Smart,lazer,slim lipo

çok teşekkür ederim haberlerinizi bekliyor olacağım ...

merhaba arkadaşlar,

ben de bel çevresi için lazer lipoliz yaptırdım. Öncesinde google'dan bol bol öncesi / sonrası görsellerine baktım. Forumlardaki yorumları okudum. Okudukça heyecanlandım kararlıyken kararsızlaştım filan derken 5-6 gün içinde karar verdim ve randevumu aldım. 3 Ekim tarihinde yaptırdım. Bu cuma günü 15 gün geçtiği için Dr. kontrolüm vardı. Hala şişlik varmış 40 gün içinde tam otururmuş. Doktorum özellikle alt giyim seçerken, pantolon, etek vs. acele etme dedi daha da incelecekmişim. Şu anki görünümümden çok memnunum.
Aslında foruma yazıp yazmama konusunda çok tereddütte kaldım çünkü ben karar verirken okuduğum yorumlarda, "yaptırın arkadaşlar ben çok memnun kaldım" diyenlere sen doktorun adamısın reklam yapıyorsun vs. yazılmış. Bu tür diyaloglara girmek istemiyorum doğrusu.

Benim her zaman göbeğim olmuştur. Ama beni asıl rahatsız eden yanlardan fırlayan simitlerdi. Doktora gittiğimde de istersen hem göbek hem de belden 2 lt yağ alabiliriz dedi. Ama yeterli olmaz tam beklediğin sonucu göremeyebilirsin. Ya sadece bele yapalım. Yanları alalım ya karın-bel yapalım 1 seferde. Ya da 2. kez gel karın için ayrı bir operasyon yapalım tabi bu maliyetli bir seçenek olur dedi.

Ben sadece yanların alınmasını seçtim ve şu anda şişlerim olmasına rağmen mutluyum. Varsa sorularınız sorabilirsiniz. Bu arada aslında asıl niyetim baştan sona sürecimi her detayına kadar anlatmak. Vakit yaratacağım artık.

sadece bel çevrenden 2 litre yağ mı aldı ? yani hem bel hem göbekten 2 litreden daha fazla alamayacağı için mi tercih yaptırdı sana ? fotoğraf eklersen çok sevinirim ben de kararsızım hala yani maliyetine değer mi diye az para değil sonuçta. basen bel göbek ve bacak içlerinden olmak istiyorum yaklaşık 58 kiloyum boyumda 1.63 .

sanırım ikimzde aynı kşişye yaptırmışız.. çünkü aynılarını banada demişlerdi..bende önce bel oldum aradan 2 ay gb bir süre geçti ve karın yaptırdım bende.. belde sonuçlar inanılmaz iyi olmuştu ama karın ve göbekte aynı derecede memnun kalmadım ne yalan söyliyim..

Selam arkadaşlar,

Hangi doktoru seçeceğim konusunda açıkçası hiç bir fikrim yoktu. Kadınlar Kulübü'ndeki lipolizle ilgili bütün forum başlıklarını okudum desem yalan olmaz. Sonuç olarak Dr. Levent Coşkun Taşçı'yı seçtim. Bugün 21 gün oldu sanırım operasyondan sonra. Hala hafif şişlikler var. 1 ay sonra onlar da gitmiş olacakmış valla sabırsızlıkla bekliyorum.
Sadece bel bölgesinden 2 lt alındı. Yalnız bel bölgesi derken benim anladığımdan daha farklı bir alanı kapsıyormuş. Çünkü Levent Bey'den bilgi almak için gittiğim randevuda ilk önce belimin arkadan ve önden fotoğrafını çekti ve benim için problem olan yerin neresi olduğunu sordu. Ben de göbek de problem biliyorum ama beni en çok rahatsız eden yer yanlardan çıkan simitler dedim. O da hak verdi. Sonra 2 lt'nin hem bel hem de karından alınması halinde bel oyuğunun yeterince (beni mutlu edecek kadar) olmayacağını söyledi. Bel derken aslında bel, karın sağ ve sol yanları ve sırtta kürek kemiğinin altındaki o katlanan bölüm vardır ya hani işte orasını da kapsıyor. Hafif popo üstünden de alınmış. Şu an en şiş olan alan da orası. Oradaki şişlik geçtiğinde bel sırttan bakıldığında daha da oyuk görünecek.

