Sizinde takıntılarınız var mı ? Takıntılarınız neler hadi paylaşalım...

Duş almadan uyuyamam; ölsem gebersem, hastalıktan perişan olsam fark etmez illa su değecek vücuduma

Sabah evden çıkarken mutlaka çöpü alırım atmak için, unutursam mutlaka geri dönerim

Mutfakta açıkta kirli hiç bir şey kalmamalı, bulaşık olursa sabah içim bulanıyor

Nevresimlerimi iki günde bir değiştiririm, deterjan kokusu almadığım zaman kirliymiş gibi geliyor

Baş havlumla vücut havlum takım olmalı

Kapı kilitlimi diye on kere yataktan kalkmışlığım vardır =))

Ocakta yemek varken salonda oturamam, evde dolaşır 10 dk. da bir kontrol ederim

Yoruluyorum bazen takıntılarımdan =))

attraente valla okurken bende yoruldum zor isin=)

sağ ayağımı giymeden ayakkabı giydiysem çıkartır tekrar giyerim
baklavayı ayransız yemem
türk kahvesini sodasız içmem
kuzu etini şalgamsız yemem
tabaktaki son lokmayı asla yemem
kahverengiyle beyazı kırmızıyı asla kullanmam giymem takmam

görüldüğü gibi genelde yeme içme üzerine =)

Benimde takintim var ve bu durumdan cok sikayetciyim malesef kasim ciktiginda daha ufacikken onu almaya calisiyorum dolayisiyla da yara yapiyorum ve iz kalmis durumda ama hala devam ediyorum...nasil kurtulcam bundan :s

-zorda kalmadıkça kimsenin tırnak makasını kullanmam bu eşim,annem.babam olsa bile
-dışarı da kolay kolay rahat yemek yiyemem

onyediocak seninde maşaallahın varmış ne kız o takıntılar

mutluluknerdesinbenibul senin öpme takıntında az değilmiş

Çok olmamakla beraber simetri takıntım var, özellikle eşit durmayan perdelere, yamuk masa örtülerine tahammülüm yok.
Kitaplara karşı çok hassasım. Gözümün önünde bir kitabın kapağını, sayfasını kıvırıp bükerseniz deliririm. Kapağı kırılmış kitapları okumam.
Benden başka kimse yastığıma yatamaz, dokunamaz, sırtına almak suretiyle yaslanamaz vs. Mümkünse kendi yastığımdan başka yastıkta yatmam.
Dışarı 2 dakika için bile çıkmış olsam mutlaka geri gelince elimi yıkarım. Gün içinde rahatsızlık duyarsam da sebepsiz yıkayabilirim.
Dişlerimi fırçalamadan dışarı asla çıkmam.
Yumurta pişirirken iyice karıştırırım ki akı gözükmesin yoksa yemem.
Simetri kaynaklı olarak, yemek yerken sağ çenemi kullandığım oranda sol tarafı da kullanmam gerekir.

öpme takıntısı bende de var yaaa.. nasıl atlamışım ben onu hayret
aklıma geldi bikaç tane daha..eğer çam.mak işi bittiğinde çamaşırları hemen çıkaramamışsam içinden,yumuşatıcı koyup son durulama yapıyorum bir kez daha..o çamaşırlar yumuşatıcı kokcak buram buram arkadaş
eve yeni alınan özellikle içeceklerde ilk ben açmalıyım ben içmeliyim
markette raflardan bişey alırken en öndekinide almam asla arkadakilerden alırım..daha taze gibi gelir
takım kıyafetlerden haz etmem..uyumlu olcak ama takım olmamalı hiç bir şeyde
saçlarımla oynanmasındada hoşlanmam annemin ve eşimin dışında tabi..
kendime uyuz olduğumu söylemiştim..bir kez daha ekliyorum kendime uyuz oluyorum bu durumlarda

Son düzenleme:
Bende anlatayım bari

Bende el yıkama takıntısı var dk başı elimi yıkıyorum ama illaki bol köpükle yıkanacak, sabunla hayatta elimi yıkamam ya sıvı sabun olacak yada bulaşık deterjanı, her ne kadar aşırı olmasada yine de rahatsız olduğum simetri hastalığım var yamuk yumuk olmayacak, en çok rahatsız olduğum takıntım ev temizliği yaparken iyice inceleye inceleye yaptığımdan çok detaya girdiğimden dolayı temizliğim bir türlü bitmez hiç sevmiyorum bu huyumu ama elimde değil, bir yere giderken gezmeye vs. çantamı en az 4 kere kontrol ederim eksik gedik varmı diye, ocağı fişleri kontrol etmeme rağmen içim hiç rahat etmez, bide böcek takıntımı bir türlü yenemedim malesef ne zaman bir böcek görsem ne böceği olursa olsun çok iğrenirim büyük küçük fark etmez istem dışı kendimi kasarım, asla ışıksız ortam da uyuyamam illaki ışık olmak zorunda, uyuyana kadar kapıya bakarım ve kapım sonuna kadar açık olacak yoksa uyuyamam, birde duvar tarafında öldürseler yatmam hep eşimi atarım duvar tarafına, saç takıntım var saçımı bağladım zaman yada toka taktığım zaman yamuk mu acaba diye bin kere bakarım sadece ben değil bi kadınla karşılaştığımda direk saçına bakarım saçını yamuk bağlamış,düzgün örememiş yada toka hafif yana falan kaymışsa rahat edemem ama söyleyemem de gidene kadar gözüm o yamuk yada düzgün olmayan saçtadır....

