Öncellikle Allah hem kolaylık hem sabır versin.
Şizofreni kalıtsal bir hastalıktır.Bildiğiniz ya da bilmediğiniz geride ailede vardır.
En kötüsüde yaş ilerledikçe tablo ağırlaşır.İlaç kullanmassa kontrolü çok zor ve zarar verme ihtimali yüksek.
Maddi olanaklarınız nedir bilemiyorum ama Balıklı Rum Hastahanesi çok iyi psikolojik rahatsızlıkların
tedavisinde.Hiç değilse gidip bir görüşün.
Kocanızı da anlayın.Kaynınız, görümceniz olsaydı buraya bıktım dayanamıyorum diye konu açacaksınız.
Onun içinde çok zor.Bitmez tükenmez bir yol.
Siz de çocuk yapmadan mutlaka bu konuyu bir doktorla konuşun.
Esini de anliyorum insanlar kendi evladina sahip cikmiyo adamin kardesi bile degil napsin yani omrunu onun delilikleriyle mi heba etsin
Kardesinin durumu icin de annesi rica minnet ilaclarini iciremiyosa yapacak fazla bi sey yok gibi
Öncellikle Allah hem kolaylık hem sabır versin.
Şizofreni kalıtsal bir hastalıktır.Bildiğiniz ya da bilmediğiniz geride ailede vardır.
En kötüsüde yaş ilerledikçe tablo ağırlaşır.İlaç kullanmassa kontrolü çok zor ve zarar verme ihtimali yüksek.
Maddi olanaklarınız nedir bilemiyorum ama Balıklı Rum Hastahanesi çok iyi psikolojik rahatsızlıkların
tedavisinde.Hiç değilse gidip bir görüşün.
Kocanızı da anlayın.Kaynınız, görümceniz olsaydı buraya bıktım dayanamıyorum diye konu açacaksınız.
Onun içinde çok zor.Bitmez tükenmez bir yol.
Siz de çocuk yapmadan mutlaka bu konuyu bir doktorla konuşun.
18 aylık bir oğlum var
Benimde ileride genetik olarak başıma gelebileceğinimi düşündünüz?? Ayrıca balıklı Rum'u duydum ama orasıda özel hastane nasıl gücü yetecek annemin bilemiyorum
Allah kolaylık ve sabır versin. Küçük bi ilçeye falan varsa dayılarının amcalarının olduğu bi yere taşınsalar olmazmı? Maddeyi bulması zorlaşırsa uzaklaşır belki öyle ortamdan
En azından bir muayne randevusu alın.Durumunuzu anlatın.Çok çok zor.En zoru akıl sağlığı.
Ama bu şekilde başetmeniz mümkün değil.Ya size ya dışarda birine zarar verebilir ve cezai ehliyeti yok.
Asla ceza almaz.Elini kolunu sallaya sallaya gezer.
Koluna bir telefon numarası dövmesi yaptırın.Alıp başını gidebilir.
Genetik olduğu için uyardım çocuk için ama evladınız varmış.Allah sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?