Sizler bu durumda olsaydınız neler der,neler yapardınız?

Olayi anlamadim kiz sevgili bulduğu icin bunu satmış mi
Kinu basligi hos degil tamam ama sirf basliga yorum yapip konuya gecmemek de ayri bir itici (baslik kadar)

Ben de yorumlara cok guldum bu arada ben erkek arkadasimin baska bi kizla bu kadar samimi olmasina bozulurdum hatta izin vermezdim... surat yapardim falan... sanki onun yuzunden sizi hep sallamis gibi bi cizgi cikmis ortaya. Bana kalirsa sevgilinizin ve o kizin arasinda bisey olmus...

yok artık ya, aynısı erkek arkadaşıyla olsa, trip yapıp silecekmiymiş, pes, bal gibi de duyguları var üzgünüm, bi de ilk yazan ben olmak istemedim demiş yuh yani

Benim anladığım o kızı yedekte tutuyordu ya da geçmişte bir ilişkisi oldu, yani aralarında arkadaşlıktan öte şeyler vardı, yoksa durduk yere neden kavga edilsin... kavga etmek de bir samimiyet göstergesidir, demek ki karşılıklı bazı beklentiler mevcut yani bilemiyorum, aralarındaki ilişkinin boyutları sadece arkadaşlık değil... Endişelerinde haklısın ama artık görüşmüyorlarmış, aralarında her ne varsa o bitmiş. Ayrılmayı düşünmüyorsan bu konuyu gündem yapma ama takipte ol...

Demi. Bizim kızlar manita yapınca dötleri taavna degiyor anında siliyorlar kankalarini.
Tabi manitadan tekme yiyince kuyruğu sıkıştırıp dönüyorlar

İnkar edilse de büyük oğunluk öyle hepimizde var bu ya samimi olduğum iki arkadaşım var üçümüz de evliyiz ve normal zamanda o kadar sık aramaz sormasak da eşlerimizle kavgalarımız olunca daha çok görüşüyoruz.

Hic anlamam ben bu kıskançlığı sizden yıllar önce tanışmış ve yakın arkadaşlar.
Zaten aralarında bisey olacak olsaydı siz hiç olmazdınız?
Gereksiz kadın kıskançlığı

Ama şöyle bişi var o kızı zamanında bana çok savundu diyor ben buna katlanamazdım herhalde nolursa olsun o kız ilerde hayatından çıkabilir belki ama ortada altı yıllık bi ilişki var ve bi değerinin olması lazım ben de olsam kurcalardım...

Kıskançlık yapmaya gerek yok bence. Benim de uzun yıllardır arkadaş olduğum bi erkek var liseden beri arkadaşım. Onun yeri herkesten ayri..

En hafifinden en ağırına kadar bir sürü tartışmamiz oldu. Birbirimize tirip bile attık. Erkek olmasına rağmen o bile yaptı Bu kadar yakın arkadas olunca bazı şeylere insan daha çok kırılıyo malum

Birbirimize duygusal anlamda bi şey hissetmedik. Hala daha konuşurken söyleriz senin dostluğun benim için ayrıdır diye.

Yani aralarinda böyle aşk ilişkisi gibi bi şey olacağını sanmam.

Onunla ilgili kıskançlık yapan sevgililerim olmuştu emin ol çoookk itici geldi. Çünkü hiç gerek yok.
Arkadaş sadece arkadaş.

Sen de öyle düşün kiskanclik yapıp kendini kötü hissetme. Bu lanet duygu en çok insanın kendisine zarar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…