Foruma yeni üye olduğum için kullanmaya alışacağım, alıntı yaparak cevap yazmamışım az önceki mesajımda:)

Slim lipo ile 1 defada en fazla 2 lt alınıyormuş. İçerideki yağı aldıkları ince bir kanül var.Her kanülün bir barkodu varmış. (kanül mü denir bilemedim:) ) O barkodu okuttuğunda sadece makine sanırım 2lt alıyor daha fazla vakumlamıyor. Ve her bir barkod okutma ayrı ücretlendiriliyor. 1 defada 5 lt. almak dünya sağlık örgütü tarafından desteklenmiyormuş.

Dr. şöyle de yapan estetik cerrahlar var ama ben doğru bulmuyorum dedi. Slim lipo diye hastayı bilgilendirip, operasyon sırasında biraz slim lipo geri kalanını liposakşın ile yapıyorlarmış. Bu doktorun deyimiyle; "bonfile ücreti ödeyip, soya eti yemeye benziyor"muş.

Basen ve bacak içine yapılan işlemlerle ilgili örnek fotoğrafları gördüm dr.un ofisinde. Bilemiyorum hatta dr. bana da çok memnun kalacaksın ve karın ve basen için de geleceksin dedi:) Ama şimdilik mümkün görünmüyor bütçe olarak:) Çok da ihtiyaç hissetmiyorum takıntılı olduğum yer yanlarımdı:) Fotoğraf ekleyebilirim. Yalnız önceki halinin fotoğrafları yok bende. Yani karşılaştırma yapamadıktan sonra pek bi anlamı olur mu bilemiyorum.

Son düzenleme:

yani memnunsun sonuç olarak diyebilirz. verdiğim paraya değdi diyorsun :)

yani memnunsun sonuç olarak diyebilirz. verdiğim paraya değdi diyorsun :)

Verdiğim para benim için gerçekten önemli bir tutardı. Zaten o parayı verecek kadar gözünü kararttığı için insan sonuçtan memnun olmaması gerçekten büyük hayal kırıklığı olur. Benim şu anda aynaya baktığımda gördüğüm görüntü muhteşem değil. Neticede malzeme neyse o oluyor:) Ama yanlardaki çıkıntılar gitti. Diyet yaptığımda sonuç bu kadar belirgin olmuyordu.
Verdiğim paradan pişman değilim. Yine olsa yine yaptırırım:) Ama 5-6 ay sonra durum ne olacak onu görmek lazım. Doktor o bölgedeki yağın büyük bi kısmını aldığımız için orada artık operasyondan önceki gibi bir yağlanma olmaz diyor. Bu zaten asıl cezbeden konu.
Özetle pişman değilim ödemim geçtikten sonraki görüntüyü bekliyorum sabırsızlıkla.

Arkadaşlar merhaba, ben siteyi yıllardır takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum.
slim lipo yaptıracağıııııım, uzun araştırmalarım sonucunda bana güven veren bir doktorada karar kıldım. Aslında hala muallaktayım fakat doktor tercihimi yapmamda, güzel sanatlar mezunu olmam ve operasyonu yapacak olan doktorun bir üniversitenin güzel sanatlarında heykelle ilgili bir derse girip ders verdiğini öğrenmem bende sempati oluşturdu tabi en önemli etken prof. olması. ben operasyondan sonra sonucu burda sizlerle paylaşacağımmm
inşallah hayal kırıklığına uğraram ve inşallah önceki halimi aramam.
haa ben slim lipoyu, popo ve basen bölgem için yaptırıcam,
haaaa bide boyum 1.68 kilom 56.5 - 57 arası.

birde ben istanbul dışındayım inşallah git geller yaşaşam yoksa zor olacak benim için.

neyse herkese kucak dolusu sevgiler görüşmek üzere..

