- 12 Haziran 2023
- 276
- 604
- 23
- 34
Aha 3 yaştan sonra inşallah biter diyordum onda da hoş çıktı tünelin ucunda ışık yok arkadaşlar sonumuzu kabullenmek bizim için daha iyi olur4 yaşta fena![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha 3 yaştan sonra inşallah biter diyordum onda da hoş çıktı tünelin ucunda ışık yok arkadaşlar sonumuzu kabullenmek bizim için daha iyi olur4 yaşta fena![]()
Sürprizi kaçmasınYa bu topik 2 yaş sendromu lütfen diğer yaşlar için spoiler vermeyiniz![]()
Olanı olduğu gibi kabul ediyoruz arkadaşlarAha 3 yaştan sonra inşallah biter diyordum onda da hoş çıktı tünelin ucunda ışık yok arkadaşlar sonumuzu kabullenmek bizim için daha iyi olur![]()
Aldım kabul ettimOlanı olduğu gibi kabul ediyoruz arkadaşlar![]()
Benimki sormuyor çünkü her şeyi biliyor jdjdjBenim bebe 4 e 2 ay kaldıbugün yan komşuyla karşılaştık ( kadın aile hekimliğimizde bizim hemşire buraya da yeni taşındık kadınla 2 kere konuştuk sadece ) bana diyor ki banyodan sesinizi duyuyoruz senin oğlanın sorduğu sorulara ben evde kriz geçiriyorum sen nasıl böyle sabırlısın hayran kalıyorum diyor
![]()
Hangi aylarda oldu bu?Aklıma geldi de bizimki tuvaletimi yapıyorum diye de aglamıştı yapma diye uyuma yeme diye de çok ağladı zamanında herşeye ağlıyodu ya bu niye böyle diye sorar cevap önemli değil olmasın öyle der yine ağlardı sinir krizi geçirip odayı dağıtır oyuncak vs ne bulsa döker yerlerde sürünerek ağlardı tabi dağıttığı herşeyi sakinleşince kendi topluyordu şapşal
Üzgünüm ama olay öyle değilBenimki sormuyor çünkü her şeyi biliyor jdjdjay çok bilmiş çocuk da çekilmiyor
![]()
Bizim ev giriş kat. Biri asansörle yukarı çikacaktı tanımıyoz elinde kavanozlar olan poşetler vardı tam biz de ayakkabı giyiyoz. Bunu al dedi. Tamam alıcam ben onu dedi. Ben de abla unutmamıs alcak diyorum. Kucakladı poşeti al al al bunu diye kadına veriyo zorla. Her şeye maydanoz.Benimki sormuyor çünkü her şeyi biliyor jdjdjay çok bilmiş çocuk da çekilmiyor
![]()
Hatırlamıyorum şuan 3 yaş üzerinden baya geçti ama iki yaşın ilk zamanladı sanırımHangi aylarda oldu bu?
Normaldir ya Eylül de korkuyodu 1 yaştan sonra kurutmadan olmadı alıştı.Normalde her tehlikeli muzur işlere bodoslama dalan kızım matkap, tahta çakılması blender gibi aletlerin seslerinden aşırı ürküyo kendi kendine biticek biticek diyoBir kaç ay önce de fön makinesinden korkuyordu onu anlatarak ayna karşısında saçlarını kurutarak alıştırdım. Seslerden korkması normaldir dimi?
Normal galiba oğlum da zil çalınca çok korkuyordu uzun bi süre zili kısık seste kullandım kapı çalınca bağırıp ağlayarak gelirdi yanıma blender sesinden korkardıNormalde her tehlikeli muzur işlere bodoslama dalan kızım matkap, tahta çakılması blender gibi aletlerin seslerinden aşırı ürküyo kendi kendine biticek biticek diyoBir kaç ay önce de fön makinesinden korkuyordu onu anlatarak ayna karşısında saçlarını kurutarak alıştırdım. Seslerden korkması normaldir dimi?
Allah sabır versinÜzgünüm ama olay öyle değilbildiği şeyleri bile soruyor
kendi yaptığı şeyleri bile bana neden yaptım diye soruyor .
Anne karnım acıktı
Tamam oğlum hadi yemek yiyelim
Neden anne ?
Ve her cümle her sonunun arkasına en az 2 kere neden diyor .
10 saniye sayayım içimden diyorum 4 saniye anca susuyor başlıyor baştan
Okulda öğretmeni bile delirtti adama sürekli sınıfta neden diyormuş adam diyor ki sürekli sorgulanıyorum
Ohh iyi bari biz yaşamadık şu an 2,5 daha da olmaz galibaHatırlamıyorum şuan 3 yaş üzerinden baya geçti ama iki yaşın ilk zamanladı sanırım
Bizim kız zil sesini çok seviyor eve girene kadar defalarca zilimizi çalarNormal galiba oğlum da zil çalınca çok korkuyordu uzun bi süre zili kısık seste kullandım kapı çalınca bağırıp ağlayarak gelirdi yanıma blender sesinden korkardı
Hiç belli olmuyor ya bu krizler vücutta bazı metallerin birikmesinden kaynaklı oluyormuş bide kandaki metalden kaynaklı ablam söylemişti bana da o hacamat vs yapıyo oradan biliyorOhh iyi bari biz yaşamadık şu an 2,5 daha da olmaz galiba![]()