☠️ 2 YAŞ SENDROMU 😶‍🌫️🫨😵‍💫🫣

Yaz rahatlarsın belki

Misafir varken gözümün içine bakarak yeni temizlediğm eve kurabiyeyi paramparça etmesi , unu alıp hamur yapmaya kalkışması, sandalyeyi çekip yüksek heryeri karıştırıp evde tek toplu yer bırakmaması en zoru da herşeye herşeye ağlaması uyurken sinir oluyorum diye bilerek ağzını şapirdatiyor gözümü kapatıp bu bebeyi ben doğurdum benim bebem diye sakinlesiyorum

Bizimki halıya yapıp yanıma gelmişti anneee içerde bokum var üzerine de çiş yaptım hemde kocaman gel bakk diye
Birgün benim bebe ortalığa sıcmıs sallanan atın tam arkasına denk gelmiş anne at kaka yapmış iyy pis diye bana yutturmaya çalıştı bu olayı

Allaah sen büyüksün. Yaa istiyom diye ağlayarak bi şey yaptırmaya çalısınca ağlamanı durdur öyle söyle diyorum. Ağlardan yapmam diyorum. Ay en zoru o ya. Işler mi isleme zmi bilmiuom ama deniyom şu an işliyo

Şuan bende o taktiği uyguluyorum işe yarıyor genelde

Benim emiyo hala ondan da çoooook korkuyom. Azaltcaz bi ara sonra bitcek inş
İlk oğlum memeye son dönemde çok düşmüştü ama 3 günde çok rahat bıraktık ikincide çok zor olacak gibi gece emmesini bıraktırmaya çalıştım günlerce uyumadı yetmedi meme vermiyorum diye yerden yere attı sinir krizi geçirdi acıkıyo resmen ya dayanamıyor emmeyince kesin bırakırken ağzıma eder bu

Bizimki peşin peşin söylüyor bak çok ağlarım diye sonra da cidden yerlerde yuvarlana yuvarlana ağlıyor. Abi hepsi deli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…