Sonuçları bekliyoruz canım.Kilon çok iyi bence çok iyi bir adaysın bu opersyon için.Ne zaman yaptıracaksın ?

smart lipo gögüs küçültme ve bel :)
Merhaba..Ben de bu ay içinde ,smartlipo ile gögüslerimi küçülttürdüm.gögüs bedenım 36 dd idi.şu anda 20 gün oldu c cup giyiyorum.Dr dediğine göre C den bıraz taşan kısım da gidecek ,dahada küçülecekmiş..Kolaymıydı dıye sorarsanız,çok değil.Gögüs bölgesınde 3 gün kalan kocaman sargı ınsanı çok bunaltıyor,özellikle bende panık atak krızı gibi birşeye yolaçtı.3 gün ağladım ama ağrı yok,halsızlık var.
Benım gögüslerım çok buyuktu ama aşırı sarkık değildı,Dr zaten sarkık olan aynı kalır,sankı fotokopi ile küçülmüş gibi olur demişti,gerçekten dediği gibi,şu anda gögüslerimin içinde sertlıkler,ödemler var.Sporcu sütyenı takıyorum akşamları masaj yapıyorum,ama adet dönemınde korkunç acı çektım kı galıba tüm gögüs amelıyatlarının ilk adet dönemı zor geçiyormuş..Aşırı bır yanma,coz coz bır ağrı :) ama ben gögüslerımden çok bunaldığım için her halukarda pişman olmamaya çalışıyorum...

3 gün evvelde belimi ve sırtımı yaptırdım.Dr ların dediği kadar basıt değil bence.Evet ağrı yok ama hareket ederken sıkıntılı ve ben çok morarıyorum,öyle böyle değil :) siyah oluyorum resmen.Benım amacım manken gibi olmak değil,zaten kılom sebebi ile olamam.ama 5 sene evvel bırden aldığım ve ne yaparsam yapayım veremediğim kılolarımı vermem için bir motıvasyon istedim.40 yaşındayım,kendım için ilk defa bu kadar radikal birşeyler yapıyorum,hayırlısı olur umarım..

Çoşkun Bey, bence çok iyi bır insan,dr luğun ötesınde iyi bır ınsan.Ben ne zaman arasam ulaşıyorum,herzamanda tatmın edıcı cvplar alıyorum.Belkıde ben yıllardır kötü bir fiziğe sahıp olduğum için beklentilerımı sınırlı tuttuğumdan,azıcık bır farka bıle mutlu olup motıve oluyorum.Gögüs çevrem 119 cm dı.şuanda 107 cm,tahminen 100 civarı olacak kı bu da B ile C arasında bır ölçü..bılgı vermek istedim sevgiler :)

Tekrar merhaba,
amelıyat olmadan önce burayı süreklı okuduğum için yazdıklarımın belkı faydası olur dıye düşünüyorum.Daha evvel yazdığım gibı 20 gün önce gögüslerımı samart lıpo ile küçültürdüm 5 gün evvelde belim ve basenım.sırada da karnım var.Bunu karşılayacak param yoktu ama gittim kredı çektim :) çünku artık fenalık gelmıştş içime

Dün belımdekı bandaj açıldı,gerçekten belım sırtım çok farklıydı..evet çok şiş ve çok mor ama gözle görülür fark vardı.
Şu andaheryerim şiş ve mor,aşırı hassasiyet var.Amelıyat olup alışverişe gidenleri canıgönulden kutlarım ama ben 3 gün evde yattım,ağrım yoktu ama genel olarak rahatsızlık hissi vardı.Gögüslerim gün geçtikçe toparlanıyor.2.5 kg küçüldüler:) ellerim uyuşuyordu,sütyenllerının yaptığı baskıdan ilk planda ondan kurtuldum.Çoşkun Bey daha da küçülecek dedi,bakalım ben buna bıle fitim:)

Her operasyon sonrası bırdaha asla yaptırmam diyorum ama sonra bıraz iyileşince gene yaptırmak istiyorum,karnımdan çok umutlu değilim burada yazılanları okudukça,genelde karında çok başarılı sonuçlar alınmadığını gördüm.ama şuda varkı benden zaten bır Heidi Klum olmaz,bunye musait değil :) o yuzden nekadar toparlansa benım için iyidir.çünkü ben kılo veremıyorum,beceremıyorum..

