- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
evet ya bu temizlik ve yemek yeme sorunlarına herkes dikkat etse takıntı yapmamıza gerek kalmaz aslında ama malesef benim gibiler anormal olarak görünüyo çevredeD mesela ben de kahvaltı yaparken atıyorum peynir yediği çatalı tutup reçele falan sokmasına ordan zeytine falan batırmasına gıcık olurum bazılarının yani hem ağzına soktuğu çatalı kullanıyo hem reçelin içinde peynir artıkları falan off tabi bu tercih meselesi her yiğidin yoğurt yiyiş şekli farklıdır :) ama bizim evde bu huyumu bildikleri için böyle şeylere dikkat ediyolar bıçak kullanıyoruz kahvaltıda tereyağı için falan..
SEvdiğim bir şarkıyı bıkana kadar dinleme takıntım varsonrada dinlemiyorum hiç
aynısı bende de var,ben buna tüketim çılgınlığı diyorum.Çünkü o güzel şarkıyı hiç üzülmeden tüketiyorum ve sıkılıyorum bir çırpıda.Bana öyle geliyor.
Ya bizim evde de öyle kahvaltıda her şey dilimlenir yanlarında da servis için çatal ya da her neyse olur reçeller içinde tatlı kaşıkları olması gereken de bu ya ne o öyle haldur huldur dalmak =)
Ben şey gördüm ya pilav falan yapıp tadına bakıp kaşığı içine daldıran o günden sonra pilavdan soğudum =)
aynen öyle valla biri ağzına soktuğu kaşığı çatalı ortadaki salatayı yemeği yada kahvaltılıkları yiyosa çok rahatsız olurumbizim evde salata ortadan yenir ama ben kendi önümden yerim yada tabağıma alırım çünkü hoş olmuyo yani zeytinin içinde birinin peynir artıkları yada ne biliyim çatalıyla tereyağını alması falan yemek pişirinken tadına bakıp kaşığı yine tencere daldırandan da hoşlanmam ben hiç bakmam tadına ölçüsü tarifi belli zaten yemeğin ama emin değilsem alıp bi kaseye koyarım öyle bakarım tadına makarna gibi o da bazen. bunlar kibarlık değil olması gereken şeyler bence bazı insanlar amann benim ağzımda bişeymi var benden bişey olmaz diyo ya da alınganlık yapıyo. e senin ağzından olmaz onun ağzından olmaz kimin olur. e benim de ağzım kendime göre temiz belki tertemiz ağzın var ama yine de ben başkasının salyasının değdiği şeyi nasıl kullanıyım.bunlar mantıklı takıntılar :) ama kendimce mantıklı başkalarına göre mantıksız olanlar da var tabi çoğunu kimse bilmez bile mesela evin içinde falan hızlı hızlı yürünmesi gürültü yapılması huzursuz eder beni matgap sesi cızırtı gibi..vantilatör mesela dönerken takılıp tır tır ses çıkarınca kalkıp düzeltirim :) bi de bazı şeyleri sağ elle yapma takıntısı da var yani zaten sağlakım ama sol elimle yapabildiğim şeyler de oluyo ama sağ elle yapınca daha keyif veriyo sanki saçma bişey ama öyle geliyo mesela hayvanları çok severim sol elimle sevmek yetmiyo yada sol elimle bişey yemek falan
Dün akşam tam uyucam camlar açık alt komşunun kliması tartartar sesler çıkarıyo tabi aklımı o sese taktığım için uyuyamadım
bak dusndukce aklıma gelıyo mesela ben dızı ızlıyorum dizi izlerken o ev terlıklerıyle evın dısına cıkıp tekrar eve gırıp yatakların ustune oturuyolar ya öyle yada ayakabıları cıkardıkları yere ev terlıklerıyle basıp içeri giriyolar ya dizi izlerken bak sunu sunu yaptı pis diyorum ben yanımdakılere.dizi izlerken bile temızlıge bakıyosun ya pes diyolar bana artık dizide bile dikkat ediyorum elimde değil.bu böyle hastalık derecesıne kadar ılerler dedı bı arkadasım ama ilerlemez insallah.
bıde gecende dısarda wc gıttım coklu wc ler varya 4-5 tane yanyana.kadın cıktı ordn.cocugunun kakasını yaptırmıs cıkar cıkmaz önce ellerıyle sacını düzeltti sonra üstüne basını düzeltti sonra ellerini yıkadı.yıkamasada olurdu her yerıne dokundu zaten.ben wc ye gıtmeden kendı evımde bıle sacımı toplamadan wc ye gıremem.pacalarımı kıvırıcam hatta evde bırı yoksa don sutyen gırıyorum :) cıktıktan sonrada her ellerımı yıkarken musluguda sabunluyorum .musluguda yıkıyorum dısardakı wc lerdede kendı evımdekı wc dede böylede takıntılı bişeyim işte sonucta o usluga dokunup kapatcaz yıne acarkenkı elımızle tutmustuk pis geliyo yıkayınca rahatlıyorum :)
gecende arkadasa gittim napıyon sen wcde kzıım bi çiş yapcan kaç dk dedi :) ya kızım bak sacımı toplucam pacalarımı kıvırıcam kollarımı kıvırıcam uzun kol gıydıysem cıtcıtlı badımı kvırıcam oraya sürünme buraya sürünme kontrol yapıcam.sonra cıkısımda zaten dısardakı wclerde bıle olsa asla bı kotumu cekıp öyle cıkıyorum ellerımı yıkıyorum muslugu yıkıyorum sonra bı daha allerımı yıkıyorum sonra sacımı ac badımı topla kolları ındır pacaları düzelt ruju sur ay ıskence resmen ama böyle olmayıncada olmuyo.kontrol olayı bendede var ne yazık ki bende cok dıkkat edıyorum baskalarına.sizofrene baglıcam yakında diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?