- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
evet aldatmaya bahane olmaz cınku insan dayanamıyorsa bosanmalı ki vinsellik olmaması bosamma sebebidir .siz haksızsınızkızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
Adam seni aldatirim dememiski boşanma sebebidir demişkızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
e şimdi cinselligi istemeyen koca olsa ' acaba beni aldatıyor mu deriz.kızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
Sen haksızsın.
Evliliğn temel taşlarından biridir cinsel hayat.Hele erkekler için.
Kendini topla yardım al birşey yap.Etraf atmaca dolu.
Ben istemiyorum sen de buna rıza göster böyle yaşayalım demekle olmaz.Tabi ki aldatma sebebi olmamalı
ama olur.Ben diyeyim sana.
Sen istemiyorsan ve çözüm üretemiyorsan, eşin de bu durumdan rahatsızsa o zaman ayrılma
seçeniğini düşüneceksiniz.
Cinselliğe soğuk olmanın mutlaka bir sebebi olmalı. Eşini seviyor musun? Beğeniyor musun? canını yakıyor mu örneğin? Gururunu kırıcı yada moralini bozucu şeyler mi söylüyor? Normalde eğlenceli olması gereken ve tüm evli çiftlerin yaptığı sıradan bir eylem neden sana külfet olarak gözüküyor? Önce kendi durumunu bir anla çöz, sonra eşine anlat. Ortada halledilemeyecek bir durum yoktur bencekızlar diyelim cinsel hayatınız kötü daha doğrusu söyle ben hıc sevmıyorum cinselliği cok kez reddettim istemedim ya uykum vardır ya istemıyorum sevmıyorum istemıyorum o işten bazen .. bir gün eşim bu aldatma yada boşanma sebebidir dedi kızdı bana cok sinirlendi ben cok kötüyüm o konuda zar zor kabul EDIYORUM bende o oyle dıyınxe cok kızdım tabi ben aynısını yaparım dedim görürsün aldatma nedir dedim bu bahane olamaz dedim neyse sinirler yatışınca özür diledi falan ama ben ağladım üzüldüm o laflarına . Sizce kim haksız ?
Evet haklısınız bazen şey der kızdığında demkki dört kadın bu sebeblerden dolayı helal kılındı der ama ben cok kızarım bende uc tane adam alırım diyorum o oyle derse oyle nıyetın varsa boşanırız bakarsan naparsan yaparsın dıyorumValla canim evliligin devam etmesi bakimindan esinin bu isteklerini redetmemen gerekiyor aldatma degilde bosanma sebebi olur esini de bu konuda tatmin etmelisin iki arkadas olarak evlilik yurumez canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?