Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Çalışırken, ders çalışırken ses olmamalı
acaip takıgım ben. Allah kimseye vermesin.

çamaşır suyu benimde kankam kuzumyumurta balık tavuk yensin yenmesin mutlaka her bulaşık yıkadığımda kullanırım..
bi de hani şu köpükler var ya beyaz eşya alındığında falan makinayı korusun diye etrafına koyarlar onun sesinden çok huylanırım aynı şekilde karton sesindende

Öncelikle herkese hayırlı sahurlar.
Takıntısız hayat olur mu bence herkesin takıntıları vardır asıl mesele nekadar olduğu..
Benim takıntılarım hep detaylardadır.Örneğin; ben sağ elimle yaptığım işleri asla sol elimle yapamam.Mesela şampuanı sol elime dökdüysem hemen sağ elime akıtırım yani sol elimle saçıma sürmem.Sonra eşya takıntım vardır.sevdiğim tabak ve çatallardan başkasıyla yediğim yemekten lezzet almam.Ne kadar komik şeyler değil mi:)
Bunlar ilk aklıma gelenler benim bu şekilde küçük küçük bir sürü takıntılarım vardır.
Ve bu takıntılar geçer mi bilmem..

benim takıntılarım genellikle temizliğe dair..
sürahide su lekesi varsa ordan su içemem
su içeceğim bardak kullanılmamış olmalı
paraya dokunmam mecbur kaldıysam da hemen yıkarım ellerimi
bir ara tuvaletin kapı kolunu tutmazdım hep selpakla açardım
duş aldıktan sonraki herşey mutlaka yıkanmalı önceden giydiğim tişörtü vs giyemem
musluklar parlamalı su lekelesi olmamalı
yemek yedikten sonra masa hemen silinmeli önce deterjanlı suyla sonra durulanmalı ve en son kurulanmalı
minibüslerde vs hiç bi yere tutunmam eve gelince o pantolonumu fln bi yere değmeyecek şekilde ya asarım ya da yıkarım
ay durum vahim valla aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

benimde bi takıntım var

körüklü otobüslerin şöförden tarafa körüğünde durma takıntım
Allah esirgesin körük yerinden çıkarsa şöförlü tarafta olayım istiyorum

En büyük takıntım nişanlım, dün okuduğum bi yazıda bunu farkettim. Halbuki çok vurdumduymazdım ben yenmek için ne yapabileceğimi de bilmiyorum.

Konuyu görünce cevap vermeden duramadım.Bende hastalık derecesinde takıntılar var.
Aşırı titizim simetri hastalığım var kapıları peçeteyle tutarım,ellerimi 2 değişik sabunla yıkamazsam aynı sabunla neredeyse 4 5 defa yıkarım.
Kıyafetlerimi ve diğer tüm eşyalarımı simetrik dizerim ve biraz oynarsa hemen anlarım.
Selpak sıkıntım var 3 günde 8 rulo bitirebiliyorum,oturduğum yerin temiz olduğundan emin değilsem bir şey sermeden oturamıyorum tabi misafirlikte yapamıyorum ama evimde böyle.
Çamaşır makinesine kendi çamaşırlarımı tek atıyorum.
Islak mendilsiz yapamıyorum çok çabuk tüketiyorum.
Herhangi bir yere dokunduysam ellerimi yıkamadan özel eşyalarıma asla dokunamıyorum.
Kullandığım takıları,tokaları temizlemeden yerine koyamıyorum.
Ailem benden bu yüzden de bıktı artık bir an önce gideyim diye bakıyorlar hatta annemle pek anlaşamıyoruz bu sebeplerden.
Yaşam kalitem sıfırın altında diyebilirim ama yapmazsam mutsuz oluyorum.

butun takintilarimdan vazgectim zamanla sadece 1 tanesi kaldi eger koltuk alti deodarantla parfum SIkmadan evden cikmissam acaba koktum mu birine diye dusunmekden migren komasina girerim :2:bir turlu kurtulamadim bundan digerleri mesela gece karanlikda uyuyamam temizlik fln hepsi aliskanlik diyorum artik ayyyyy durun durun en buyuk takindim simdi hatirladim top gibi duran su lanet gobegim hergun benimle gecem gunduzum oldu ruyalarimda bile liposuction oluyorum manyak birsey yaaa

Bende de sivilce sıkma takıntısı var, yüzümdeki minicik kabartıları bile sıka sıka yara haline getrebiliyrm cok beter bişey ama ustune gıtmeyınce bunu kabullenmeyınce daha ıyı oldugumu ve gectıgını hıssedıyorum :)

Aklıma gelenler ; Anne,baba,kardeşlerim,arkadaşlarım... hiçbirinin kullandığı bardak,çatal,kaşığını kullanmam ayrı olcak bnm ki :) Saçımı düzleştirmeden dışarı çıkmam.
Işıklı bir ortamda uyuyamam çok sessiz olmalı ortam. 2 den fazla kişinin yanında sınava çalışamam,ıslak ellerden nefret ederim kuru olacak,su şakası çıldırtır,hee bir de araba plakalarını okuma gibi kötü bir alışkanlığım var

Aklıma geldi bir takıntım daha :)

Banyodan sonra o ıslak saçlar vücuduma değmemeli. Uyuz oluyorum resmen. O yüzden banyodan sonra yarım saat kafamda havluyla dolaşırım

