- Konu Sahibi farfarella
-
benim randevum biraz geç 3 kasımda bacak estetiği ve göbek bölgesi için gideceğim bacaklarımın fotoğrafını attığımda bana dönüp bacaklarımın inceltilip şekillendirebileceğini söylemişti umarım geçiştirmek için söylememiştir.sizi haberdar ederim merak etmeyin.
merhaba arkadaşlar,
ben de bel çevresi için lazer lipoliz yaptırdım. Öncesinde google'dan bol bol öncesi / sonrası görsellerine baktım. Forumlardaki yorumları okudum. Okudukça heyecanlandım kararlıyken kararsızlaştım filan derken 5-6 gün içinde karar verdim ve randevumu aldım. 3 Ekim tarihinde yaptırdım. Bu cuma günü 15 gün geçtiği için Dr. kontrolüm vardı. Hala şişlik varmış 40 gün içinde tam otururmuş. Doktorum özellikle alt giyim seçerken, pantolon, etek vs. acele etme dedi daha da incelecekmişim. Şu anki görünümümden çok memnunum.
Aslında foruma yazıp yazmama konusunda çok tereddütte kaldım çünkü ben karar verirken okuduğum yorumlarda, "yaptırın arkadaşlar ben çok memnun kaldım" diyenlere sen doktorun adamısın reklam yapıyorsun vs. yazılmış. Bu tür diyaloglara girmek istemiyorum doğrusu.
Benim her zaman göbeğim olmuştur. Ama beni asıl rahatsız eden yanlardan fırlayan simitlerdi. Doktora gittiğimde de istersen hem göbek hem de belden 2 lt yağ alabiliriz dedi. Ama yeterli olmaz tam beklediğin sonucu göremeyebilirsin. Ya sadece bele yapalım. Yanları alalım ya karın-bel yapalım 1 seferde. Ya da 2. kez gel karın için ayrı bir operasyon yapalım tabi bu maliyetli bir seçenek olur dedi.
Ben sadece yanların alınmasını seçtim ve şu anda şişlerim olmasına rağmen mutluyum. Varsa sorularınız sorabilirsiniz. Bu arada aslında asıl niyetim baştan sona sürecimi her detayına kadar anlatmak. Vakit yaratacağım artık.
merhaba arkadaşlar,
ben de bel çevresi için lazer lipoliz yaptırdım. Öncesinde google'dan bol bol öncesi / sonrası görsellerine baktım. Forumlardaki yorumları okudum. Okudukça heyecanlandım kararlıyken kararsızlaştım filan derken 5-6 gün içinde karar verdim ve randevumu aldım. 3 Ekim tarihinde yaptırdım. Bu cuma günü 15 gün geçtiği için Dr. kontrolüm vardı. Hala şişlik varmış 40 gün içinde tam otururmuş. Doktorum özellikle alt giyim seçerken, pantolon, etek vs. acele etme dedi daha da incelecekmişim. Şu anki görünümümden çok memnunum.
Aslında foruma yazıp yazmama konusunda çok tereddütte kaldım çünkü ben karar verirken okuduğum yorumlarda, "yaptırın arkadaşlar ben çok memnun kaldım" diyenlere sen doktorun adamısın reklam yapıyorsun vs. yazılmış. Bu tür diyaloglara girmek istemiyorum doğrusu.
Benim her zaman göbeğim olmuştur. Ama beni asıl rahatsız eden yanlardan fırlayan simitlerdi. Doktora gittiğimde de istersen hem göbek hem de belden 2 lt yağ alabiliriz dedi. Ama yeterli olmaz tam beklediğin sonucu göremeyebilirsin. Ya sadece bele yapalım. Yanları alalım ya karın-bel yapalım 1 seferde. Ya da 2. kez gel karın için ayrı bir operasyon yapalım tabi bu maliyetli bir seçenek olur dedi.
