Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Evet komsumuzdu o kadin ikide cocugu vardi o gercekten kiloluydu buradaki doktorlar tansiyonu var diye ameliyat etmek istememislerdi yinede olmak icin türkiyeye geldi :-( allah rahmet eylesin
Sizede cok gecmis olsun

ARKADAŞLARRRR MERHABA !!! AZ ÖNCE ÜYE OLDUM BURAYA..NEDENİ DE BİR AN ÖNCE lazer LİPOLİZ AMELİYATIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ! İNANIN BANA ŞU AN O KADAR MUTLUYUM Kİ..SABAH 9 DA AMELİYATA GİRDİM ( GENEL anestezi) 2 SAAT SONRA UYANDIM..DAHA ŞİMDİDEN YANİ ÖDEMLER OLMASINA RAĞMEN BACAK İÇLERİ VE DIŞLARIM GİTMİŞ.. YEMİN EDERİM BU İNANLMAZ BİRŞEY..TANER BAHAR SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. 2 BÜYÜK KAVANOZ DOLUSU YAĞI DA ODAMA GÖNDERDİ :)
ARKADAŞLAR RAMAZANN İLK GÜNÜ BUGÜN VE BEN İNANÇLI BİR İNSANIM ..TANER BAHARI TANIMIYORDUM..İNTERNETTE BİRAZ ARAŞTRMA YAPTM VE ASLINDA Bİ NEVİ ALLAHIMA DUALAR EDEREK KENDİMİ ÖNCE ONA SONRA DA CANIM DOKTORUM TANER BAHARA EMANET ETTİM..YHA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SANA !..EN UFAK BİR AĞRM DA YOK..BU DA İNANILMAZ..AMELİYATTAN SONRA EŞİMLE AYN GÜN BİRKAÇ SAAT SONRA SEĞMENLER PARKINDA DOLAŞTK VE ÇAY İÇTİK..O DA ÇOK MUTLUYDU BU ARADA :)
KORKMAYN DOĞRU KARAR TANER BAHAR :)

güncel fiyat nedir şuanda acaba tek bölge için

merhaba arkadaşlar ben bu smartlipo konusunu iyice takıntı haline getirmeye başladım.
ben 25 yaşında 164 boyunda 54 kilo bir bayanım. geçen hafta diyetisyene gittim yağ kolestrol oranımın bile normalin altında oldugunu soyledı ve ne istediğimi soyledı.. bolgesel fazlalıklarım için birşeyler istiyorum dedim ama normal bır devlet hastanesı oldugu ıcın pek ilgilenmdi sanırım.. özetle ben doktorlarca ve makınelerce kılolu sayılan bır bayan değilim ama genetik olarak basenlerim cok kotu ve iç bacaklarım korkunc ınanılmaz gevşek ve ben smart lipoyu çare olarak arıyorum. sporu kesınlıkle denedim ama bu basen olayı baska bırsey lanet gibi gıtmıyor. araştırdıgım kadarıyla Coşkun Levent Taşçı iyi gibi duruyor ama oda çok pahalı bir bölge için. yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

herkese geçmiş olsun... bende yaptırmayı düşünüyorum. ama bir yıl sonra olurda bi 5 kilo alırsam ne olacak merak ediyorum....

merhaba geçmiş olsun...
bende bacak içleirmden lazer lipo olucam 4 gün sonra... ama yazdıkların beni biraz korkuttu :) benim zaten sarkık ve dalgalanma var. dr. bunların gideceğini söyledi. umarım geçer seninkilerde... doktorun kimdi acaba? bu arada hala yeniden olmak istiyorsan demek ki pişman değilsin buna sevindim :)) umarım mutlu oluruz. sevgiler

şimdiden geçmiş olsun dilerim. aslında pişman değilim ve ömrümün sonuna kadar maddi durumum ve bünyem el verdiğince sıkıldıkça gidip yaptırmak isterim :) işin şakası bir yana eskisinden çok daha az kilo almanızı sağlayan bir yöntem bu (tabi kilo alırsanız) ancak sarkmalar kaçınılmaz. bunun için kesinlikle ve kesinlikle pilates öneriyorum. işlemden hemen sonra başlamanı şiddetle tavsiye ediyorum, ben spordan çok sıkılan ve sürekli yapamayan biriyim bu yüzden terzi kendi söküğünü dikemez misali ahkam kesiyor olabilirim yanlış anlamayın beni. son derece güvendiğim bir yöntem bu ve olası üzüntülerden ve hayalkırıklıklarından korunmak için pilatesi tavsiye ediyorum.

ayrıca çok çok mutlu olacaksın çünkü ilk yaptırdıktan sonraki ay muhteşem bir görüntü seni bekliyor olacak :))

olur mu? ne demek... çok teşekkür ederim. umarım iyi olacak çok az kaldıııı

merhaba.... bu gün 2. günüm. ilk güne nazaran daha çok ağrım var :) 1.68 b0yundayım 73 kiloyum. basenlerim, göbek ve simitlerim var... VARDI :))) 2 gün zor geçti bir ay nasıl geçecek bilmiyorum. teşekkür ederim desteğin için. umarım iyi bir sonuç olur. korseden iyi görünüyor şimdilik ama çok şiş. göbeğim falan kocaman daha :) yemeye dikkat etmem lazım ama biraz iyi hissdediyim sonra başlarım rejime diyorum :)

oldu da bitti maşallah :)) gözün aydın, çok sevindim senin adına. emin ol 1 ay sonra kendine aynada hayranlıkla bakacaksın ama özellikle eski fotonla yeni fotonu kıyaslarken fark edeceksin ne büyük bir değişim geçirdiğini

senden çok çok rica ediyorum en iyi sonuç için mutlaka pilatese başla, ben ufak ufak yapmaya çalışıyorum nefret ediyorum ama başka da çare yok toparlanmak için canım

bu arada ben coşkun beye oldum tüm işlemlerimi, aklına takılan her soruyu da seve seve yanıtlarım

ben olursam coşkun beye olmayı düşünüyorum ama fiyat ve iyileşme süreci beni korkutuyor sizlerin mesajlarını gördükçe cesaretleniyorum. ameliyatların neler? kalça ve iç bacakların nasıl? bir sarkma olacak mı?

