Benim de ev havalandirma takintim var yaz kis farketmez evde oldugum surece pencereler hep aciktir.penceresi kapalu olan odada oturamiyorum.nefes alamiyorum gibi geliyor.kapali mekan fobim var sanirim.
benim de polis takıntım var. yıllardır polis gördükçe tüylerim diken dikken olur bi de otobüste dolmuşta falan polis görsem hemen uzağa kaçarım yoksa bayılcak gibi oluyorum. bi yerde otururken oraya polis gelse oturamam içim içimi yer, hatta bu yüzden rutin kimlik kontrollerinde bile kendimi suçlu durumuna düşürebiliyorum ama elimde değil o polisi gördümmüydü ağlama titreme geliyo bana. hatta o kadar ilerledi ki bu durum bende, arkadaşlarımdan birinin polislik bi işi olcak da benim ifadem falan alıncak bana polis bişey sorcak diye aklım çıkıyo bu yüzden hiç bir arkadaşımla çok samimi olamıyorum. mesela bize gelcek olsa arkadaşlarım geri gitmelerinin üstünden en az bi 2 gün falan geçcekki anca o zaman sakin olabiliyorum hah polislik bi durumu olsa bile artık benlik bişey yok diye. allah korusun başıma bişey gelse sırf polis takıntım yüzünden sesimi çıkaramam galiba. yazarken bile içim bi tuhaf oldu. yarın da arkadaş gelcek gece otobüsü var gecenin bi yarısı bizden gitcek ne halt edecem düşüne düşüne acaba gitti mi öldü mü polis bize gelir mi falan diye bilmiyorum :18:
Benimde bir takıntım var ..Evde kımse olmasa bıle tuvalete gırerken hep kapıyı kıtlerım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?