Darısı başımaaaaAy biz bıraktık rabbime hamdu senalar olsun
Valla ne zamam biter diye soracaktık yoo 3 yas kötü yok 4 yaşa hiç gelmeyin aman da 8 yas fena ddiler2 yaş umarım devam etmez bu huylar
Benim kızda ne versem yesin diye eline yüzüne sürüyor saçlarına banyo ettirmekten bıktım
Ağlama krizleri var bir de Allahım küçük birşey için ağlıyor
Hadi ya birde benim peşinden gelen de var aynı şeyleri peş peşe yaşayacağımValla ne zamam biter diye soracaktık yoo 3 yas kötü yok 4 yaşa hiç gelmeyin aman da 8 yas fena ddiler
Acısa da öldürmez diye düşünüyorum inş yani umarımHadi ya birde benim peşinden gelen de var aynı şeyleri peş peşe yaşayacağım
Ben o an içimden zıkkım o diyorumAz önce muzun daha olgunlaşmamış olduğunu anlatamadığım için bıçakla soydum elma gibi öyle verdim.
Diyo ki:
-Anne bu ne?
Tadı değişik olunca muz formunda başka şey sandı.Ben o an içimden zıkkım o diyorum
Oğluma da canım benim o bir muz diyorumana gibi anayım
Giydirmeye çalışmadı mı tekrar sortu aman amanTuvalet işini tamamladık ama aşırı bir merakı var kızımın. Deneysel şeyler yapıyormesela 2 tane oyuncak tavşanı var biri osman biri memet. Osman kıymetlisi, memeti de sever ama onu biraz daha pis işlerinde kullanıyor mesela ikisini de alır parka giderken kaydıraktan memeti kaydırır, osmanı kaydırmaz pislenmesini istemez.
Neyse geçenlerde memetin şortunu çıkarmış bir güzel boş lazımlığın içine koymuş, bana da gelme git diyor. Bir güzel de oturup çişini yapmış şortun üstüne, bak ne yaptım diyor
Hepsi iyi hoş sabrediyorum ama telefonumu alıp şeytanın bile aklına gelmeyecek yerlere saklıyor o zaman delirtiyor beni
Yok allahtan pek dokunduğunu görmedimGiydirmeye çalışmadı mı tekrar sortu aman aman
Allah sen büyüksün ya RabbimYok allahtan pek dokunduğunu görmedimama bence nesnelerin çişle olan tepkimesini merak ediyor benim kıyafetlerimi de klozete atıyor mesela. Hiç bir tepki vermemeye çalışıyorum merakını gidersin diye ama bazen sınıyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?