Tasarladığım tüm operasyonları olursam vücudumdan 8-10 kg arası yağ gitmiş olacak.Benım 20 kg fazlam var,yağ olarakda 21 kg yağ versem ideal olanı yakalayabılıyorum.bu şekılde vucudumda ki fazla yağın yarısını vermış olacağımı düşünüyorum.benım için en azından yolun yarısı...yolun yarısı için bu kadar para verılırmı dersenız ,benım gibi ayda 1 kg bile veremeyen biri için değer..Ama o kadar da basıt değil aslında her amelıyat sonrası3-5 gün evde dınlenılebılse daha konforlu olabılır,tabı benden max yağ alındığı için 1-1.5 kg yağ alınanlardan daha zorlanıyorum..Fırsat buldukça gelişimimi yazacağım..Bu arada ben gerçek bir hastayım:) kötüyüde ıyıyıde yazacağım

Merhaba,

bugun 5.günüm .iyice şiştim,akşama doğru bacaklarım davul gıbı oluyor.korse belımı kesıyor.bır anönce ödemlerım ınmezse ben kafayı sıyıracağım

Merhaba,

bugun 5.günüm .iyice şiştim,akşama doğru bacaklarım davul gıbı oluyor.korse belımı kesıyor.bır anönce ödemlerım ınmezse ben kafayı sıyıracağım

Korsenizin altına pamuklu bir atlet v.s koyarsanız çok rahat edersiniz aksi durumda tahriş bile olabilirsiniz bende olmuştu kesiyor dediğiniz yerlere dikkat edin sonrasında kaşınıyor birde bu durumlarda bepanthene merhem kullanabilirsiniz bir süre sonra hepsi geçecek merak etmeyin

Son düzenleme:
Merhaba,

Bemimde öyle olmuştu..korse karnımın alt bölümlerini kasığa doğru bir morartmış anlatamam..açıp görünce, nasıl ağladım ben bunu kendime nasıl yaptım dedim ama bir hafta sonra morluktan eser kalmadı. Arada elinizle korseyi rahatlatın bence..
çok çok geçmiş olsunn..

bu arada her bir opr için ne kadar ödediniz..
ben bu afta görüşmeye gideceğim ve karnımla ilgili memnuniyetsizliklerimi dile getireceğim...

Merhaba,
önerilerde bulunan herkese çok tşk ederim
bende kendimce korsenın altına pamuk koymak,bepanthene+madecassol karışımı sürmek gibi şeyler yapıyorum
ben total bır rakkam üstünden anlaştım 4 bölge için.ama bende alınacak yağ,smartlipo sınırlarının max ı olduğundan burada söylenen fiyatlarla aynı rakkamlara oldu.indirimlı bır şey yok yanı
gögüslerden memnunum 26 gün oldu,oldukça küüldüler ama bel kısmı 6 gün olduğu için,sankı daha da büyüdü.karnım için ocak ayını bekleyeceğim çünkü bıraz dınlenmem lazım,yoruldum.haftada 1 bunu yaptıranları tebrik ediyorum,benım tahamul sınırım düşük herhalde
şu anda oturuyorum ve popom kötü ağrıyor :)ve kaşınıyor bütün derim...bakalım nasıl olacak .sevgiler

teşekkürler sizde sonuçlar nasıl

merhaba ,bugün belıme yaptırdığım smartlıponun üstünden 8 gün geçti.artık daha ıyıyım.yatmak ,oturmak ,kalkmak daha kolay oldu.şişler bıraz ındı,morarmalar geçme yoluna gırdı sankı.bır hafta sonra lenf drenaj masajı yaptırmaya karar verdım,dr söylemedı ama ben ödemı daha kolay ındıreceğinı bıldığımden yapacağım.sonrasında karnımı da yaptırmak ıstediğimden ,bel bolgemdekı ödemler nekadar çabuk ınerse o kadar kolay diğerını olabılırım dıye düşünüyorum.düşünüyorum ama korkuyorum da :) bugun tartıya çıktım.totalde 2 opr da 5-6 lıtre yağ alınmış olmasına rağmen kılom aynıydı herhalde ödem devam ediyor yanı inşallah.aslımda bazen kafam karışıyor ama dun benı gorupte sen ne kladar ıncelmişsin diyenlerden sonra aslındaçok sevındım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…