- Konu Sahibi farfarella
-
arkadaşlar bir de oturduğumda göbeğim ikiye katlanıyo.lazer smart ya da slimlipo yaptıranlar yaptırdıktan sonra o katlanmalar hala devam ediyo mu acaba?
arkadaşlar bir de oturduğumda göbeğim ikiye katlanıyo.lazer smart ya da slimlipo yaptıranlar yaptırdıktan sonra o katlanmalar hala devam ediyo mu acaba?
canım pardon. biraz geriye gidince senin daha yaptırmadığını araştırdığını anladım. ben yaptırmadan önce karnım ikiyi bırak üçe beşe katlanıyoduşimdi daha son halini almamasına rağmen yine de öyle birşey yok. sadece biraz ayva değilse de greyfurt göbekliymişim gibi....
anladım:)yani siz genel olarak yaptırdığınız için memnunsunuz.yani bu laser lipoliz deri kalitesini liposuctiona göre çok daha az etkiliyo.benim en büyük korkum işlemden sonra deride gevşeklik de:)
Merhaba, bu biraz gec bir cevap oldu sanirim kusura bakmayin, uzun zamandir siteye girmedigim icin simdi gordum mesajinizi.
Uygulamayi iki ayri seansta yapmalarinin nedeni tek seferde 2 litreden fazla yag alinmasinin saglik acisindan riskleri olabilmesi. Bu lazer yontemi FDA onayli bir yontem ve o yuzden FDA'in ongordugu sinirlarin disina cikamiyorlar. Lazer basligi bu sekilde tasarlanmis zaten, 2 litreden fazlasini almiyor. Ikinci bir bolgeden bir operasyon daha olmak istiyorsaniz 1 hafta, ayni bolgeden ikinci bir operasyon gecirmek istiyorsaniz 3 ay beklemeniz gerekiyor. Benden alinmasi gereken yag miktari 2 lt uzerinde oldugu icin doktor bana iki secenek onermisti bel veya gobek arasinda bir tercih yapamadigim ve ikisinden de kurtulmak istedigim icin. Birinci secenek bel ve karin bolgesinden toplamda 2 litre yag alinmasi, 3 ay sonra rejim ve spora ragmen istedigim goruntuye ulasamazsam ayni bolgelerden ikinci bir operasyon gecirmemdi. Ikinci secenek ise bir hafta arayla one bel sonra karindan yag alinmasiydi. Ben biraz aceleci oldugum icin ikinci secenegi tercih ettim.
Benim doktorum bana iki ayri makineden bahsetmedi, yag alma islemi de sikilastirma islemi de yapildi iki operasyonda da. Ayni lazer cihazinin iki farkli basligi vardi gibi hatirliyorum coskun Bey'in anlattiklarindan, ama sizi yanlis yonlendirmek istemem. Belki benim bilmedigim farkli bir yontem veya cihazdan bahsetmistir doktorunuz.
Ben operasyonlari temmuz basinda gecirmistim, operasyonlardan sonra da kilo vermeye devam ettim ve bu zayiflama surecine basladigimdan beri 74,5 kilodan 54,5 kiloya indim. Eski kiyafetlerimin hepsini giyebilmeye basladim ama bir farkla. Eskiden 38 beden pantolonlarin popo ve basen kisimlari hafif bol, bel ve karin kisimlari ise cok siki gelirdi ve mutlaka karnimi firtlatirdi. Simdi eski kiyafetlerimin icinde donebiliyorum, artik belleri de bol geliyor. Zayif zamanlarimdaki halimle bile arada muazzam bir fark var.
