Smart,lazer,slim lipo

Operasyon günüm, regli günümle çakıştığı için operasyonumu bu ayın 21 ine aldırdım sonucları ve tecrübemi yazarım:))

bugün ,gögüs amelıyatımın47,bel ve basenın 27. günü...belimden çok sıkıntım kalmadı ama bu gögüslerim benı bıktırdı,sürekli bır sızlama,yanma,coz coz bır ağrı..gerçi normalmiş,gögüs amelıyatlarından sonra görülen bır durum amazor bu arada gerçekten güzel küçüldüler..fakat deride bıraz sarkma var,derinin kendını toparlaması uzun surecek gibi yani umarım :) ama olsun sarkık olsun ,sürekli çıplak gezmıyorum büyük olmasından iyidir.Ocak ayında da karnımı yaptıracağım,sonrasında da halim kalırsa kollarım.
benım kadar toplu halde bu işi yaptıran pek yok galiba ve artık kımse bırşey yazmıyor,merak ediyorum 1 sene sonrasını...

belin ve basenin nasıl oldu çok merak ediyorum bende Şubat tatilinde bel göbek basen ve diz içlerinden olacağım . şişler ne zaman iner ne zaman gidiklerim bol gelmeye başlar merak ediyorum ...

slm,
ne güzel. Ufff yaa bende yaptirmak istiyorum. uzun süredir takip ediyorum burda yaptiran herkesi. ben karin ve yanlar ve bacak icleri. ayriyeten herhalde meme büyütmeyi de düsünüyorum. Resimerliniz var mi? Görebilirmiyim? Ben 23. Ocak görüsmem var Levent beyde.

tskl.

slm,
bende levent beye yaptirmak istiyorum. sizin resimlerinizi görebilirimiyim lütfen?

tskler

slm,
suan durumunuz nasil? Güner bey kim size tavsiye etmisti? resimleriniz var mi görebilirmiyiz??

tskl.

slm,
ayrintilari ile yazsan cok iyi olur. bende yaptirmak istioyurm. kime yaptirdin ve ne kadar ödedin sorabilirmiyim?

tskl

arkadaşlar 4 kg yağın vucuttan birden alınması tehlikeli değil mi?
tek defa da mı alıcak?

bir de güner bey ödem için nası bir çözüm sunuyor?ayrı ve ücretli bir operasyon mu?

gıdı için coskun bey ne kadar ücret alıyor?

bölge bölge güncel fiyatları ve doktorları yazar mısınız kızlar?

bir de imkanı olanlardan resim istiyorum çok mahrem olayacak şekilde, çok geçmiş olsun

teşekkürler

Ben Dr. Oytun İdil e ayın 28 i gibi ameliyat olmayı düşünüyorum .bel göbek diz içleri ve basenlerden olacağım . Gelişmelerden haberdar ederim sizi..

belin ve basenin nasıl oldu çok merak ediyorum bende Şubat tatilinde bel göbek basen ve diz içlerinden olacağım . şişler ne zaman iner ne zaman gidiklerim bol gelmeye başlar merak ediyorum ...

merhaba.bugün belıme smart lipo yaptıralı 40 gün oldu ,gögüsler 2 ay.çok fark var.şu anda bel bölgemden 1 bden inceldim ama benim ciddi bır karnım olduğu için görüntü değişti ama beden çok küçülmedi.10 gün sonra karnımı yaptıracağım,şişler oldukça indi ama bende tanita tartı var ve tartıda vücüdümdakı yağın azaldığını ama suyun fazla olduğunu görüyorum demekki ödem bıtmemış tam olarak...
ben memnunum,elbette bıraz sıkıntıları ve acıları var,oldu bitti hop iyileştım değil ama kesınlıkle iyi birşey :)

Bende 21 Aralık gunü bel, karın, basen, iç bacak ve dizustlerınden slimlipo operasyonu geçirdim. Doktor zaten çok fazla bi beklentiye girmemi söylemişti ancak şu an doğru bir karar mı verdim bilemiyorum. Bacaklarımın alt kısmında çok fazla ödem toplandı, operasyon geçirdiğim diğer bölgelerde bir tek karnım düzleşti. Üzerimde korse olduğu halde ameliyattan önceki pantolonlarıma giremiyorum umarım ilerleyen zamanlarda ameliyatın olumlu farklarını görürüm..

arkadaşım bence olabildiğince karbonhidrat ve tuzdan uzak durman lazım ödemlerini daha hızlı atabilmen için karatay diyetini uygulayabilirsin bu dönemde . ben öyle yapacağım , ....

Ayakbileginde Agri falan oluyormu bari olan varsa lutfen cevap yazabilir mi

ben ameliyat olmadım ağrı işi birazda sanırım insanın ağrı eşiğiyle ilgili ama bacakalarda ödem daha fazla oluyormuş tabi ki ödemi vucuttan atmak için yediğine içtiğine çok dikkat etmek lazım karbonhidrattan uzak durmak gibi gözle görülür sonuç içinde 2 ay beklemek lazım heralde.. ben ameliyattan korkmuyorum bi çok arkadaşım da ağrısı olmadığını söylemiş ameliyattan sonra.. senin ameliyat olacağın bölge küçük bir bölge bence fazla bir şey hissedeceğinin sanmıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…