- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Eşini ve kanunları bilmem de hiç bir sorun olmadan cinsellik yaşanmaması benim için de boşanma sebebidir.kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
aldatma sebebi değil elbet ama boşanma sebebidir.kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
Evet geneldeHep mi böyleydin?
kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
siz haksızsınız bence, hem karşılık vermyin eşinize hemde adam sinirle bir laf edince üste çıkmaya çalışın aldatmanın bahanesi olmaz ama evet bencede cinsellik sıfırsa o evlilik bitmiştir...kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
Evet genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?