coskun beye üst göz kapagı düzelttiren var mı lazer ile? benim göz kapaklarımda sisme var

sanırım yağ nedeniyle oluyor gözde öyle bi olusum lazer ile düzelttirmek istiyorum

Diz kapağı, basen, iç bacak ve belden slimlipo yaptıran arkadaşlar bana fotoğraf yollayabilir mi? veya deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Girintili çıkıntılı durumlar oldu mu? deri sarkması vs? Olduysa da çözümü ne oldu? Operasyondan sonra olabilecek en kötü şey neymiş?

Herkese merhaba,

Ben de sonunda slimlipo operasyonu yaptırdım. (Basen, bel, üst iç bacak ve dizden yaklaşık 2.2 lt alındı) Tecrübelerimi sizlerle paylaşmak ve soru işareti olanlara yardımcı olmak istedim.

Operasyonum 1,5 saatten az sürdü. Zaten lokal anestezi ile yapıldı yani ben kendimdeydim. Operasyon sırasında herhangi bir acı hissetmedim. Aslında sadece operasyon öncesi açılan damar yolu iğnesini hissettim desem yalan olmaz. Operasyon bitince hafif bir üşümem ve hafif bir sersemlik (kafayı hafif bulduğunuzdaki kadar) vardı.
Yaklaşık 13 saattir aç olduğumdan, operasyon sonrası bana çay ve biraz kurabiye tarzı yiyecekler verdiler. Bunları yerken de doktor gelip kısaca operasyon hakkında bilgi verdi. Daha sonra üzerimi giyinip yürüyerek çıktım. Yani yaklaşık operasyondan yarım saat sonra tek başıma (yalnız gelmiştim) çıktım merkezden. Çıkışta bir yere gidip karnımı doyurdum ve sonra da taksiyle eve döndüm. Bu sırada herhangi bir rahatsızlık, baş dönmesi vs gibi durumlar yaşamadım. Kesinlikle bir acım olmadı ama sargılar fazla olduğu için ve korseyle beraber iyice sıktıkları için, sadece hareket etme konusunda bir rahatsızlık oluyor. Özellikle de oturup/yatıp kalkarken. Yoksa bütün gün ayakta dursanız, yürüseniz falan hiçbir sıkıntısı yok. (çünkü oturunca falan daha çok sıkıştırıyor korse)
Bana 3 gün kullanmak üzere antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Doktor ağrın olsa da olmasa da ağrıkesiciyi antibiyotiklerle al dedi. Ben antibiyotik saatim geldiğinde hiçbir ağrım olmamasına rağmen aldım. Sanırım almasam da ağrım olmayacaktı. Veya belki de ağrı başlamadan önünü kesmiş olabilirim. Ama sonuçta gayet rahattım.
Bandajlarım da alındı. Bende özellikle yanlar baya morarmış durumda. Slimlipo başlığının girdiği yerler değil ama bandajlanan yerler, bandaj şeklinde morarmış çizgi çizgi. Sanırım gece yan yatarak uyuyabildiğimden, fark etmeden bandajların daha da etime batmasına sebep oldum. Şu an hala korse giyiyorum ama bandajlar çıktığından, korse artık rahatsız etmiyor. Morluklarım için de arnica krem sürmeye başladım belki daha çabuk geçerler diye. Normal hayatıma devam ediyorum. İşe gidip geliyorum, spora gidiyorum. (gerçi şimdilik sadece bantta yürüyorum. Yanlar çürük olduğundan ağır hareketleri yapmamaya çalışıyorum)
En önemli kısmı olan sonuçlar için ise henüz bir şey söyleyemiyorum çünkü ödemim var. Biraz incelmiş gibiyim ama tam düz değil basenim örneğin. Doktor yaklaşık 20 gün sonra biraz da fark edeceğimi, 40 günde ise baya fark edeceğini söyledi. Sonuçta oradaki yağları başarılı bir şekilde aldığını ve hiçbir çıkıntım kalmayacağını söyledi.
Şimdi heyecanla bekliyorum bakalım.

Herkese merhaba,

Ben de sonunda ...............yecanla bekliyorum bakalım.

geçmiş olsun diliyorum. sana kesinlikle ve kesinlikle en önemli tavsiyem pilates yap inanılmaz faydasını göreceksin çünkü deride sarkma oluyor evet, bombelikler oluyor evet k, bunu niçin revizyon öneriyor doktor ücretsiz. bombeliklerin sebebi de mecburen derinin hemen altında bir miktar yağ tabakası bırakma mecburiyeti, cildin pürüzsüzlüğünü koruması için gerekliymiş, her zaman da o deri tabakasının kalınlığını iyi ayarlayamıyorlar ne yazık ki.. o yüzden en kesin ve başarılı sonuç pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…