Ben sadece yanların alınmasını seçtim ve şu anda şişlerim olmasına rağmen mutluyum. Varsa sorularınız sorabilirsiniz. Bu arada aslında asıl niyetim baştan sona sürecimi her detayına kadar anlatmak. Vakit yaratacağım artık.
sadece bel çevrenden 2 litre yağ mı aldı ? yani hem bel hem göbekten 2 litreden daha fazla alamayacağı için mi tercih yaptırdı sana ? fotoğraf eklersen çok sevinirim ben de kararsızım hala yani maliyetine değer mi diye az para değil sonuçta. basen bel göbek ve bacak içlerinden olmak istiyorum yaklaşık 58 kiloyum boyumda 1.63 .
Foruma yeni üye olduğum için kullanmaya alışacağım, alıntı yaparak cevap yazmamışım az önceki mesajımda:)
Slim lipo ile 1 defada en fazla 2 lt alınıyormuş. İçerideki yağı aldıkları ince bir kanül var.Her kanülün bir barkodu varmış. (kanül mü denir bilemedim:) ) O barkodu okuttuğunda sadece makine sanırım 2lt alıyor daha fazla vakumlamıyor. Ve her bir barkod okutma ayrı ücretlendiriliyor. 1 defada 5 lt. almak dünya sağlık örgütü tarafından desteklenmiyormuş.
Dr. şöyle de yapan estetik cerrahlar var ama ben doğru bulmuyorum dedi. Slim lipo diye hastayı bilgilendirip, operasyon sırasında biraz slim lipo geri kalanını liposakşın ile yapıyorlarmış. Bu doktorun deyimiyle; "bonfile ücreti ödeyip, soya eti yemeye benziyor"muş.
Basen ve bacak içine yapılan işlemlerle ilgili örnek fotoğrafları gördüm dr.un ofisinde. Bilemiyorum hatta dr. bana da çok memnun kalacaksın ve karın ve basen için de geleceksin dedi:) Ama şimdilik mümkün görünmüyor bütçe olarak:) Çok da ihtiyaç hissetmiyorum takıntılı olduğum yer yanlarımdı:) Fotoğraf ekleyebilirim. Yalnız önceki halinin fotoğrafları yok bende. Yani karşılaştırma yapamadıktan sonra pek bi anlamı olur mu bilemiyorum.
yani memnunsun sonuç olarak diyebilirz. verdiğim paraya değdi diyorsun :)
Arkadaşlar merhaba, ben siteyi yıllardır takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum.
slim lipo yaptıracağıııııım, uzun araştırmalarım sonucunda bana güven veren bir doktorada karar kıldım. Aslında hala muallaktayım fakat doktor tercihimi yapmamda, güzel sanatlar mezunu olmam ve operasyonu yapacak olan doktorun bir üniversitenin güzel sanatlarında heykelle ilgili bir derse girip ders verdiğini öğrenmem bende sempati oluşturdu tabi en önemli etken prof. olması. ben operasyondan sonra sonucu burda sizlerle paylaşacağımmm
inşallah hayal kırıklığına uğraram ve inşallah önceki halimi aramam.
haa ben slim lipoyu, popo ve basen bölgem için yaptırıcam,
haaaa bide boyum 1.68 kilom 56.5 - 57 arası.
birde ben istanbul dışındayım inşallah git geller yaşaşam yoksa zor olacak benim için.
neyse herkese kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere..
Merhaba,
bugun 5.günüm .iyice şiştim,akşama doğru bacaklarım davul gıbı oluyor.korse belımı kesıyor.bır anönce ödemlerım ınmezse ben kafayı sıyıracağım
Merhaba,
bugun 5.günüm .iyice şiştim,akşama doğru bacaklarım davul gıbı oluyor.korse belımı kesıyor.bır anönce ödemlerım ınmezse ben kafayı sıyıracağım
teşekkürler sizde sonuçlar nasılKorsenizin altına pamuklu bir atlet v.s koyarsanız çok rahat edersiniz aksi durumda tahriş bile olabilirsiniz bende olmuştu kesiyor dediğiniz yerlere dikkat edin sonrasında kaşınıyor birdebu durumlarda bepanthene merhem kullanabilirsiniz bir süre sonra hepsi geçecek merak etmeyin
teşekkürler sizde sonuçlar nasıl
siz hangi bölgenizi yaptırdınız ve ne kadar oldu merak ettimDr um dahada güzelleşecegini söylüyor ama ben şuanda bile çok mutluyum :) çok büyük değişim oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?