Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

sizin operasyonunuz nasil gecti memnun kaldinizmi sonuctan?ben de yaptirmak istiyorum.bir sakincasi yoksa ne kadar ucret odediniz.tesekkurler

ben de yaptirmak iztiyorum islem iz birakirmi coook merak ediyordum,sevindim izler cabucak geciyormus.siz hangi dr gitmistiniz?tesekkurler

size nasil fiyat vermisler sasirdim ne kadar fazla

Kizlar Merhaba

Bende düsündüm tasindim ve karar verdim yag aldirtmaya karin, bel ve bacaklardan :)
Liposuction / islak liposuction :)

Ama nette okudugum kadariyla karinda dalgalanma oluyormus ? Bu dogrumu?
Beni bilgilendirirmisiniz??

Ben Ibrahim Askar yada Galip Agaoglun´da yaptirmayi düsünüyorum.

Dogru secimmi???

Slm Kızlar.Bende bel bölgeme 1 hafta önce slim lipoliz yaptırdım.Süperplast hastanesinde doktorum Coşkun Levent Taşçı.Pazartesi günü ameliyat oldum 3 gün sonra sargılarım açıldıgında gerçekten gördügüm sonuç mükemmeldi.Benimde tereddütlerim vardı ama şimdi verdiğim kararın ne kadar doğru oldugunu her aynaya baktıgımda daha iyi anlıyorum.Şimdi korse takıyorum doktorum 15 gün kadar korseyi takmam gerektiğini söyledi.Ödem olmasına rağmen gerçekten gözle görülür bi incelme sağlandı.Öyle cok aman aman bi ağrım sızımda olmadı.Ertesi gün işime döndüm.Coşkun bey çok ilgili bi doktor.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa gerçekten tavsiye edebilirim.

merhabalar,
ben cok uzun zamandir uyeyim ama daha once forumlardaki yazismalari sadece okumustum simdiye kadar yorumda bulunmamistim ama artik boynumun borcu olarak goruyorum:) cunku burdaki yazismalar lipoliz asamasinda bana cok yardimci oldu, gereken her turlu bilgiyi buldum, buradaki arkadaslara gercekci yorumlari icin tesekkur ederim.
ben gecen sene temmuz ayinda Coskun levent beye gittim, zaten yaptigi operasyonlarin resimlerini gordukten sonra 1hafta icinde ameliyat olmustum bile:) resimler gercekten cok etkileyici ama bazi negatif kısımlarini da atlamamak gerekiyor.
ben basen bolgemden yag aldirdim yani kalcamin altinda,bacaklarimin ust kismlarinda yanlara dogru cıkıntılar vardi,onlari aldirdim. ayrica cene altimdan yani gıdıdan da yag aldirim. Gıdı sonucu muhtesem oldu, herhangi olumsuz birsey soylersem haksizlik etmis olurum ama basen kismindaki yaglar tam anlamiyla alinmamisti, Levent bey inecegini soyledi ama dogruyu soylemek gerekirse inmedi. su anda o kisimlarda goze hic hos gorunmeyen portakal buyuklugunde cıkıntılar var. 5kg kadar verirsem gidecegimi soyluyor ama zaten o kadar kilo verebilsem hic aldirmazdim aslinda. Ayrica yag aldirdiginiz bolgenin derisinin gevsedigini de soylemem lazim. Yani sonuc olarak evet cıkıntılar cok buyuk oranda gitti ama yag aldirdigim bolgedeki deri gevsedi.
benden sonra cok yakin bir arkadasim da gobeginden aldirdi ve onun icin de ayni sey sozkonusu, gobegi tamamen gitti ama cok fazla gevsedi. Aslinda karar size kalmis, giysili olarak nasil goruneceginiz mi daha onemli yoksa derinizin originalinde nasil gorundugu mu, ben ona gore karar verin derim. Su anki fikrim, bacaklarimdaki yaglari aldirmasam daha iyi olurmus ama tekrar soyluyorum gıdımdaki sonuc gercekten muhtesem oldu. Oncesi sonrasi sonuclarini gorenler inanamiyorlar, boylemiymis gıdın diye:)
ucretine gelince 2 bolge 6700 tl tek bolge 4000 tl fiyat vermisti, merak edenlere duyurulur.
operasyon da son derece rahat gecti, zaten kendisi de gercekten dunya tatlisi bir doktor, tanıyanlar zaten bilir...2 saat surdu ve ertesi gun hic bir agrim sızım yoktu. sadece temmuz ayinda oldugum icin korseyi giymek ve bandajlarla gezmek tam bir iskence oldu, yapmak isteyenler yazi beklemesin bence..

