Smart,lazer,slim lipo

Canım 4 aya kadar tabiki devam edecek ama daha az olacak.Yani bir 15 cm daha gitmeyecek.bir kaç santim fark eder.kilona yediklerini dikkat et derim.Acaba karında ödem mi var.Bende hiç olmadı bence doktorunla görüş canım.[/QUOTE]

şu anki görüntüyü beğenmememin sebebi karnımın ortasında bandajlardan kalma bi çizgi vardı. şimdi karnım iki lop halinde duruyor ve biraz da çıkık. incelme olmasa bile düzleşse yeter bana. sayıların bi önemi yok... doktorumu aradım daçok yoğunmuş beyefendiler pazartesi günü döneceklermiş bana.. aslında karnımın o hoşuma gitmeyen bölgesi hala sert acaba ödem olabilirmi yine kilom eski kilomdan daha az bile. ne oldu anlamadım yaaa

şu anki görüntüyü beğenmememin sebebi karnımın ortasında bandajlardan kalma bi çizgi vardı. şimdi karnım iki lop halinde duruyor ve biraz da çıkık. incelme olmasa bile düzleşse yeter bana. sayıların bi önemi yok... doktorumu aradım daçok yoğunmuş beyefendiler pazartesi günü döneceklermiş bana.. aslında karnımın o hoşuma gitmeyen bölgesi hala sert acaba ödem olabilirmi yine kilom eski kilomdan daha az bile. ne oldu anlamadım yaaa[/QUOTE]

Canım merhaba ,sana içini rajatlayacak bir şey diyeyim.O dediğin çıkıklık bandajdan sonra olduysa kesinlikle ödemdir.Başka bir şey olamaz.Ben göğüs ameliyatı olguğumda sütyenden dolayı biz iz kalmıştı çukur kalacak sandım ama ödemmiş aylar sonra ancak geçti.Biraz bekle kesinlikle geçecektir.Hatta bence o bölgeye korse tak veya kalın bir lastik sargı ile düzleşecek şekilde sar çok iyi olur.Ben 2 ay korseyi hiç çıkarmadım gece gündüz taktım.Hemde doktor demediği halde kendim giydim.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir de oturduğumda göbeğim ikiye katlanıyo.lazer smart ya da slimlipo yaptıranlar yaptırdıktan sonra o katlanmalar hala devam ediyo mu acaba?

Canım merhaba ,sana içini rajatlayacak bir şey diyeyim.O dediğin çıkıklık bandajdan sonra olduysa kesinlikle ödemdir.Başka bir şey olamaz.Ben göğüs ameliyatı olguğumda sütyenden dolayı biz iz kalmıştı çukur kalacak sandım ama ödemmiş aylar sonra ancak geçti.Biraz bekle kesinlikle geçecektir.Hatta bence o bölgeye korse tak veya kalın bir lastik sargı ile düzleşecek şekilde sar çok iyi olur.Ben 2 ay korseyi hiç çıkarmadım gece gündüz taktım.Hemde doktor demediği halde kendim giydim.[/QUOTE]

doktor bana da 3 hafta dedi ben de 5 hafta kadar taktım. onların verdikleri korseyi çıkardıktan 1 hafta kadar sonra da başka bir korse taktım. onların verdikleri korse bana biraz bol gibi geliyordu. seninki de öylemiydi?? yoksa bana mı öyle geliyor?????

arkadaşlar bir de oturduğumda göbeğim ikiye katlanıyo.lazer smart ya da slimlipo yaptıranlar yaptırdıktan sonra o katlanmalar hala devam ediyo mu acaba?

bende ki ikiye katlanma o bandajın oluşturduğu çukurluktan kaynaklanıyor. onnun dışında olmadı snki. sen kaç kilo girdin ameliyata ne kadar oldu ve şimdi kaç kilosun??? göbeğinin hangi bölgesinde oluyor katlanma.

canım pardon. biraz geriye gidince senin daha yaptırmadığını araştırdığını anladım. ben yaptırmadan önce karnım ikiyi bırak üçe beşe katlanıyodu şimdi daha son halini almamasına rağmen yine de öyle birşey yok. sadece biraz ayva değilse de greyfurt göbekliymişim gibi....

