Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Valla bu da değişikmiş ...iyi düşünelim iyi olsun gibi olumlama yapmayı denesen

ya bu takıntı bende nasıl ortaya cıktı işte HİKAYESİ:

Başıma bir iş geldiğinde bir aksilik yada kaza geldiğinde kendimizi şöyle derken buluruz ya hani :
''Allah Allah hiç aklıma gelmezdi böyle bişey olacağı''
''Allah Allah aklıma gelmeyen başıma geldi''
''Hiç tahmin edemiceğim şey başıma geldi'' ....ve bunun gibi bi çok ifade kullanırız ya..bende bi gün dedim ki ''Aklıma gelirse demekki olmayacak,Aklıma gelen hayalime gelen başıma gelmeyecek dedim...hep yaparım ve tutar..
ŞİMDİ aklına getiriRsen çağırırsın onu, diye söylenen arkadaşları duyar gibiyim.KORKMAYIN benim istediğim hayalini kurduğum şey hiç olmaz zaten.TAM AKSİ NEYİ DÜŞÜNMEZSEM AKLIMA GETİRMEZSEM O OLUR..O YUZDEN TÜM KÖTÜ İHTİMALLERİ DÜŞÜNMEYE CALIŞIYORUM VE SONUNDA OH BE HİÇ BİRİ OLMAYACAK ARTIK DİYORUM..

HATTA bazen herşeye rağmen kötü bişey olduğunda tüh diyorum bunu aklıma getirmemiştim :))

BU FELSEFE zamanla tamamen (afedersiniz) g..tümden uydurduğum bi felsefe arkadaşlar..BEN UYGULUYORUM SİZDE DENEYİN ..MEMNUN KALICAKSINIZ:))

Meselaa mutfağa açık saçla girilmesinden hiç hoşlanmam ben dökülür falan diye ...bide uzun tırnaklarla yemek yapanlar var bana göre değil

hoşlandığım insanın solunda yürüyemem, sağ profilden tipimin bozuk olduğunu düşünüyorum

Bir yazıyı, romanı vb ne olursa olsun ilk giriş cümlesini/ başını iki üç kez okuma takıntım var sanki ilk cümleyi iyi okumazsam tamamını anlamıcakmışım gibi hissediyorum ve buna engel olamıyorum deli miyim neyim ya

-Benim de odamın kapısı kapalı olacak eğer kapalı olmazsa kendimi dinleniyor gibi hissediyorum
-benden önce uyuyanlara sinirlenip otururum bende uyumam
-benden önce uyuyup hortlayacak sinirlenip olurum hemen orayı terk ederim geçenlerde bunun yüzünden soğuk balkonda yatmıştım
-sakız çiğnerken ağzını açana,sakızı patlatana sinirlenip hemen ordan uzaklaşırım
-yemek yerken ağzını şapıdatana sinirlenip olurum srf bu yüzden yemek yiyemem

Banyodan sonra mutlak krem sürülmeli böyle teni kuru kuru gezenleri anlamıyorum bu takıntı değilde biraz alışkanlık tabi ama pul pul cilt pek hoş durmuyo ...

sesli sakız çiğnenmesinden, şapırdatarak yemek yenmesinden, çayı kahveyi höpürdeterek içilmesinden nefret ederimmmm

öncelikle kokulara karşı var kötü kokan her şeyi farkederim ve o koku gidene kadar uğraşırım misafirlikteysemde kalkarım bulunduğum yerden böyle acayip bi kızım sigara kokusuna ve yerlerde uçusan küllerine evin içinde sonra sesli çorba falan içildiğinde ağız şapırtatıldığında ama en çokta sıkıntıya gelemem dar şeyler giyemem sıcağa gelemem ooo çok sorunluyum ya

benim asırı derecede el yıkama takıntım var günde kaç defa yıkadıgımı bilmiyorum hastalık derecesinde yani.ellerim kupkuru oluyor derisi.kurtulamadım bu takıntımdan

bir şey yerken ağzını şapırdatan insanlara uyuz olurum şiddete başvurasım geliyor öyle böyle değil. küçücük kardeşim korkudan ağzını sımsıkı kapatarak yiyor karşımda

Benim de ev havalandirma takintim var yaz kis farketmez evde oldugum surece pencereler hep aciktir.penceresi kapalu olan odada oturamiyorum.nefes alamiyorum gibi geliyor.kapali mekan fobim var sanirim.

Benim de ev havalandirma takintim var yaz kis farketmez evde oldugum surece pencereler hep aciktir.penceresi kapalu olan odada oturamiyorum.nefes alamiyorum gibi geliyor.kapali mekan fobim var sanirim.

bende bu takinti uyurken var..yani yatacaksam kapi yada cam acik olmali..kapali olunca her yer sanki bogulacakmisim, nefesiz kalacakmisim gibi geliyor..

ama kapali mekan fobim yok cünkü ozaman asansör binemezdim .. takinti benimkisi ..

ya hem de saymakla bitmez... en başta saç takıntım geliyor ki bu kendimi bildim bileli (ergenliğimden beri) var ve geçmedi.

Herkes beğenir halbuki napıyosun diye sorarlar ama ben hiç beğenmem ya rengiyle oynarım, ya uçlarından aldırırım ( kırılıyor sanıyorum çünkü) ve sonuç: gene mutsuz olurum...

Kapalı yer ve asansör fobim olduğu için her gittiğim yerin asandörüne binemem. Hatta asansöre binmektense merdivenle kaç kat çıkmaya razı olurum.

kilo takıntm var,güzellik takıntım var , özgüvenim eksik, yani kısacası tam bir takıntı manyağıyım yenmeye çalışıyorum bilmiyorum ne kadar çabalıyorum ama yeneceğimi umuyorum...

Son düzenleme:
Karşımda yemek yiyen bir kişinin üzerindeki bluzde veya tişörtünde düğme varsa, ağzımdan yediğimi anında çıkarıyorum..
Düğmeler miğdemi bulandırıyor..
Bakmaktan geçtim , o düğmeyi ver desen dokunamam..

Takıntı değil resmen sorun benim için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…