Ama sunu da ekliyim, karnim tahta gibi dumduz olmadi, karnimin alt kisminda hafif bir gevseklik kaldi (gerci icime cekersem kaslarimi sikip o ufak bombe yokoluyor, eskiden olmazdi, yani sorun derimin ve kaslarimin gevsekligi) ama sanirim bu konuda bir ozelestiri yapmam gerekiyor cunku operasyon sonrasinda zaten zayif olan kas altyapimi guclendirmek ve sikilasmak icin hicbirsey yapmadim. Doktorumun sabah aksam karin hareketleri yapmami onermesine ragmen pek istikrarli davranamadim. Ama simdi isi siki tutmaya karar verdim, ciddi sekilde spora basladim. umarim yakin zamanda sonuc alirim. ama bu halde bile smartlipo yaptirdigim icin cok cok mutluyum, o hafif yumusaklik ve bolluk beni hic de rahatsiz etmiyor zaten sporla gececek gibi gorunuyor. Smartlipo icin kendim icin yaptigim en guzel seylerden biri diyebilirim. Etrafimda yaptirmaya karar verdigimde beni vazgecirmeye calisan tum arkadaslarim ve ailem bile bunu kabul ediyor.
Yalniz size onerim doktorunuzu mutlaka iyi secmeniz olacak, cunku ben bu islemi yaptirdiktan birkac ay sonra cilt bakimina gittigim yerdeki estetisyenin hastalarindan birinin (ki ismini vermedi ama cok sosyetik ve unlu biri oldugunu soyledi) bu yaz tanidigi bir doktorun israri ile aslinda cok da problemi olmayan karnindan yag aldirmaya kalkip karnini carsamba pazarina dondurdugunu, cok agir bir depresyona girip butun yaz karnini saklamaya calistigini ogrendim ve basima boyle birsey gelmedigine sukrettim. Siz de mutlaka doktorunuzun yaptigi operasyonlarin resimlerine bakin, hastalarini bulabilirseniz yorumlarini ogrenin. Ben Coskun Bey'in hastasi olarak yaptigi isten ve isini takip etmesinden son derece memnun kaldim. Etrafimda ilgilenenlere de kesinlikle oneriyorum. Umarim sorularinizi cevaplayabilmisimdir.
Bence siz Coşkun beyin ta kendisisiniz
Ya da asistanı falan:44:
---------------------000-------------------------------
Neyse, kızlar hiç fotoğraflayanlar olmadı mı kendini yahu:44:
Arkadaslar hemen oyle umutsuzluga kapılmayın yada fıyasko dıye dusunmeyın bu olayı.Bu olaydan yaptırıpta umutsuz konusan ben vardım en basta.bunun nedenıde benım baskalrından duyup bu operasyonu hemen yaptırmıs olmam.Dıger baslıklarda yazmıstım burda bılmeyen arkadaslara tekrar soluyorum ben operasyon ıcın bılgı almaya gıttıgımde randevularda bı karısıklık olmustu ve doktor beyle yuz yuze konusamamıstım. Nekadar ıncelıcem nezaman duzelıcem bunları doktorun agzından duymamıstım.Benım burda tek yanlısım bandajlar acılınca hemen vovvv super olmsum bu kadar basıtmıs gıbı dusunmem oldu.Oyle olmadıgını gorunce bıraz hayal kırıklıgına ugradım tabı.Ama sonucta operasyonda cıkan yagları ben gordum basenımde varolan o yag gıttı sonucta ıllakı bı ıncelme olcak.Ben basenlerımden kurulmak ıcın bugune kadar bırcok yola basvurdum arkadaslar kremler sıkılastırıcılar karboksı masajlar en onemlısıde duzenlı spor yapıyodum ama olmuyodu ıste hıcbırı ıse yaramadı.Lıpoyu duyunca mucıze gıbı geldı ve herseye ragmen bukadar seyı denemısken ve yaptıranlaradn olumlu seyler duymusken bunu denemye degerdı.Ben bu opersayonu gızlıce yaptım evden kımseye soylemedım korkutmak ıstemedım sımdı morluklar kabuklar dusmusken artık sırrımı evdekılere soledım ve dun ablama basenlerımı gosterdım.Bana sankı pek degısıklık yok gıbı gelsede ablam gorunce sok oldugunu soledı.Bende ısrarla sordum cıddımısın fark varmı dıye.Oda sımdı bel bolgesıne yaptırmak ıstıyor :) sanırım sıslıkler bıraz daha ıner oyle umut edıyorum yanı ozman tam ıstedıgım gıbı olur sonucta hala 1 ay olmadı benım umudum var arkadaslar.yınede yaptırmak ısteyenler ve kararsız olanlar bızlerın gelısmelerını takıp edıp karar versınler.Ben bu ıslerle bukadar ugrasmısken ve sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa emın olun sıze bıldırıcem arkadaslar yapmayın degmez dıycem.Bızlerde sonucta doktorun ne akrabası nede bır arkadasıyız bu ıse umut baglamıs kısılerız ve yaptırdıgımız seyın bosa gıtmesını ıstemıyoruz.Zaman bu elbet gecıcek 2-3 ay ozamanda sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa paramında zamanımında hesabını sorarım.
