- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
- Konu Sahibi farfarella
-
Arkadaşlar , oturunca katlanma olmaması için , karın derinizin ve iç kaslarınızın ameliyat öncesi gergin olması gerekir.Çünkü samart lipo sadece yağları almaya yarıyor ve elbette deri kalitesini birazda olsa güzelleştiriyor.Yani operasyon sonrası çok gergin bir karın beklemeyin.Bende bu operasyonu geçen sene yaptırdım.İç bacaklar, karın , bel , sırt , basen....Yaşım 50 civarı ama görüntü ve deri kalitesi iyi durumda :)))
Bende sonuç olağanüstü oldu desem yerdir.Blki abartı gelebilir ama genç kızlık vücüduma geri döndüm.Herkesin sorduğu bir görüntüye sahip oldum.Bel 80 cm den 63 e düştü.Kilom 58 di 49 oldu.Tabiki dikkat ediyorum.
Bende karında sonuç inanılmaz güzel oldu.Oturunca dümdüz hiç katlanma yok.Ama .....bu kadar iyi sonuç almamın sebebi 20 yıl önce karın germe yaptırmıştım.Smart lipo yapacak olan doktor karında inanılmaz bir sonuç alacağımı söylemişti ve dediği oldu.
5.5 kilo yağ alındı.Çok ağr bir operasyondu.Burada yazılanlara inanarak basit bir şey sanmıştım.Oysa perişan oldum.Allahtan sonuç mükemmel oldu da çektiklerime değidi.Hepinize sevgiler.Soru sorabilirsiniz severek yanıtlarım.
Canım teşekkür ederim .Amacım yardım etmek , çünkü doğruları öğrenelim istiyorum.Güzel sözlerin için tekrar çok teşekkür ederim :)Senden başka hiç bilgi veren yok zaten ablacım
Şahsım adına çok teşekkürler tecrübeni bizlerle paylaştığın için..
Arkadaşlar , oturunca katlanma olmaması için , karın derinizin ve iç kaslarınızın ameliyat öncesi gergin olması gerekir.Çünkü samart lipo sadece yağları almaya yarıyor ve elbette deri kalitesini birazda olsa güzelleştiriyor.Yani operasyon sonrası çok gergin bir karın beklemeyin.Bende bu operasyonu geçen sene yaptırdım.İç bacaklar, karın , bel , sırt , basen....Yaşım 50 civarı ama görüntü ve deri kalitesi iyi durumda :)))
Bende sonuç olağanüstü oldu desem yerdir.Blki abartı gelebilir ama genç kızlık vücüduma geri döndüm.Herkesin sorduğu bir görüntüye sahip oldum.Bel 80 cm den 63 e düştü.Kilom 58 di 49 oldu.Tabiki dikkat ediyorum.
Bende karında sonuç inanılmaz güzel oldu.Oturunca dümdüz hiç katlanma yok.Ama .....bu kadar iyi sonuç almamın sebebi 20 yıl önce karın germe yaptırmıştım.Smart lipo yapacak olan doktor karında inanılmaz bir sonuç alacağımı söylemişti ve dediği oldu.
5.5 kilo yağ alındı.Çok ağr bir operasyondu.Burada yazılanlara inanarak basit bir şey sanmıştım.Oysa perişan oldum.Allahtan sonuç mükemmel oldu da çektiklerime değidi.Hepinize sevgiler.Soru sorabilirsiniz severek yanıtlarım.
gerçekten de çok güzel bilgiler veriyosunuz.çok teşekkürler.o zaman çok abes kaçar mı bilmiyorum ama şöyle sorayım yaşım henüz genç doğum yapmadım ve kesinlikle yapmayı da düşünmüyorum.tam karın germe değil de endoskopik karın germe ameliyatı doğum yapmayan ama karın kasları gevşemiş bir kadına da uygulanabilir mi acaba? bayram dolayısıyla ve istanbul dışında yaşadığım için randevuyu ancak 3 kasıma aldım ve o zamana kadar da burdan bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum.karın germe yaptıracağımdan değil de yine de merak ettim işte:)
purunyum merhaba. kesinlikle doğum yapmayı düşünmediğine çok şaşırdım. bu kadar kesin konuşma bence. neyse benim bildiğim kadarıyla karın germe doğum yapma işlemini bitirmiş yani bir daha doğum yapmayacak kadınlara uygulanıor. sen doğum yapmamışsan senin derin ne kadar gevşemiş olsa da benimki kadar gevşek olamaz çünkü bir doğum yaptım yapmadan önce de gvşekti. şimdi biraz daha kötüleşti. buna rağmen lazer lipoliz karnım şu an son halini almamış olmasına rağmen gayet toparladı beni. sana da yeterli olur diye düşünüyorum.
