo delimiyiz neyiz
bendede çok var. mesela birçoğunuzun aksine yalnız uyuyamam. evde yalnız kalamam özelliklede geceleri. uyuduğum odada saat bulundurmam o tik tak sesi beni deli eder. evimin anahtarını çoğalttım ikisinide yanımda taşırım bakkala bile gitsem mutlaka ikiside yanımda olur. yalnızca kendi yastığımda yatarım. saçalarım deli eder beni düzleştirmeden uyuyamam bile. perde takıntım var hep düzgün , ütülü olmak zorunda. kimsenin pişirdiği yemeği yiyemem. evimi yalnızca ben temizlerim temizlikçi çağırsam bile o gidince bi üstünden geçerim. ütü çok önemli birde. çorabıma kadar ütüler ve çok düzgün bir şekilde yerleştiririm. çantamda hep ıslak mendil ve kürdan taşırım. yanımda elma yenmesine veya soyulmasına asla izin vermem tüylerim diken diken olur. daha sayamadıklarımda vardır eminim aklıma ilk gelenler bunlar. hayat çok zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?