Deniz havuz için de geçerli. Çıktığım an saçımı tutarım bana değmesin diye

aklıma gelen şeyi o an yapmak nerede ne zaman olursa olsun
sokaktan geldiğim kıyafetleri anında çıkartmak ve el ayak köpüklemek( kocamada aynısını yaptırmaya çalışmak)
simetri hastalığım(((aklıma bişiyi takmışsam uykudan uyanıp düzeltmek (koltuk çekmek dahil)
banyoda yüzümü keselemek
birde iyi niyetli görünüp içinde fesat çukurları kaynayan insanlara takığım (bir tanesi bizzat ablam olur)şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
takıntılarımın listesi
1- Bardakları koklarım ister kendi evim ister dışarıda olsun hep koklarım koklamadan bir şey içemem
2-ıslak saç takıntım var banyodan sonra asla saçlarım sırtıma değmicek asla bu takıntım yüzünden saçlarımı erkek tipi kestirmeyi bile düşündüm
3-bir kıyafeti asla ertesi gün tekrar giymem ve o giydiğim kıyafet akşam olunca kesin yıkanması lazım
4-sabah banyo yapmadan dışarı çıkmam işe gitmem düşünün sular kesikti sabah duş alamadım diye işe gitmedim rapor aldım
5-ağız şapırdatma sesini duymamam lazım
6-uzun tırnaklardan hoşlanmam dibinden kesik olucak
7-dışarıda wc y e gidersem tuvaletin kapısını peçete ile tutarım

aklıma gelenler bunlar başka takıntımda vardır ama şimdlik bu kadar:44:

Bendede takıntılar var.

En büyük takındım temizlik takıntısı ev her zaman temiz ve düzenli olmalı.

Yerlerde asla su damlası ve su lekesi olmamalı.

Perdeler, tablolar, halılar vs. düzenli olmalı.

Sık sık el yıkama ve yıkadıktan sonrada kremleme takıntım var.

Giydiğim kıyafeti yıkayıp ütülemeden asla dolaba koymama takıntım var.

Ağzı açık sakız çiğneyene takıntım var, yemek yerken ağzını şapırdatana karşı takıntım var.

-ıslak saç takıntısı bnde de var...
-ellerimin ve yüzümün ıslak olmasından nefret eerim eşim öpse bile hemen silerim
-eğer dışarıya hazırlanıp giydiğim kıyafet dışarıda bi sorun yaratırsa yırtasım gelir kıyafeti
-çok dekolte giyinenler komik ve itici gelir yanlarından uzaklaşırım
-ilk anda elektrik almadığım kişilerle muhattab olmamaya çalışırım(aynı ortamda)soru sorsa bile kısa cvp verir geçerim
-sürüngen hayvanlar tiksindirir beni

Son düzenleme:
kızlar bu ara bende kendimde farkettimki sürekli temizlik yapıyorum.temiz evi temizlemeye başladım. ünv.yıllarımdan beri tek yaşadım evi bir tek ben kirlettim ama bu ara evleniceğim için giden gelenim çok ya neredeyse onlar varken temizlik yapıcagım o derece..

bendede çok takıntı var bide hurafe batıl inançlar var tövbe yarrabbim bi kurtulamadım şunlardan

çok saçma mesela bi kapının önünde ters duran terlik ayakkabı vs gördüğümde onu düzelmeden gitmem gittiysem geri döner düzeltirim

yanağımın tek tarafından öptürmem illa iki tarafından öp beni die peşinden koşarım genelde sevgilimin tanımadıklarıma pek yapamıyorum gerçi onlarda beni hiç tek tarafımdan öpmüyor çok şükür

bulaşık yıkarken köpüklü kalcak yada herhangi çatlağında deterjan kalırda ölürüz die saatlerce elimle ovalaya ovalaya yıkarım saçmalamalara doyamıyorum anlıcağınız bunu azalttım ama çok şükür artık yorgunluktan galiba

sevgilim ailem onlara zaten aşırı bi düşkülüğüm var

başkasının yanında yemek yiyemiyorum yani yiyiyorum ama şöyle normal bi restaurantta karşılıklı gayette yerim ama işyerinde gizli gizli yerim canının istemesinden fln çekinirim hep

simetri çok olmasada kısmen var bendede

ummumi tuvaletlerde çok zorda kalmadıkça tuvaletimi yapamam yaparsam önce güzelce silerim klozeti ve üstüne peçete koyup oturur pozisyonda ama oturmadan yaparım yada çok çok zorda kalırsam otururm

akşamları tırnal kesmem

kimsenin elinden bıçak, makas almam

bela okumam (Allah korusun) okuyuyanı duyunca içimden direk tövbe estafurrullah çekerim

yatarken dua etmeden yatmam evden çıkarken dua ederim yola gidene dua ederim mezarlıktan geçerken dua ederim ezan sesini duyunca uyuyo olsa kalkar dinler öyle yatarım vs gerçi bunlardan memnunum takıntı gibi aksettirmiyim içim ferahlıyor bunları yaptıgımda tavsiye ederim

daha bi çok şey vardır aslında aklıma gelenler bunlar

Günaydın Takıntılı bayanlar ,
Gününüz güzel geçsin ...

Benim yumurta kokusuna da bi takıntım var mesela evde tavada pişer ya ona dokunamazdım sonra annem gene ilerde kocan istese yapmıcan mı dedi beni mi çağrcan dedi sonra önce tavaya kaynar suyu döküyorum sonra çamaşır suyu sonra deterjanla yıkıyorum o kokuyu hiç sevmiyorum çok değişik zaten yumurtanın bi tek omlet halini yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…