Nefret ediyorum bu huylarımdan ama bırakamıyorum da......

Ha birde bana yapılan kötülüğü hiç bir zaman unutmam karşımdaki her ne kadar özür dilerse dilesin, ne kadar pişman olursa olsun hep aklıma gelir affetmiş gibi görünsemde içimde hep bir yara olarak kalır.........

beyaz ekmeğin içini asla yemem sırf bu yüzden babam hep kızar bana :)

perdeler düzgün çekilmemişse sinir olurum hava karardı mı perdeleri hemen çekerim :)

uyuduğum zaman mutlaka kapıyı kapatırım açık olursa uyuyamam :)

işten eve gittiğimde çamaşır makinasını çalıştırmışsam odanın kapısını mutlaka kapatırım çamaşır makinasının sesi rahatsız eder beni :)

siyah kedi gördüm mü saçımı çeker 3 defa tükürürmüş gibi yaparım :) ( çocukluktan kalma bi alışkanlık )

otobüse zor da kalmadıkça binmem dolmuşa binerim :)

Son düzenleme:

Bence bıcak, makas almam içim rahat etmez
Bi'de bu iki yanaktan öptürmeyi ben bi'yerden duymuştum sonra bi'gün sevgilim yanağımı öptü dedim öbür taraftanda öp dul kalmayım Adamın işine geldi nezaman tek yanağımı öpse dön çabuk dul kalırsın bak diyo hatta kızınca bilerek gelip yanağımı öpmeye çalışıyo delimiyiz neyiz

bende kedi-köpek gibi tüylü hayvanlara dokunamam. ayyy sanki tüyleri boğazıma kaçacakmış gibi hissederim....

bendede çok var. mesela birçoğunuzun aksine yalnız uyuyamam. evde yalnız kalamam özelliklede geceleri. uyuduğum odada saat bulundurmam o tik tak sesi beni deli eder. evimin anahtarını çoğalttım ikisinide yanımda taşırım bakkala bile gitsem mutlaka ikiside yanımda olur. yalnızca kendi yastığımda yatarım. saçalarım deli eder beni düzleştirmeden uyuyamam bile. perde takıntım var hep düzgün , ütülü olmak zorunda. kimsenin pişirdiği yemeği yiyemem. evimi yalnızca ben temizlerim temizlikçi çağırsam bile o gidince bi üstünden geçerim. ütü çok önemli birde. çorabıma kadar ütüler ve çok düzgün bir şekilde yerleştiririm. çantamda hep ıslak mendil ve kürdan taşırım. yanımda elma yenmesine veya soyulmasına asla izin vermem tüylerim diken diken olur. daha sayamadıklarımda vardır eminim aklıma ilk gelenler bunlar. hayat çok zor :)

Bende de öpme olayı var bi yanağımdan öpüldüyse dur bundanda diyorum çok yakınlarıma

Bu beni de çok mutlu ediyor. dolap çekmece kapaklarını açık bırakmak Ay dışarda aklıma çok komik bi takıntım gelmişti bunu mutlaka kızlara söylemeliyim demiştim. Amma velakin unuttum

Benimde cok olmasa da bazi takintilarim var... bulasik makinasindaki her bardagin her kasigin her tencerenin yeri bellidir... asla baska yerde olmamali. Sirf bu yuzden kimseye bulasik makinami.ellettirmiyorum.. ablamin bana yardim icin yerlestirdigi tabaklari o gittikten sonra hep cikarip tekrar yerlestiriyorum :/

Bide camasir asarken her kiyafetin yeri bellidir.. once kolsuzlar sonra kisa kollu ve en son uzun kollu.. pantolonlar corap ve ic camasirlarin yeri ayri... tabi bide bunlari kendi icinde renklerine ve esimin kizimin ve benim sirama gore ayiriyorum... cok ugrastirici ama eger o sekilde olmazsa rahat edemiyorum :-/

kız olup da takıntısı olmayan var mıdır ki ben tanımıyorum öyle birini :)) benim de hemen hemen her konuda takıntım vardır ama en büyüğü saç. günde 40 kez aynaya bakarım nerde olursan olym hiç farketmez mağaza camı araba camı telefon camı televizyon camı aklınza gelebilcek her türlü kendimi görebilceğim yere bakar kendimi izlerim evet birazcık kendini beğenmiş gibi gelebilir ama bundan kopamıyorm sevgilim bile bıktı artık buluştğmzda lavaboya bile gndermiyo bu yüzden hiç bişey bulamazsam yanımdakine sorarım

Bence çoğu kadının takıntısı saç olabilir mi olabilir ?

benim saçım düzgün istediğim gibi olsun o gün mutluyum huzurluyum ama değilse o günün vay haline

Tek sayı takıntım burda da mevcut smiley yapcam çift rakam olarka yapıyorum 3 tane değilde 4 tane

Yalnız ilkokulda 5 alınca da seviniyodum o zamanlar bu takıntımın farkında değildim

çok temizlik hastası biri değilim ama saç fırçasındaki birikmiş saç kılından tiksinirim. takıntı derecesinde. her zaman tertemiz olacak. başkalarınınkini de hep böyle saç dolu görüyorum çok pis geliyor gözüme, birtek ben mi dikkat ediyorum bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…