aa şimdi yazmış kiiii: ''bigün kahve içicektik, unuttun mu yoksa yazdıgın defteri kaybettin mi?'' :))))))
level atladık tabi kendi çapımızdabazen muhabetlerimiz sevgili mhabeti gbi ama resmi bir söylenmişlik yok he yaa kaptırırım die düşünür insan :)sıpalar işte yapcak bişey yok:)napcaksak sonumuz hayr olsun yaaa
Canım neden hemen böyle düşünüyorsun ? yarın haftabaşı değil mi ? Çocuk işe gidecektir uyuyacağını söylemiş sana zaten.. Bence bundan hiç bi anlam çıkmaz. Yarın olsun hele bi bak davranışları nasıl , mesaj falan atıo mu .. Hemen kötüye yorma
sakin sakin sakin! ikigün sonra hiiiçç bişey yomus gbi geri dönecegini düşünüyorum,eger ki öyle olursa sizmdi üzüldüğüne yazık olcak.kızma nolur da eseklk yani ettiği onu söylemenin baska yolu yok sanki! vaz gecrsede kendi kaybeder bastan ne anlastık? dikkat et kendine.sacma sapan bişeyin tribini yapıyodur sakin ol senle ilgisi bile yok:)buda normal ben sana söylüyorum cnm 3aylık tecrübemleD
Canım muhakkak bir şey olmuştur.. Sen hiiç canını sıkma.. Hem ne rezilliği .. Ne yani adamdan hoşlanmışsın ne var ki bunda? O da öyle yazmasaymış.. Ona bakarsan o da rezil oldu o da hoşlandığını belli etmiş.. Rezillik falan bi durum yokSen sakinliğini koru hiç bişi yazma.. O muhakkak bir açıklama yapacaktır bak bekle ve gör
inşallah bi açıklama yapar canım, kafam allak bullak ve çok mutsuzumkeşke hiç yazışmasa idik, önce ümitlenip sonra yere düşmek sanırım en kötüsü
vee bu sabah günaydın falan da yok, hiç bişey yazmamış canım :ve şuan gerçekten kötüyüm, kendimi resmen aptal gibi hissediyorum ve hoşlandıgımı açıkça belli ederek rezil oldugumla kaldım ama bu haksızlık değil mi,baştan ümit vermese idi o zaman canım, kahveymiş minicik ellermiş daha neler neler ben napıcam ki şimdi? hergün yazan adam yazmaz oldu,akşam bi tripler noluyoruz kaç saattir bilgisayarın karşısında oturup boş boş bakıyorum çok mutsuzum canım, olmadıgına değil, rezilliğime
hayır tam tersi senden kopamadığını ama seninle ilgili bi sıkıntısı oldugunu söylemiş bence ama ne ki
sana kırıldıgını fln sanki bişey takılmış aklına
ona sorsana en güzeli
aslında ben olsam tutmayayım yazmak yerine kendim net bir "bahane" bulup çıkardım veya vakti varmı yokmu net bir şekilde sorardım .. :)
çok üstüne düşme canım bir erkek gerçekten seviyorsa asla boş durmaz vakit harcamaz bişeyler eksikse onda da vardır bir eksik..
bak benim son açtığım konulara da haline şükret :)
haydi azad edeyim seni dedim.. şunu demiş son olarak: '' yine yeniden esir almak kaydıyla azad et beni ama, anlaştık mı, iyi geceler :)'' anlamadım ya[/QUOTE
çocuk iltifat etmiş sana canım benim.. Yani seninle konuşmak hoşuna gidiyor ve senden kopmak istemiyor.. Sen onu tersleyince o da çekinmiş.. Seninle konuşmaya devam etmek istediğini de bu sözle belirtmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?