Çoğu artık bütünleşmiş bizimle begüş, bu seslere duyarlılığımız aslında düşündüm de çok dikkatli olduğumuzdan kaynaklanıyor olabilir
Birisinin okuduğu gazeteyi daha sonra okumaktan hiç hoşlanmazken , bir başkası tarafından okunmuş kitabı okumaya bayılırım.
Ters terlik , tersi çevrilmiş bir bluz görmeye dayanamam.
Fişi prizden çekip çekmediğimi iki kez kontrol ederim en az.
Rögar kapaklarının üzerine basamam etrafından geçerim.
Toplu taşımada birisi kalkmışsa boş kalan yere hemen oturamam, o sıcaklık hoşuma gitmez.
Odamın kapısını kapatmadan yatamam.
Yeni pişmiş çorbanın üzerindeki jölemsi şeyi görmeye bile dayanamam.
Buzdolabının kapağını gereğinden fazla açık tutmamak. ( anneden kalma takıntılar 'alacağını al kapat o kapıyı evladım' )
gibi gibi.
yazılan pek çok takıntı bendede mevcut ama farklı bı takıntım varkı benden başka olanına rastlamadım asla ne içersem içeyim bardakta yada şişede sonuna kadar içemem eğer sonunu içersem farklı bı tad alıcakmışım gıbı hıssedıyorum :44::44::44:
akşam sofrada çorba içilirken ben bi an önce kalkmak istedim ya üff çok canım sıkılıyo
annem şapır şupur pide yiyordu doğru yesene şunu dedim ama sonra üzüldüm :) üf sıkıcıyım galiba ben
bnde takıntılıyım :) dısardan bırısı kım olursa olsun mısafır bıle olsa önce banyoya gırıp ellerını yıkasın ıstıyorum.öyle tokalasıp sarılmak zorunda kalıyorum bazen ayıp olmasın dıye sonra gıdıp hemen elımı yuzumu yıkıyorum.iğrenıyorum dısardan gelip el yıkamayanları.
birde odama girildiinde pat dıye yatagın ustune oturuldugunda o an sinir oluyorum.pijamasız yataga oturulmamalı uzanılmamalı bna göre.gördüğüm an o yataklar makınede yatak örtusu basta olmak uzere nevresım yastık ne varsa
ve egerkı bbir eve kalmaya gıttıysem ve bir böcek gördüysem sabaha kadar yatagın ıcınde oturup artık vakıt gecsın dıye beklıyorum zikir cekıyorum hayal kuruyorum uyuyamıyorum korkumdan napim ya baska böcek varsa ya uyurken yanıma gelırse.
birde hanı mısafırlıge gıttıgınızde ortada salatadır yogurtlu mezedır sarmadır gıbı yıyecekler varsa içindede kasık yoksa ve herkes kendı kasıgıyla ıcınden alıp tabagına kokuyosa o kasıkla öncedende yedıyse ben asla yemem.canım ceksede yemem.takıp edıyorum resmen kasıgıylamı aldı temız kasıklamı aldı ıcındenmı yedı dıye.bazen kımse almadan cok canım cektıyse ilk onlardan yemek ıstedıgımı söyleyıp tabagıma koyuyorum hepsınden temız kasıkla .sonra kım yerse yesın ıstedıgı sekılde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?