anladım:)yani siz genel olarak yaptırdığınız için memnunsunuz.yani bu laser lipoliz deri kalitesini liposuctiona göre çok daha az etkiliyo.benim en büyük korkum işlemden sonra deride gevşeklik de:)

anladım:)yani siz genel olarak yaptırdığınız için memnunsunuz.yani bu laser lipoliz deri kalitesini liposuctiona göre çok daha az etkiliyo.benim en büyük korkum işlemden sonra deride gevşeklik de:)

yaptırdığım için hiç pişman değilim. 2 ay sonra daha da memnun olacağım. yalnız şurda anlaşalım. deri kalitenize kimsenin olumlu yada olumsuz bi etkisi olmuyor. eğer sizin deriniz gevşekse yine gevşek kalıyor; sıkı ise de sıkı... lazer lipoliz deriniz gevşek bile olsa karnın düz görünmesini sağlıyor. gevşeklik yine de oluyor ama. ona yapacak birşey yok. spor diyorlar ama ne bileyim. doktor sporla sıkılaşır dedi bana ama, yıllarca spor yapmış ama derisi gevşek olanlar da var dedi. bilemiyorum.... derinin gevşekliğine de sanıyorum karın germe uygulanır...

katlanma boyutunuzu bilemeyecegim ama şunu söyleyim herne kadar lazer lipolizin sıkılaştırma özelliği olsada bu tür işlemler katlanma veya sarkma gibi problemleri çözmüyor bunu zaten yüzyüze görüştügünüz dr lar söylemiş olmalılar deriniz gevşemiş ve sarkmışsa maelesef tam karın germe yaptırmanız gerekiyor yok eger giydiğim yakışsın yeter diyorsanız düzgün bir görünüm elde ediyorsunuz fakat oturdugunuzda katlanmalarınız devam ediyor bunlar yüzyüze görüştügüm dr dan aldıgım bilgiler drlarla görüşmelerinizde bu konunun üzerinde özellikle durun eger dogum yapmışsanız veya aşırı kilo alıp vermişseniz karın germe kaçınılmaz oluyor belki sarkmanız endoskopik karın germeyle çözülecek bir durumdadır bunu bilemiyorum ama bildiğim sarkma fazla ise endoskopik karın germede çözmüyor olayı

benim ki devam ediyor. Daha küçük hacimli olsalarda var. Genç olduğum için derimin daha çabuk sıkılaşacağını söylemişti dr ama göbeğim oturunca gayet laçka bence...
korse takmaya devam et istersen belki faydası olur..

Bence siz Coşkun beyin ta kendisisiniz
Ya da asistanı falan:44:

---------------------000-------------------------------

Neyse, kızlar hiç fotoğraflayanlar olmadı mı kendini yahu:44:

bunu bacaklarına yaptıranlar tecrübelerini , süreçlerini anlatabilirler mi ?
eski sayfalardaki çoğu yaptıran kişi zamanla forumu bırakmış ya da albümü yok...
forumu işi bitene kadar kullanmayanları tenzih ederim tabii.
paylaşmak iyidir..

Selam arkadasim , yazini okudum.bende liposaktionu gizli yaptircam evdekilerden.ama anlasilirmi diye korkuyorum.ameliyat sonrasi halsizlik felan olmuyormu.yani evdekilerin anlayacai bir hareket yada bir belirti.ve suanda memnunmusun lipo yaptidigindan..sevgiler

henüz yaptırmadım ben:) yapılmamış halim öyle:)

henüz yaptırmadım ben:) yapılmamış halim öyle:)

ok o zaman şöyle söyliyim benim karnıma yapıldı hiç bir zaman çok kilolu olmadım derimde kaliteli bir deri yani sarkma fln yok. ama slim lipo yapılmış olmasına ragmen oturduğım zaman katlanıyor. altta büyükçe olmak üzere :)
belki sana fikir verebilir...

peki sonuç olarak yaptırdığıma memnunum önceye göre iyi oldu mu dersiniz yoksa hiç değmedi mi?

doğum yapmadıysan karın germe olmaz zaten.

sizden ne kadar yağ alındı.daha önce de katlanıyo muydu yoksa slim lipodan sonra mı böyle oldu?hangi doktora yaptırdınız? bu katlanmaya rağmen yine de memnun musunuz?kusura bakmayın böyle sorularımla boğar gibi oldum ama özellikle alt göbeğim beni çok rahatsız ediyor.öyle büyük değil ama yine de kurtulmak istiyorum bu çıkıntıdan.sporla bi türlü erimiyo yediklerime de her zaman dikkat ederim işte ama yok gitmiyo siz önermiyo musunuz bu yağ aldırma olayını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…