katlanma boyutunuzu bilemeyecegim ama şunu söyleyim herne kadar lazer lipolizin sıkılaştırma özelliği olsada bu tür işlemler katlanma veya sarkma gibi problemleri çözmüyor bunu zaten yüzyüze görüştügünüz dr lar söylemiş olmalılar deriniz gevşemiş ve sarkmışsa maelesef tam karın germe yaptırmanız gerekiyor yok eger giydiğim yakışsın yeter diyorsanız düzgün bir görünüm elde ediyorsunuz fakat oturdugunuzda katlanmalarınız devam ediyor bunlar yüzyüze görüştügüm dr dan aldıgım bilgiler drlarla görüşmelerinizde bu konunun üzerinde özellikle durun eger dogum yapmışsanız veya aşırı kilo alıp vermişseniz karın germe kaçınılmaz oluyorbelki sarkmanız endoskopik karın germeyle çözülecek bir durumdadır bunu bilemiyorum ama bildiğim sarkma fazla ise endoskopik karın germede çözmüyor olayı[/QUOTE
ben doğum yapmadım.çok aşırı mıdır bilmiyorum ama sporla 15 kilo verdim.tam karın germelik bi durumum yok:) lazer lipolizin şahsıma yeterli olacağı kanaatindeyim.tabii en iyisi iyi bi doktorla etraflıca konuşmak olacaktır.bilgilendirdiğiniz için de çok teşekkürler.:)
benim ki devam ediyor. Daha küçük hacimli olsalarda var. Genç olduğum için derimin daha çabuk sıkılaşacağını söylemişti dr ama göbeğim oturunca gayet laçka bence...
korse takmaya devam et istersen belki faydası olur..
henüz yaptırmadım ben:) yapılmamış halim öyle:)
ok o zaman şöyle söyliyim benim karnıma yapıldı hiç bir zaman çok kilolu olmadım derimde kaliteli bir deri yani sarkma fln yok. ama slim lipo yapılmış olmasına ragmen oturduğım zaman katlanıyor. altta büyükçe olmak üzere :)
belki sana fikir verebilir...
ben doğum yapmadım.çok aşırı mıdır bilmiyorum ama sporla 15 kilo verdim.tam karın germelik bi durumum yok:) lazer lipolizin şahsıma yeterli olacağı kanaatindeyim.tabii en iyisi iyi bi doktorla etraflıca konuşmak olacaktır.bilgilendirdiğiniz için de çok teşekkürler.:)
sizden ne kadar yağ alındı.daha önce de katlanıyo muydu yoksa slim lipodan sonra mı böyle oldu?hangi doktora yaptırdınız? bu katlanmaya rağmen yine de memnun musunuz?kusura bakmayın böyle sorularımla boğar gibi oldum ama özellikle alt göbeğim beni çok rahatsız ediyor.öyle büyük değil ama yine de kurtulmak istiyorum bu çıkıntıdan.sporla bi türlü erimiyo yediklerime de her zaman dikkat ederim işte ama yok gitmiyo siz önermiyo musunuz bu yağ aldırma olayını?ok o zaman şöyle söyliyim benim karnıma yapıldı hiç bir zaman çok kilolu olmadım derimde kaliteli bir deri yani sarkma fln yok. ama slim lipo yapılmış olmasına ragmen oturduğım zaman katlanıyor. altta büyükçe olmak üzere :)
belki sana fikir verebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?