bendede çok takıntı var bide hurafe batıl inançlar var tövbe yarrabbim bi kurtulamadım şunlardan
çok saçma mesela bi kapının önünde ters duran terlik ayakkabı vs gördüğümde onu düzelmeden gitmem gittiysem geri döner düzeltirim
yanağımın tek tarafından öptürmem illa iki tarafından öp beni die peşinden koşarım genelde sevgilimin tanımadıklarıma pek yapamıyorum gerçi onlarda beni hiç tek tarafımdan öpmüyor çok şükür
bulaşık yıkarken köpüklü kalcak yada herhangi çatlağında deterjan kalırda ölürüz die saatlerce elimle ovalaya ovalaya yıkarım saçmalamalara doyamıyorum anlıcağınız bunu azalttım ama çok şükür artık yorgunluktan galiba
sevgilim ailem onlara zaten aşırı bi düşkülüğüm var
başkasının yanında yemek yiyemiyorum yani yiyiyorum ama şöyle normal bi restaurantta karşılıklı gayette yerim ama işyerinde gizli gizli yerim canının istemesinden fln çekinirim hep
simetri çok olmasada kısmen var bendede
ummumi tuvaletlerde çok zorda kalmadıkça tuvaletimi yapamam yaparsam önce güzelce silerim klozeti ve üstüne peçete koyup oturur pozisyonda ama oturmadan yaparım yada çok çok zorda kalırsam otururm
akşamları tırnal kesmem
kimsenin elinden bıçak, makas almam
bela okumam (Allah korusun) okuyuyanı duyunca içimden direk tövbe estafurrullah çekerim
yatarken dua etmeden yatmam evden çıkarken dua ederim yola gidene dua ederim mezarlıktan geçerken dua ederim ezan sesini duyunca uyuyo olsa kalkar dinler öyle yatarım vs gerçi bunlardan memnunum takıntı gibi aksettirmiyim içim ferahlıyor bunları yaptıgımda tavsiye ederim
daha bi çok şey vardır aslında aklıma gelenler bunlar
Birde dolaptan birşey aldıysam yada çekmeceden, nedense hiç kapatasım gelmiyor. Evden çıkarken odama bir bakıyorum tüm çekmeceler açılmış, tüm kapaklar açıkVe bu bana çok normal geliyor, arkamdan annem çekmeceleri kapatıyor dolap kapaklarını kapatıyor. Farkında olmayan ben tekrar açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?