- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Evet çok belli ama ne bilmiyorumilgisi var ama sanki korktuğu birsey de var
Bu bana beni ne olarak görüyorsun dedi bende sana aşık değilim dedim. Olmada zaten ben aşık oluncak adam değilim dedi. Bende ona hep hissetmiş gibi zor anlarımda geliyorsun hayatıma dedim. Sadece ihtiyacın olduğunda hatırladığın birini bu kadar önemseme gerek yok dedi. Alındı galiba. İnan bundan sonra saçımın telini oynatmam. Ne savaşacak gücüm var ne de oturup beklemeye. Sadece fikir almak istiyorumBade sen bilirsin tabi ama böyle ne halt yediği ne istediği belli olmayan tiplerden ben usandım , yoruldum. Okurken yazını dimdirekt soğudum o yüzden. Benim uğraşacak halim yok net olmayan tiplerle , senin varsa buyur.
Bu bana beni ne olarak görüyorsun dedi bende sana aşık değilim dedim. Olmada zaten ben aşık oluncak adam değilim dedi. Bende ona hep hissetmiş gibi zor anlarımda geliyorsun hayatıma dedim. Sadece ihtiyacın olduğunda hatırladığın birini bu kadar önemseme gerek yok dedi. Alındı galiba. İnan bundan sonra saçımın telini oynatmam. Ne savaşacak gücüm var ne de oturup beklemeye. Sadece fikir almak istiyorum
Bu bana beni ne olarak görüyorsun dedi bende sana aşık değilim dedim. Olmada zaten ben aşık oluncak adam değilim dedi. Bende ona hep hissetmiş gibi zor anlarımda geliyorsun hayatıma dedim. Sadece ihtiyacın olduğunda hatırladığın birini bu kadar önemseme gerek yok dedi. Alındı galiba. İnan bundan sonra saçımın telini oynatmam. Ne savaşacak gücüm var ne de oturup beklemeye. Sadece fikir almak istiyorum
Galiba öyleHöh bu ne
Salla gitsin mal mı ne
En iyi yaptığım iş unutmaktır. Ciddiyim bitti dedim mi esamesi bile okunmaz içimde. Netleştirdiğim iyi oldu bence. Gereksiz kalabalık yapmamış olurKaptırma kendini Bade. Adam net olarak bana bağlanma diyor nede olsa mesafede varmış göz görmeyince gönül de katlanır unut gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?