Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

yok yok bende taradıktan sonra muhakkak temizlerim aslında o takıntı değilde temizlik yani ...

ben de öyle düşünüyorum ama öyle yapmayan o kadar çok insan var ki çevremde akrabalar arkadaşlar.. ben azınlıktayım bu konuda

o da bence biraz ruhun pis olması gibi bir şey neticede saç ve dediğin gibi görüntüsü hiç hoş değil ayrıca taradıkça o taraktan da yerlere dökülebiliyo şahsi fikrim...

ya biz kadınlar acayip takıntılıyız ben onu anladım.hepsiyle baş ediyorum.pek kimseye zarar vermiyorum ama en berbat takıntım:birine bi şey sordum mu ya da mesaj falan attım mı cevap gelmezse resmen fenalaşıyorum.bu özellikle hayatımda aşk duyduğum kişi için oluyor.cevap verilmeyince dakikalar geçmiyor kuduruyorum.bu sefer hamleyi ben yapıyorum.ne kadar itici bir durum olduğunu varın siz tahmin edin.kaçar tabi adamlar iyi de bi ben miyim böyle yaaa kızlar bundan nasıl kurtulurum ben ya

Kuzenimin kız arkadaşı var aynı şekil çocuk açana kadar arıyo açmıyo mesela uygun ortamda değil bu sefer msjlar döşüo ,,bi gün oturup konuştuk inadına açmadığını söyledi neden dedm müsait olsam elbet açıcam inat ediyo bende açmıyorum cvp vermiyorum dedi ama 4 yıldırda beraberler

Ya o her insanda oluyo karşıdan cvp bekliosun bi kere bende fena azar yemştim bu konuda ama elde olmuyo yani ben de ararım merak ediyorum bişi derse ettirme o zaman sen ara diyorum

Canım kendini tutcan yani ya da msj kullanma aramayı dene daha güzel

Erkeklerde bu kadar takıntılımıdır bilmiyorum ama erkeğin titizi falan da çok acaip olur heralde

Takıntı diyince Aklıma umutsuz ev kadınları Bennu yıldırımlar (Nermin karakteri) geldi hoş o titizlik hastası

hayatımı çok etkilemesede benimde var bikaçtane takıntım
- yatağa yatmadan önce illaki o yakatda bişey varmı diye bakılıp sirkelenicek yoksa içim içimi yer (bikere yatağımdan kertenkele çıkmıştı ondan galiba )
- Kim olursa olsun başkasının bardağından kaşığından bişey içimemm yiyemem
-ağız şapırtısı tahammülüm yok, bişey diyemediğim için o ortamdan kaçarım
-evde kimse yokken duşa girmem
-mutlaka perdeler düzgün olucak yoksa geliyolar bana
-biri bana yazmadan aramadan yazmam aramam.
-odamın kapısı kesinlikle kapalı olucak:18:, ama kilitli olmaması lazım.
- yattığım odada bulunan herşeyin çekmecesi, kapağının kapalı olması şart uyuyamam:18:
- Telefonumu bilgisayarımı benden önce biri kullanmışsa mutlaka bi güzel temizler öyle kullanırım.
-Telefonum yokken dışarı cıkamam. cıkmam gerekse bile sankı benı öldürücekler ve kimseye haber veremem diye korkuyorum

Bak şimdi tek tek yazınca anladım ne kadar sorunlu biriyim ya bunlar benım hayatımı etkiliyo daha var aklımda bazı şeylerde uzun olmasın diye yazamadım :26:

Canım öyle düşünme sayfalara baktıysan herkesin birden çok takıntısı var zaten herkes sorunlu herkes deli o zaman =)

Canım öyle düşünme sayfalara baktıysan herkesin birden çok takıntısı var zaten herkes sorunlu herkes deli o zaman =)

Hepsini tek tek okudum canım okurkende güldüm hastalık derecesınde olmadıgı ve hayatı fazla etkilemediği sürece kötü bişey değil aslında Şahsen ben bu dünyada akıllı olmayı yada sorunsuz olmayı istemedim hiç, deli olayımda onlar benım kahrımı çeksin derim

valla bazıları insanın hayatını kötü etkiliyo şu yemek yeme problemi mesela ben tek yemeyi daha çok seviyorum yanımda birinin karpuzu foşur foşur ısırması beni tiksindiriyo ya diyorum bıçak var çatal var kesilipte yenmesinden yanayım ama herkes aynı değil örnek mesela...

Aynen canım herkes aynı değil, ama bu konuda bende öyleyim yalnız daha rahat yemek yerim ve severimde zaten genelde evde karpuz tarzı sulu seyler olcaksa ben orda bulunmadıgım için sorun olmuyo..

Aynen canım herkes aynı değil, ama bu konuda bende öyleyim yalnız daha rahat yemek yerim ve severimde zaten genelde evde karpuz tarzı sulu seyler olcaksa ben orda bulunmadıgım için sorun olmuyo..

Demekki bende bu konuda tek değilmişim ya hep ben kendimi takıntılı sanıyodm

Bende sadece ben böyleyim sanıyodum :) kendimi garip hissetmişimdir yalnız yemeyi seviyorum diye ama şimdi sevindim tek değilim

Yemek sesi olayına takılan çoğu kişi yiyemiyolar zaten geçmiş sayfalarda var

mesela çerez yerkende ses çıkıyo ama bu doğal olmasına karşın ben bunada katlanamıyorum nitekim ben yerkende aynı ses çıkıyo ama ne bilim tuhafız ya

Bide şöyle ağzını aça aça sakız çiğneyenler var ya toplum içinde ağızlarına kürekle vurasım var kızlar bide burnunu silmek yerine çekenler var ısrarla

ayyy bu akşam iftarda abim almış eline marul yiyo katır kutur çiğ köfteyle allahım nası baktıysam çocuğa sen niye böylesin diyo
dayanamıyorum napim yemek yicek yere bakıyorum kim ağzını şapırtadıyo diye

ay valla tek değilim ben bu sayfaları anneme okutcam o da bize kızmştı bi kere roka yerken nasıl yencek bu allah aşkına dedi kızmştı bi daha benle oturmayın sofraya demişti sonra da üzülüyo insan :18:

benim en büyük takıntım kendi vücudum.sürekli vücudumla ilgili birşeylere takıyorum kiloma,kalçama,göğsüme,saçıma,kaşıma,burnuma,elime,bacağıma,kulağıma hepsine dönem dönem takmışlığım var hala devam ediyor vücudumla ilgili birşeyi beğenmiyorum ona yöneliyorum ve takıyorum o istediğim gibi olana kadar sanki manken olcakmışım gibi güzellik göreceli ve gecici birşey ama engel olamıyorum mutlaka takacak birşey buluyorum kendimde bilmiyorum belkide kendimle ilgilenmek hoşuma gidiyordur ya da düzelt düzelt anca birşeye benziyorumdur bilemedim

bana anneannem ve annem sürekli takma bu kadar uğraşma kendinle bak çok düşünmek adamı akıl hastası yapar diyorlar o derece siz düşünün artık
bu arada ergenliktende değil 21 yaşıma gircem bir iki aya kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…