merhaba rosenoire. sana daha önce birşey demiştim hatırlarmısın bilmem. 3 ay önce lazer lipoliz oldum. 15 cm kadar inceldim ama şimdi şimdi karnım sanki büyümeye başlamıştı diye birşeyler... tam 3 haftadır sağolsun doktoruma ulaşmaya çalışıyorum. hala ulaşamadım gerçi de dün sekreterine artık sıkıntımı söyledim. bana bu gibi durumlarda genelde revizyon yapıyoruz dedi. yani yeniden ameliyat olabilirmişim... bu hoşuma gitti. yeniden o sıkıntıları yaşama düşüncesi beni çileden çıkartıyor. ama o kadar para verip de istediğim gibi sonuç alamamak daha da koyardı bana. sanırım bende ki sorun şu. ameliyata önce sırttan başladılar en son karına geldiler. sırt bel ve yanlarımdan aldıkları yağ miktarı çok olduğu için karına gelince de 5,5 litreyi geçmemek için fazla alınamadı gibi birşey geliyor aklıma. tabi bilemiyorum neden böyle oldu...
gerçekten de çok güzel bilgiler veriyosunuz.çok teşekkürler.o zaman çok abes kaçar mı bilmiyorum ama şöyle sorayım yaşım henüz genç doğum yapmadım ve kesinlikle yapmayı da düşünmüyorum.tam karın germe değil de endoskopik karın germe ameliyatı doğum yapmayan ama karın kasları gevşemiş bir kadına da uygulanabilir mi acaba? bayram dolayısıyla ve istanbul dışında yaşadığım için randevuyu ancak 3 kasıma aldım ve o zamana kadar da burdan bi şeyler öğrenmeye çalışıyorum.karın germe yaptıracağımdan değil de yine de merak ettim işte:)
sizden ne kadar yağ alındı.daha önce de katlanıyo muydu yoksa slim lipodan sonra mı böyle oldu?hangi doktora yaptırdınız? bu katlanmaya rağmen yine de memnun musunuz?kusura bakmayın böyle sorularımla boğar gibi oldum ama özellikle alt göbeğim beni çok rahatsız ediyor.öyle büyük değil ama yine de kurtulmak istiyorum bu çıkıntıdan.sporla bi türlü erimiyo yediklerime de her zaman dikkat ederim işte ama yok gitmiyo siz önermiyo musunuz bu yağ aldırma olayını?
en doğrusu iyi bir doktora gidip bunu etraflıca konuştuktan sonra karar vermek.yediklerime dikkat eden biriyim 50 kiloyum daha ne kadar verebilirim bilmiyorum.sonuç güzel olursa sonrasında çok sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ama önemli olan sonucun beni tatmin etmesi:)her zaman göbeğim vardı ve katlanıyordu :) eskiden iki kattı büyükçe iki kat..şimdi daha küçük 3 kat..
çok memnun muyum.. hayır %100 değil..Ben belime de yaptırdım ondan çok memnun kaldım sonrasında karnıma ve göbeğime yaptık ama aynı derecede başarılı olmadı... ama eskisi kadar da kötü değil.. benim kızdığım nokta bana dr resimler gösterirken en başarılı opr larını gösterdi..benden daha çok göbekli kadınlar manken gibi çıkmışlar ama bnmki o kadar başarılı değil... ben bu sitede en çok adı konuşulan dr a, yaptırdım Nişantaşındaki merkeze yani...
herkese aynı şeyi nasihat ediyorum..kilo fazlanız varsa verebildiğiniz kadarını verin..yağ hücrelerinizin hacimlerini küçültebildiğiniz kadar küçültün.. iyice araştırın..fiyatlar çok farklı çünkü..iyileşme sürecinin uzun sürmesi sizin için problem değilse muhakkak alternetifleri deneyin.. benim için iyileşme süreci çok önemliydi ve 2x4000tl yi ödemek zor gelmemişti ama gerçekten çok çabuk iyileştim ben ve kimse anlamadı böyle bişey yaptırdığımı (o bandajlara ragmen) ama sadece 3lt yağ alındı benden..okuyorumki insanlar benim ödediğimin yarısını ödeyip 5lt yağ aldırıyolar..iyice araştırın..yaptırdıktan sonra yemeniz dikkat edin sporunuzu ihal etmeyin.. rosespring diye bir arkadaş yaptrımıştı su anda eski halime döndüm falan demiş.. yaptrıdık bitti gitti yok malesef..hep temkinli olmamız gerekiyor...
Canım merhaba hatırlıyorum.Söylediğin çok mantıklı ayrıca revizyon yaptır derim.Aynı sıkıntı olmaz çünkü daha az yağ alınacak.Şimdi sonuç daha güzel olacaktır.Ne zaman olacaksın sonuçları paylaşırsın caanım benim .Sevgiler...
arkadaşlar Ahmet Karacalar a lazer lipoliz olan var mı? varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim. eli nasıldır, fiyat konusunda nasıldır. ben mesaj attım ama sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.
purunyum
ben uzun araştırmalar sonucu ahmet karacalardan randevu aldım gidip muayene olacağım sitesini falan inceleyip bikaç videosunu izledim biraz da geçmişini araştırdım bayağı başarılı bi doktora benziyo doğallıktan yana ve bence yaptığı işte mekanik değil kendi yorumunu da katıyo.
arkadaşım peki randevun ne zaman . görüşmeye gittikten sonra bizi de bilgilendirirsen sevinirim . ben de ara tatilde ameliyat olmayı düşünüyorum ahmet karacalara . iç bacak , bel ,göbek, basen, diz çevresi için 6-7 bn civarı olur demişti. fakat basenlerimden vazgeçersem kaça mal olur merak ediyorum mail attım ancak cevap vermedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?