sizsiz asla :)

aynı şekilde oda seni çözemiyor ve çekiniyor

sen brz daha acık olabilirsin belki de o daha kendine bişeyleri itiraf edebilmiş deil..

walla canım hiç anlamadım, başından mı attı bişeyleri itiraf mı etti.. ara ara demiş, demekki çok istemiyor yazışmamızı. ama erkekler bu akdar da ince hesap yapmaz

olumlu tabiki baksana tekrar konusmak istediğini yazmıs

ama brz daha net brz daha farklı olabilirsin hiç konusmadıgın konulara yinelebilirsin ne bileyim sen adım atıp yazabilirsin..

ara ara demiş ya canım, tutulucagım varmış falan da diyince ben bi üzüldüm aman ya şu balık erkekleri ne gizemli kardeş bi şey anlaşılmıo

bence o taşı atmış ve beklemiş. yani tamamiyle başta duygularını belli edip çekilmiş ki sen ona yaklaşasın.. yani şu an çekilip seni gözlemleme aşamasında. niyetini belli et ama ısrarcı olma. yani sabah bir günaydın yaz ona göre konuşun sonra biraz işim var sonra konuşsak olabilir mi de çık. :) sonuçta arkadaşsınız bişey diyemez dimi. yarın arkadaşlarla buluşucaz falan de. kim derse eski arkadaşlar falan de. seviyorsa çatlayacaktır. bu da sana bağlar onu.
eh benden bu kadar.

orada aslında vaktim yok ama seninle vakit geçirmek istiorum sana bilerek msj atıorum demek istemiş akıllıımmm :)

canım canım kızlar :) çok sağolun, resmen beni gözyaşı okyanusundan çektiniz çıkardınız umarım ki öyledir tavsiyelerinize uyucam, yarın o yazsın günaydın ama hıh

sen yaaz :) bu kdr naza çekme canım 1 günaydını da yazabilirsin :)

sonuçta arkadassınız :)

bir de sakınacakların listesimi yapsak ne.

1)soğuk davranma
2)umutsuz aşık gibi davranma
3)aşırı bağlama kendini

falan felan.. o olmadan da bir hayatın olduğunu göster ki kaybetme korkusu olsun harekete geçsin.

ay süpersin canım :)))) yarın yazayım feysime şurdayım burdayım diye o da görsün kuş uçucak heeyy diye eklim altına da :) çok sağol canım, gerçekten önemli bunlar bağlanmak istemiyorum ama tüm gn pc başında idim yazıcak mı die.. kaptırdım kendmi sanırım, ama madem ki olumsuz durum yok bu gece rahat uyurum

kaptırdığını belli etme. erkekler heyecanlandıkları kızların peşinden koşarlar.. bak ben sözlümü öyle bağladım. 2 sene tırstı beni elinden kaçıracak diye..

ayyy harika canım harika gelişmelerr, herşey çokkk güzel çokkk hoş mükemmmeeellll :):) tadı tuzu bunlarrr canımmmmmmmmmmmm.

Bi o kendini geri çeker, bi sen çekersin, netleştirmek için çabalar bunlar, sen hiç yazmasan düşünecekti vakit geçirmek içinmiş sadece ölesine yazıormuş diye düşünecekti.

Yazdın anladı onunda var birşeyi olarak. Arkadaşın verdiği tavsiye tamam doğru ama eski arkadaşlarım deme okuldan yada ordan burdan arkadaşım de, eski dersen eski sevgilin olduğunu düşünür ve bu direk senden soğumasına sebep olabilir, unutamamış filan diye düşünebilir, boşver bence cnm sen, keyfine bak, herşeyin tadına çıkar.

Planlar yapma , içinden nasıl gelyorsa öyle davran rezil filan olmazsın, insan hiçbir zaman hçbir duygusuyla rezil olmaz, çünkü bu duygular insanlara özgü.
Sevmek güvenmek güzel sözler, övgüler hep insanlara özgü, bunlardan utanmak niye utanılacak daha binlerce şey varken, içinden ne geliyorsa söyle.

Seni yadırgayanlar bu duyguları taşmıyorsa insanlıktan nasibini almamışlar demektir, kendne güven şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmm.

ay canııım süpersin yazını okudugumda oyle moral buldum ki yüzümde güller açtı desem yerinde olur, iyi ki varsın :) valla canım dün gece konuştuk epeyce, bugün yine günaydın yazmadı, ama bu kez ben de yazmicam bakalım napıcak inşallah onun da bi duygusu vardır da içimdeki duygular sahipsiz değildir. bide eskiden beri kafama yerleştirdiğim birisi oldugu için tümden umut bağladım ben. ama tabiki herşeyin hayırlısı, gelişmeleri an an yazıcam canım ama dediğim gibi bugün ses soluk yok çok öptüm tatlııııııııım

Emin misin yazmayacağna, bence yazmalısın. Senin hislerinden emin olmayan birinden hislerini neden gizliyorsun ? Her seferinde sen yazma tabikide ama gizlemede hislerinii bencee heepp gülller açsın canım yüzünde, senin yazılarını okurken öyle birşey hiisediyorum ki herşeyin en iyisini hakeden birisin. Bu kadar içten, bu kadar masum, hesapsızca istiyorsun ki çokkk hakediyorsun mutluluğu.

