Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, beni seviyor mu bu adam?

Bana bir akıl verin kızlar ya bana yazdığında ne diyeyim ki öyle bir dumur olsun ki otursun içine :))

Ciddi ilişkide gözüm yok güzel hoş kızsın takılabiliriz demiş, sen de bunu istiyorsan devam et. Ama sen daha duygusal yaklaşmışsın istediğinin bu olduğunu düşünmüyorum yolla gitsin bence

Ciddi ilişkide gözüm yok güzel hoş kızsın takılabiliriz demiş, sen de bunu istiyorsan devam et. Ama sen daha duygusal yaklaşmışsın istediğinin bu olduğunu düşünmüyorum yolla gitsin bence
Evlenmeyi düşünmüyorum ama ne olduğu belirsiz saçma salak bir ilişkide istemem. Kaliteli yalnızlık bu hödükten iyidir.

Bana bir akıl verin kızlar ya bana yazdığında ne diyeyim ki öyle bir dumur olsun ki otursun içine :))

Nouma'ya Nihat Doğanı sorduydu gazeteciler; Nouma da trip yapa yapa kafasını çevirip Kimsiiiiiin demişti sana bu efektte bir şey lazım. Çok da fifi stili bir şey

Nouma'ya Nihat Doğanı sorduydu gazeteciler; Nouma da trip yapa yapa kafasını çevirip Kimsiiiiiin demişti sana bu efektte bir şey lazım. Çok da fifi stili bir şey
Eski görüştüğüme yaptım ben bunu. Bana gelmiş bayram mesajı atıyor. Kimsin demiştim. Sonra baktı ki unutmuşum salya sümük benden helallik istiyor. Aldı cevabını tabi. Sürünsünler Bu kişiyi de 1,5 sene tınlamadım peşimden ayrılmadı, ben olsun dedim totosu kalktı resmen.

Muhendis ... ewwwwww. uzak dur.

Yengeç burcu mu bu bey diye sormak isterim hemen
Bi seyler hissediyor ama kendine güvenemiyor bence ve korkak.Çok yoğun hislerin yoksa boşa kendini yıpratma derim ben.Korkak adamlarla yola çıkınca illaki yolda kalıyorsun pek değmez

Senin hoslantin, aranizdaki o elektrik hosuna gidiyor ama kendi hisleri pek yok gibi. En azindan senin istedigin sekilde. Buyuk ihtimal iliskisi yoksa bile platonik biri vardır. Sende buldugu seyden dolayi seni kaybetmek istemiyor, cepte dursun diyor ama bi yandan da bi gun uzecegini biliyor, muhtemel deger verdiginden hayal kirikligina da ugratmak istemiyor. Bence.

Ada'm diyor ki ; evlilik düşünme.
Ay Cidde'n ortalıkta evlenecek Ada'm kalmadı ya artık ilişkiye başlamadan önce garantiye alıyorlar kendilerini
İletinizdeki gibi ne kadar iyiysen, o kadar vefasızlık görüyorsun. Genellemeleri hiç sevmem ama nerde tuhaf kızlar varsa iyi adamlarla birlikte. Ben mi yanlışım anlamadım ki.

ben kendime çok benzettim bu adamı o yüzdene kendi tavrıma da dayanarak . Zamanın tavırların hislerin olgunlaşmasını bekliyor beklerken de seni aklı sıra boş bırakmıyor ama bu sana alınmadığı manasına da gelmiyor ...

Arkadaşlarımdan birinin görüştüğü bir adam vardı. İşi gücü yerinde, kendine güvenli falan. Biraz takıldılar sonra kızı sebepsiz bıraktı. Aradan 2-3 yıl geçti. Adam beni arıyor. Ya işte ben bilmem kim, beni hatırladın mı? Evet dedim. Ben arkadaşına ulaşmak istiyorum da galiba numarasını değiştirmiş. Sende varsa verebilir misin dedi. Bende istersen vereyim de o nişanlandı yalnız dedim adamın o dakika yüzünü göremesem de görmüş kadar oldum işte bunlar böyle yapıyorlar. Sonra kuyruklarını kıstırıp geri dönüyorlar ama ancak hava alıyorlar

Hislerim çok yoğun diyemem hatta gerçekten doğru mu hissediyorum bilmiyorum eski ilişkim yeni bitti sayılır o kötü olduğum dönemlerde bana iyi geldiği için sığınmak istedim gibi geliyor bana. Zaten bundan sonra güvenip bir yola asla çıkmam. Bende kör kütük aşık değilim ama azıcık bile olsa hoşlantımın arkasında durdum, o duramıyorsa adamlık nerde kaldı. Aslan burcu kendisi

Hayal kırıklığına uğratmak istemediğini biliyorum. Duygularından emin olmayı bekliyor bana kalırsa. Açıkcası benim duygularıma da inanmıyor olabilir. 1,5 senede yalnızca 1 kez aradım onu ve çıkıp şimdi senden hoşlanıyorum diyorum. Ben olsam bende inanmazdım sanırım

Biraz daha açıklayabilir misiniz rica etsem?

Ben hiç bulaşma derim o zaman.Zaten bu erkeklere noldu bilmiyorum son guncellemeyle hepsine bi naz niyaz trip halleri geldi.Duygusunun ardında durabilen adamlar artık pek yok.Senin için doğru adam gibi gelmedi bana.Hakkında hayırlısı olur umarim

En azından kendime yüklenmenin yanlış olduğunu gördüm konuyla. İyi geldi. Yalnızlık çok daha iyi belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…