☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

Aha 3 yaştan sonra inşallah biter diyordum onda da hoş çıktı tünelin ucunda ışık yok arkadaşlar sonumuzu kabullenmek bizim için daha iyi olur
Olanı olduğu gibi kabul ediyoruz arkadaşlar

Benimki sormuyor çünkü her şeyi biliyor jdjdj ay çok bilmiş çocuk da çekilmiyor

Aklıma geldi de bizimki tuvaletimi yapıyorum diye de aglamıştı yapma diye uyuma yeme diye de çok ağladı zamanında herşeye ağlıyodu ya bu niye böyle diye sorar cevap önemli değil olmasın öyle der yine ağlardı sinir krizi geçirip odayı dağıtır oyuncak vs ne bulsa döker yerlerde sürünerek ağlardı tabi dağıttığı herşeyi sakinleşince kendi topluyordu şapşal

Normalde her tehlikeli muzur işlere bodoslama dalan kızım matkap, tahta çakılması blender gibi aletlerin seslerinden aşırı ürküyo kendi kendine biticek biticek diyo Bir kaç ay önce de fön makinesinden korkuyordu onu anlatarak ayna karşısında saçlarını kurutarak alıştırdım. Seslerden korkması normaldir dimi?

Hangi aylarda oldu bu?

Üzgünüm ama olay öyle değil bildiği şeyleri bile soruyor kendi yaptığı şeyleri bile bana neden yaptım diye soruyor .
Anne karnım acıktı
Tamam oğlum hadi yemek yiyelim
Neden anne ?
Ve her cümle her sonunun arkasına en az 2 kere neden diyor .
10 saniye sayayım içimden diyorum 4 saniye anca susuyor başlıyor baştan

Okulda öğretmeni bile delirtti adama sürekli sınıfta neden diyormuş adam diyor ki sürekli sorgulanıyorum

Bizim ev giriş kat. Biri asansörle yukarı çikacaktı tanımıyoz elinde kavanozlar olan poşetler vardı tam biz de ayakkabı giyiyoz. Bunu al dedi. Tamam alıcam ben onu dedi. Ben de abla unutmamıs alcak diyorum. Kucakladı poşeti al al al bunu diye kadına veriyo zorla. Her şeye maydanoz.

He birde diyelim ki sorduğu soruyu o an geçiştirmek için uydurdun vs oda doğruyu biliyor ya anında itiraz ediyor sana doğru cvp veriyor sen de mal gibi kalıyorsun

Normaldir ya Eylül de korkuyodu 1 yaştan sonra kurutmadan olmadı alıştı.

Normal galiba oğlum da zil çalınca çok korkuyordu uzun bi süre zili kısık seste kullandım kapı çalınca bağırıp ağlayarak gelirdi yanıma blender sesinden korkardı

Benim bebe hiç birşeyden korkmazdı korkmuyor da

Allah sabır versin bizimki çok bilmişliğinden sormuyor her şeyi bildiğine inanıyor asla kabul etmez bilmediğini hayır öyle değil anne bak sana gösteriyim

Normal galiba oğlum da zil çalınca çok korkuyordu uzun bi süre zili kısık seste kullandım kapı çalınca bağırıp ağlayarak gelirdi yanıma blender sesinden korkardı
Bizim kız zil sesini çok seviyor eve girene kadar defalarca zilimizi çalar yanında sesimizi yükseltmemeye ciddi gayret gösteriyoruz bu seferde parkta çığlık çığlığa oynayan bağıran cocuklari görünce de neden bağırdıklarını anlamlandıramıyor öylece bakıyor yanlarına da gitmiyor hassas kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…