su aralar dislerimi lamina yaptirmak icin dis hekimi arastiriyorum, bilgisi olanlar var ise ve yardimci olurlarsa cok sevinirim.

sevigiler

arkadaşlar 6 ayda düzenli spor ve diyetle 18-24 kilo verebilirsiniz gerçekten bu ameliyatı olmaya değer mi? başka yöntemleri araştıran sonuç alan var mı?

Benim esim haftada 4 gün spor salonunda profesyönel antrenörle birlikte spor yapiyor. Aksamlari ekmek, makarna, pilav daha dogrusu hamur isini agzina koymuyor. Yaklasik 6 aydir abur cubur, sekeri de kesti ama karin bölgesindeki yagdan kurtulamadi. Bana göre var bile sayilmaz ama o yag kütlesi ne yaparsa yapsin gitmiyor. Kendisine diyet programi uygulayan kisiye ben de gittim. Metabolizma hizina ve kilomun durumuna göre verdigi diyeti uyguladim, yürüyüs cross tarining yaptim düzenli olarak. Sonuc; zaten kalin olmayan belim daha cok inceldi, karnim kücüldü ama bacaklar, basen ve kalca bana misin demedi. Zaten armut tipi vücutluydum daha belirgin oldu. Üstüm 38 beden altim 42-44 beden. Ben de 18 haziran da bu operasyonu gecirecegim. Ben isteyip ugrastigi halde kilo veremeyenleri anliyorum cünkü ben de onlardan biriyim. Bu kadar ugrasa ragmen insanin sevki kiriliyor ve mutsuz oluyor. Hadi diyorsun yesem icsem, dikkat etmesem, hareket etmeyip spor yapmasam tabi kilo veremem. Ama aylardir saat 18.00 den sonra birsey yemiyorum. Eve gazli sekerli icecek almiyoruz, kek pasta börek yapmiyorum, dondurma delisi ben onu bile kestim. Ben de artik yeter diyorum ve yaptiriyorum bu islemi.

Merhaba Soleil, bende 21 aralık 2012 de senin belirttiğin bölgelerden slimlipo geçirdim. Açıkçası sonrasında gittiğim kontrollerde doktor hiç ilgilenmedi, zaten 2 kere gittim. O yüzden şaşırdım sana revizyon önermesine. Benim şu an açıkçası iyi duruyor. Karnım hiç yok, birde önceden basenlerim baya çıkıktı şimdi baya törpülenmiş duruyor. Ama bende merak ediyorum deformasyon oluşurmu ileride diye. Senin dalgalanma ve sıkılık durumun nasıl? 1,5 yıla yakın bir süre geçmiş ameliyatının üzerinden.

Dukan yapmayıda ben çok denedim, kitabını okudum burada ve diğer sosyal aglarda forumlarını takip ettim. Gerçekten uyduğumu düşünüyorum ama ilk başlarda giden bikaç kilo dışında hiç etkisini görmedim. Birde o kadar uzun süre sınırsız protein yesende bir elma bike yiyememek ve hiçbir sonuç alamamak çok motivasyon kırıcı oluyor. Hiç aklımda yokken artık başka çarem kalmadı diye iki gün içinde lipoya karar verdim. O yüzden ben pek önermem dukanı ama sende görmüşündür elbet, baya zayıflayanlar var. Birde dukan yaparken kolestrolümün aşırı arttığını öğrenmiştim tesadüfen doktor bana her akşam pizza biramı yapıyosun demişti :) halbuki ağzıma sürmüyodu

slimlipo yaptırıp aradan birkaç yıl geçenler tekrar dönüş yapabilirler mi acaba ? Kilona dikkat etmezsen tekrar aynı hale geliyor mu yağ alınan bölgeler ?