Bul bir bahane yaz benceee ::))) Günler geçiyor.. Onsuz geçmesin. tatlı yalanlara da başvurabilirsin mesela :) canım sıkkın, bir arkadaşımla problem yaşadım gibi, yada çok mutluyum seninle de paylşim dedim gibi, konuşmaya herhangi br sebep. veya çok merak ettim şu şarkıyı seever misin gibi.

çok sevmeli herkesi sevgi ömrün neşesi,
dünyada en güzel şey kalpte insan sevgisiiiiiiii
hayattt sevince güzel, sevince tatlı günler,
bir kuşu kelebeği, bir taşı sevin yeter :):)))):)):):)

ay canııııım o güzel kalbinden dökülen cümlelere ne diyim ki ben, yüzünü görmediğim, adını bile bilmediğim bi kişi nasıl sevindirebilir beni bu kadar, seninle aynı duyguları paylaşıyorum canım, herşeyin en iyisini yaşayalım, bz hakediyoruz, kalbimizde kötülük olmadıgı o kadar belli ki, safça istiyoruz bi defa masumca :) benim önceki ilişkimi biliyorsun tatlım çok sorunlu bi ilişki idi ve ondan son darbemi de aldım ortada minicik bi sorun varken yine aramamalar, fesyten fotografları silmeler ilişki kaldırmalar vs.. ve noldu bile demedi bana canım inanırmısın.. direkt sildi gitti.. demek bunu istiomuş sahiden diyorum. ona çok üzülüyordum derken bu çocuk çıktı karşıma. ilk sevdiğim kişi idi, küçükken erişilmez gibi gelen kişi ilşe şuan sohbet kurmak, bi cümle dahi olsa konuşabilmek benm için çok değerli. ama canım, bunu yaparken onu da sıkmak istemiyorum çünkü epey yoğun bi işi var, sabah 6 da kalkıor falan, sıkmak asla istemiyorum sadece merhaba ile sınırlı olan aramızdaki cümleler 1 aydır böylesine uzunken kopmasın istiyorum canım, zaten birbirimizi 22 senedir tanıyoruz ama hakkımızdaki en minik şeyleri bile bilmiyormuşuz onu farkettik. belki de yazması sadece arkadaşlıktandır diyorum, sonradan hayal kırıklığı yaşamamak ve onu da sıkmamak için yazmiyim diyorum tatlışım. sen ne dersin

hihhihi, burcun ne bu arada senin canım , çook merak ettim :):)

Benide aynen öyle senin mutlluluğun sevindiriyor. Senin anlattıklarnla ben sevgilimle ilk günlerimi hatırlıyorum. Sayende eski tadıma geri döndümmm. masumca , çıkarın olmadan, canı gönülden istediğin her dileğin olması gereken zamanda seni en mutlu edecek şekilde gerçekleşecek bana inan. Bu yüreğini asla kaybetme , kaybetmeyelim, etrafımda insanların arkasından iş çeviren, çıkarları için yaşayan ço insan var ve benim gibi insanların kalması beni mutlu ediyor. Evet hatırlıyorum senin önceki ilişkini, kurtulman çok iyi oldu, seni haketmiyordu. Neden sıkasın ki, seven insan sevdiğiinden sıkılır mı ?? o yoğun stresli işinin içinde senden gelen bir mesaj yüzünün gülmesine sebep olur, stresinden uzaklaşmasına, mutluluğuna sebep olur duyguları sennle aynı ise. eğer yoğunsa zaten geç yazar sende anlarsın akşam devam edersiniz, bu gayet normal. sende alayış gösterirsin.

Ne olursa olsun da hayal kırıklığı yaşama canım, herkes senin hayal ettiğin gibi olmak zorunda değil ki , sen hayalinde bir melek düşlersin , şansına bir şeytan düşer kısmetine :) hahaha. Allah korusun da. Bu kısmet işi, sadece körü körüne bağlanma, sonra en canı acıyan sen oluyorsn

canim yaslariniz kac merak ettim :))
Allahim bozmasin insallah ya. gercekten zorluk bi iliskydi en son yasadigin bundan sonra yuzun guler insallah.
cok tatli heyecanlar bunlar :))
darisi bizlerin basina

canim yaslariniz kac merak ettim :))
Allahim bozmasin insallah ya. gercekten zorluk bi iliskydi en son yasadigin bundan sonra yuzun guler insallah.
cok tatli heyecanlar bunlar :))
darisi bizlerin basina

ben 22 o 28 canım en son yaşadıgım ilk ilişkimdi ondan da çok afalladım ben ah canım inşallah bundn sonra yüzüm güler, hepimizin yüzü güler heyecan bakımından harika tatlışım ama inşallah aslı astarı da vardır bu işin, amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…