Sizler bu durumda olsaydınız neler der,neler yapardınız?

Herkesin başlığa bu kadar yürümesini anlamadım ya neyse...

Bu arada bunların arası neden bozulmuş?? Ben onu anlayamadım?

Basliga takilmadan direk konuya geciyorum.
Var bu iste bisey ikisinden birinin karsi tarafa duygulari var gibi geldi cunku sevgiliye trip atar gibi trip atmis ben olsam kurcalardim.

Basliga takilmadan direk konuya geciyorum.
Var bu iste bisey ikisinden birinin karsi tarafa duygulari var gibi geldi cunku sevgiliye trip atar gibi trip atmis ben olsam kurcalardim.
Bana da oyle geldi senn bilmedgn biseyler olmus numara fln silmeler alttan alttan arastrrdim

Başlıktaki sözün devamı da var ama yazmayayım şimdik.. Kızlar hiç mi duymadınız sanki ya?

Baslikla konu ne alaka? Sevgilimin kiz arkadasi falan yazsaydiniz.

Başlıktaki sözün devamı da var ama yazmayayım şimdik.. Kızlar hiç mi duymadınız sanki ya?
Ay neymiş devamı ben duymadımm

Konu sahibesi, araları neden bozulmuş size anlattı mı ? anlatmıyorsa ben olsam kurcalardım bana da bi tarafın bazı duyguları varmış gibi geldi .

Başlık saçma olmuş ama güldüm, yorumlara daha da güldüm

Kafiye olsun diye yazmıştım ama herkescikler kızdı bana

Gereksiz samimiyette bir başlık olmuş çünkü. Bu espriyi bana ablamlar ya da çook yakın arkadaşım yapar ancak.

Diğer taraftan sevgiline aklından geçen her şeyi sor söyle. Niye küçük düşesin ki?

Konu başlığını görünce içimden ''Hah aramıza yeni katılmış bir erkek üye,memeler üzerinden geyik yapmaya gelmiş!!!'' diye düşündüm.Yani başka ne düşünebilirdim ki?Konuya yorum yapmayacağım,başlık tüm hevesimi alıp götürdü...

Sevgilisinin memeleri mi sızlıyormuş?

Başlığın konuyla ne alakası var onu anlamadım ya

Bu arada boşuna kuruntu yapma kendine küsmüşlerdir işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…