Bende aslında onu merak ediyorum. Soleil adlı arkadaş bana özelden mesaj atmıştı bende hem sonradan gördüğüm hemde özel mesaj atamadığım için kendisine buradan cevap verdim. Onun 1,5 yıl olmuştu operasyonu geçireli, konu hakkında geri dönüş yaparsa çok güzel olur gerçekten.

evet benim önce belim, yaklaşık 1 ay sonra da basen, kalça ve iç bacak işlemlerim oldu. belden yana hiç sıkıntım yoktu ve hala yok çünkü gözümün önünde değil :) ama bacaklarım beni bunalttı. asıl mesele şundan kaynaklanıyo, yüzeyin pürüzsüz görünmesi için derinin altındaki yağ tabakasını bırakmak zorundalar, onu da heryerde eşit olarak ayarlayamıyorlar. bu sebeple benim 4-5 ay sonra ortaya çıkan dalgalanmalarım oldu. dalgalanma derken heryerde değil tabi. kalçamı sağ ve sol tarafa sırayla çıkarıp popomu sıktığımda arada bir fark oluşuyor, bir taraf daha içeri çökük oluyor, öbür tarafın üst kısmı daha bombeli çıkıyor. öyle dümdüz dururken göze batan orantısızlıklar değil bunlar, hele skinny jean giydiğinizde sizden öte gelsin naomi campbell dönüp bakmazsınız bile iç bacaklarımda ise sarkma oldu, aslında derimin sıkı olduğunu sanırdım ne bilim, bacak operasyonumda toplam 3 lt yağ alındı, iç bacaklardan öyle aşırı miktarda alındığını sanmıyorum çünkü en büyük değişim popomda ve basenlerde oldu. en başlarda belki ödemden dolayı daha sıkıydı iç bacaklar ama zamanla hafif de kilo alınca sarktı ve şişer gibi oldu. yağ alınan yerlerden öyle fazla kilo alınmıyor hiç korkmayın, ya aynı yerden kilo alırsam problemi yok. aslında fazla kilo da almıyorsunuz zamanla yemiş olsam da genel olarak fazla kilo almadım. doktora tekrar göründüğümde revizyon önderdi popomdaki orantısızlıklar için ama iç bacaklar hala muallakta. lazerle sıkılaştırma işlemine soktu 3 seans ama bana mısın demedi. sanırım iç bacakların derisinin alınması gerekiyor ama bu konuda hiç konuşmadık doktorumla. niyeyse hep en önemli sorular sonradan geliyor aklıma :26: neyse velhasıl ben şimdi de göbek ve kollardan yaptırmak istiyorum kafaya taktım ama cesaret edemedim bir de malum onca işlemden sonra artık iflasın eşiğine doğru gitmekteyim çünkü kilo verince bir güzel kıyafet alışverişlerine çıkıyorsunuz özellikle de bikini neyse kızlar aslında çok da mühim meseleler değil, yine olsa yine aynı işlemleri yaptırırdım. göbeğe karar verirsem arada revizyonu da çıkarmak istiyorum çünkü iğne yemekten nefret ediyorum, bi defada bitsin hepsi..

sorularınız olursa cevaplarım ama benim mesajımı quote ederek yazarsanız daha kolay görürüm bildirimlerimden. hergün girmediğim için forumları takip etmek zor oluyor..

bu arada kimsenin abuk sabuk laflarına takılmayın, yok sporla diyetle olurdu da onca para vs.. sonrasında yaşadığınız memnuniyeti hiçbirşey size veremez. spor ve diyetin yorgunluğu olmuyor üzerinizde üstelik. dukanı bir denesem mi diye düşünmüştüm ama üşeniyorum sanki :) hele ki meyveyle hayatta kalan biri olarak bana pek uygun görünmüyor neyse herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum

merhaba,bende Coşkun beye slim lipo 2 yaptırdım bel ve basen yanlardan,16.günüm bugün.sizin ne kadar oldu ve neler yaşadınız,şu anda sonuş sizce nasıl,oaplaşırsanız sevinirm.hatta karşılıklı fotoğraf paylaşabiliriz??

merhaba,bende Coşkun beye slim lipo 2 yaptırdım bel ve basen yanlardan,16.günüm bugün.sizin ne kadar oldu ve neler yaşadınız,şu anda sonuç sizce nasıl,oaplaşırsanız sevinirm.hatta karşılıklı fotoğraf paylaşabiliriz??

arkadaşlar şuan için güncel fiyat bilgisi nedir acaba yeni yaptıranlarda öğrenebilir miyim karın için düşünüyorum. peşin taksit vs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…