Ağız şapırdatma konusunda bende acayip sinirlenirdim. Hatta yanımda yiyorsa birisi öyle elimin tersiyle çakasım gelirdi. Fakat birgün bir grup arkadaşlar yemek yiyorduk, çinli bir arkadaş ağzını şapırdata şapırdata bir pilav yiyor tam dövmelik. Ama hiçbirşey diyemedim kıza, çünkü etrafımızdaki hiçkimse bu durumda rahatsız değildi, ben dışında. Birçok ülkeden insan vardı vede. Alışmışlar, hoşgörülü ol dedim kendi kendime. Ama yenebildim mi hayır, hala deli oluyorum o seseDiğer bir takıntımda peynire karşı. Hangi peynir olursa olsun önce koklayıp sonra yiyorum. Babam çoğu zaman güler, nasıl kötü kokuyomuymuş diye
Birde dolaptan birşey aldıysam yada çekmeceden, nedense hiç kapatasım gelmiyor. Evden çıkarken odama bir bakıyorum tüm çekmeceler açılmış, tüm kapaklar açıkVe bu bana çok normal geliyor, arkamdan annem çekmeceleri kapatıyor dolap kapaklarını kapatıyor. Farkında olmayan ben tekrar açıyorum
Birde dolaptan birşey aldıysam yada çekmeceden, nedense hiç kapatasım gelmiyor. Evden çıkarken odama bir bakıyorum tüm çekmeceler açılmış, tüm kapaklar açıkVe bu bana çok normal geliyor, arkamdan annem çekmeceleri kapatıyor dolap kapaklarını kapatıyor. Farkında olmayan ben tekrar açıyorum
Benimde garip takıntılarım var. mesela nerde yamuk duran terlik yada ayakkabı görsem gider düzeltirim. komşuların hiç tanımadığım evlerin önündeki terlikleri bileberbat bi takıntı. bide yürürken çizgilere basmamaya dikkat ederim bastıysam tekrar tekrar dönüp aynı yerden geçerim zıplayarak yürüyorum o drece el yıkama takıntımda var sürekli kirli hissediyorum on dakikaya bir yıkıyorum. kare fayanslı yerler kabusum karelerin içine sığarak yüricem diye çok zorlanıyorum
Evlenicen galiba bu seferde eşin kapatır
Ya peki mesela psikologa falan gittinz mi hani bu el yıkama önemli bişi bunun yüzünden elleri aşınan insanlar varmış ...
gitmedim ben çözdüm neden böyle olduğunu.çünkü bu takıntılar bana atak şeklinde geliyor bazen hiç olmuyor uzun bi süre sonra tekrar diriliyorlar. bunun nedeni mesela bişeyi çok istiyorum ya o şeyin olması için sanki bütün bunları yapmam gerekmiş gibi hissediyorum yada çok istediğim bişey olduğu zaman onu kaybetmemek için böyle yapmam gerekiyor gibi. işte o çizgiye basmazsam herşey düzelcek gibi düşünüyorum. akıl oyunları...
Yok anacım o benden beter. Gidiyorum yeni eve, bakıyorum dolap kapakları açık. Ne çok ortak yanımız var diyorum. Ama o birde çoraplarını yere atıyorDeli oluyorum O eve gider gitmez yerdeki bir yığın çorabı gidip kirli sepetine atıyorum, nasıl rahatlıyorum anlatamam
Sen iyisen sorun yok zaten çözdüysen ne güzel cnm
Böyle peşpeşe yazınca deli miyim neyim dedim
canım o takıntıların çoğu herkeste var o yüzden deli değilsin hepimiz deliyiz
Şu olay da tek bende var sanardım sevgiliyle tartışnca falan duymak istediğin cümleyi duymak o yoksa o gece uykuda yok
yemek yeme olayı ve ses takıntısı sabit zaten vazgeçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?