Slm bir sorum var

Esiyle cinsel birliktelik yasamayanlar aldatabilir hakkidir diye bi durum yok esinizin demek istedigi kendini zapedemeyip hormonlarina yenik dusup ihtiyacini disarda arayan erkekler var demek Yoksa aldatmak en dogal hakkim demek degil

Siz neden zevk almiyosunuz bi arastirin bence

evet aldatmaya bahane olmaz cınku insan dayanamıyorsa bosanmalı ki vinsellik olmaması bosamma sebebidir .siz haksızsınız

İlk önce bazı sorularım olacak.Nasıl korunuyorsunuz kondom mu spiral mi.Eğer çocuk sahibi iseniz spiralle korunun inanın cinselliği olumlu yönde etkiliyor.

Boşanma sebebi en baştan beri mi böyleydin yoksa sonradan mı psikolojik mi

Cinsel isteksizliğine ne iyi gelir bir araştırmalısın belki hormonal bir sıkıntın vardır tedavi görmen gerekebilir. Ve eşinlede konuşup biraz cinsel hayatınızı renklendirmek değişik bişeyler yapmak isteyebilirsiniz. Biz kadınların en büyük sıkıntısı kendi cinselliğimizi tanıyamıyoruz nasıl o konuda mutlu olabiliriz,nasıl zevk alabiliriz bilemiyoruz bazılarımız. Bu yüzden birbirinizi keşfetmeniz lazım utanmadan sıkılmadan. Bir kadın için olmasada; cinsellik erkek için hem boşanma sebebi, hemde aldatmasını da kendince haklı gösterecekleri bir faktör. Evliliğin % 60 ı zaten cinsel uyum , uyum varsa da gerisi teferruat..

Bence sen haksızsın, ben de seni aldatırım diyorsun o zaman bir de, e o zaman kocanla yaşa cinselliğini, kimsenin kimseyi aldatmasına gerek kalmasın:)

Adam seni aldatirim dememiski boşanma sebebidir demiş
Sen bende seni aldatirsam demissin çok yanlış bi kelime kullanmissin
Aynı şekil eşin seni istemese sana deseki bende seni aldatirim görürsün dese tepkin ne olurdu
Bide üste cikmissin kusura bakma hatalı sensin

Sen istemiyorsun diye erkek hiç sevişmeyecekmi.aldatmasını hoş göremem tabi ama aldatırlar malesef.boşanma nedenide olur.terapi al destek al çözmeye çalış bu sorunu

Aldatma degil ama bosanma sebebidir. Karsimdaki beni sürekli redetse sahsen sogurum. Severekmi evlendiniz? Cocuklugunuzda kötü bir olaymi yasadiniz? Belkide sevmemenizin nedeni yeterince tatmin olmamaniz yada önsevisme olmamasi? Mutlaka bir sebebi vardir.

e şimdi cinselligi istemeyen koca olsa ' acaba beni aldatıyor mu deriz.
kadın yapınca da koca aynı şeyi düşünür. bu cok normal bir tepki.
ve kesinlikle boşanma sebebi.
psikologa gitsen iyi edersin.
kesinlikle bu sevmemezligin altında ebeveynler ve komşu teyzeler cıkacaktırç.
senin yanında küçükken ıyy mıy hiç istemiyrum bu adamaı amann dedilerse veya aman elletme dokunturma ayıp gunah diye diye yer etmiş aklına...

tek erkek için temel taş degildir. kadın içinde cok önemlidir.
biz bazı yetişme şartları, telkinler ve azıcıkda yapımız geregi bunu sadece bastıyoruz.
+bastırmayanlar da var.

Cinselliğe soğuk olmanın mutlaka bir sebebi olmalı. Eşini seviyor musun? Beğeniyor musun? canını yakıyor mu örneğin? Gururunu kırıcı yada moralini bozucu şeyler mi söylüyor? Normalde eğlenceli olması gereken ve tüm evli çiftlerin yaptığı sıradan bir eylem neden sana külfet olarak gözüküyor? Önce kendi durumunu bir anla çöz, sonra eşine anlat. Ortada halledilemeyecek bir durum yoktur bence

Haksız sensin.
İnsanız doga gereği arzularımız olabilir ki erkeklerin kadınlara göre daha fazla oluyor.
Seni istiyor ve kocana seni istemiyorum diyorsun adam bunu yanlıs anlıyordur bence evlilikte cinsellik yoksa o evlilik sıkıntılı geçer.

Evet boşanma sebebi ama aldatma sebebi alsa olamaz. Yarın bir gün aldatırsa bu bahanenin arkasına sığınmak için yol yapmış.

Valla canim evliligin devam etmesi bakimindan esinin bu isteklerini redetmemen gerekiyor aldatma degilde bosanma sebebi olur esini de bu konuda tatmin etmelisin iki arkadas olarak evlilik yurumez canim

Valla evledngıdmen beri boyle isteksızlık var .. bilmıyorum ki neden boyle aslında eşim direk olaya Dalmaz önce sever vs işimingöreyim gideyim yapmaz ama ben sevmıyorum bazen utanıyorum garip gelıyo. Ailem abimler özellkle istememişti evlenmemi biraz daha tanıyın vs demişlerdi evlilik bısey degıl cok ta önemli degıl gibilerinde n konusmuslardı utanıyorum bazen onlardan cok saçma ama oyle evet herkes yapıyo ama utanıyorum bazen ne bileyim

Valla canim evliligin devam etmesi bakimindan esinin bu isteklerini redetmemen gerekiyor aldatma degilde bosanma sebebi olur esini de bu konuda tatmin etmelisin iki arkadas olarak evlilik yurumez canim
Evet haklısınız bazen şey der kızdığında demkki dört kadın bu sebeblerden dolayı helal kılındı der ama ben cok kızarım bende uc tane adam alırım diyorum o oyle derse oyle nıyetın varsa boşanırız bakarsan naparsan yaparsın dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…