Smart,lazer,slim lipo

İnsallah oyle olur ama yapilacak olan bolge tehlike gibi geliyor... Gecen sene bir baska dra gittim o sakin yaptirma o bolgeden onemli damarlar geciyor vs dedi korkuttu... Simdiki dr.um cok farkli yaklasti gayet normal gibi aa nolcak lipolizle alriz dedi... Bir de ayni gun burnumdan da estetik olucam caba agir gelir mi dersiniz

Arkadaslar hafataya ayak bilegimden lipoliz olucam ama umutsuzluga kapildim

doktorunuz kim bilmiyorum ama ben ahmet karacalara muayene oldum.ben daha bacaklarımın neresinden memnun olmadığımı söylemeden o tek tek hepsini çözümledi ve bana uygulayacak işlemleri anlattı aralarında bilek inceltme de vardı.ve hastalarının fotoğraflarını inceledim.açıkçası oraya gittiğimde hiç umudum yoktu ama bana kalınlığın kemik veya kas değil tamamen yağ tabakasından kaynaklandığını belirtti.ve fotoğraflarda gözle görülebilir büyük değişimler vardı.açıkçası uygun bi zamanını bulduğumda ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.ayak bileği operasyonlarında öyle çok büyük santimli incelmeler falan beklemeyin zaten ancak bir 2 cmlik incelme bile bileğin zarif görünmesini sağlıyor.bunu gördüğüm fotoğraflardan anladım ve hastalarından duydum.bence bu konuda doktorunuz ne diyorsa ne tavsiye ediyorsa onu dinleyin.herkesin vücut yapısı da bir olmuyor neticede.doktorunuzu dinleyin kesinlikle.tabii paragöz bi doktor değilse..

bence ikisini birden olman ağır gelebilir ki zaten tedirginsin, ayak bileği de şayet doktor inceleyip kalınlığın yağ tabakasından ileri geldiğini ve incelebileceğini söylüyorsa olmakta sakınca yok ama doktor dikkatlice incelemesi önemli --- aa nolcak lipolizle alırız demeden önce ayak bileğini inceledimi ? bu önemli .. belki de başka bir doktora görünmelisin

Z
Doktorum inceledi tabiii ki ama insan endise ediyor ... Bu arada maalesef operasyonum ertelendi cunku kan degerlerim dusukmus... İyice demiri yukseltmeden olmaz dediler.. Son anda butun herseyi ayarlamisken iptal olmasi cok sinir bozucu..buradan da bu tip operasyon olacak arkadaslara tavsiyem kendi kafalarina gore ameliyat tarihi tasarlamdan evvel gidip bir tahlil yaptirsinlar .. Maalesef ben butun motivasyonumu ve cesaretimi de kaybettim ustelik hergun bir de igne yiyip ilac tedavisi goruyorum..(

aNİKA merhaba ;
bana da resımlerınden atarmısın bu hafta levent beyle randevum var cok az yakında ona amelıyat olacagım. Simit bölgemden ama olmusken bacaklarımdan da aldırmayı ıstıyorum. KIZLAR LUTFEN BU YAZII OKUYAN VARSA BANA BIRAN ONCE YARDIM ETSIN. edepsiz.kiz@hotmail.com adresınden ulasın bana lutfen. sıze ıhtıyacım var

kızlar bu hafta ıcı levent beye randevum var ve daha sonrasında ıse operasyon olacagım. Bırde aLI MEZDEG ıle gorumustum cok samımı ve sıcak kanlı bırı ama onun hakkında tek bır yorum bıle yoktu. Oyuzden herkes levent beyın basarısından bahsetmıs. Fıyatı ne olcak bılmıyroum ama benım gobek ve sımıt bolgemden 1.5 lıtre demıstı alı mezdeg ama ozaman 62 kıloydum sımdı ıse 64-65 arası gelıyorum bır bacaklarda gec oturuyormus ıncelme dogrumu ? LUTFEN BANA RESIM ATIN , YARDIM EDIN , INANIN ÇILDIRMAKK ÜZEREYİM edepsiz.kiz@hotmail.com adresınden bana ulasın

slm,

bende 25.01.13 lazer lipo oldum. Dr. Levent Tasciya. tam bir hafta oldu. benimde ödemim var sonuc daha ortada yok. ama agri falan yok. yani kas agrisi gibi birsey var. korsede biraz SIKIYOR yoksa hersey yolunda. konu actim ordan beni takip edeblisin.

bende ameliyat oldum iki hafta oldu nerdeyse .. 2 litre yağ alındı , bol su iç böylece yağ atmaya devam edeceğimi söyledi ve korsemi 3 ay boyunca muhakkak giymem gerektiğini söyledi . bu arada ben normal liposuction oldum doktorum öyle tavsiye etti ..

Siz de bayağı bir süredir araştırıyordunuz, sonunda olmuşsunuz ameliyatınızı çok geçmiş olsun.....

Siz de bayağı bir süredir araştırıyordunuz, sonunda olmuşsunuz ameliyatınızı çok geçmiş olsun.....

Teşekkürler, yani çok az yağ alınmasına ve hala şiş olmasına rağmen sen zayıfladın mı diyenler oldu memnunum iyikide olmuşum ameliyat isteyen herkes umarım hayırlısıyla ameliyatını olur..

çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın, doktorun kimdi?

çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın, doktorun kimdi?

Teşekkürler iyiyim, göbeğimde sertlik var hala ama git gide çekiliyor göbeğim , korsemi hiç çıkarmıyorum arada bi masaj yapıyorum sadece, bol su içiyorum bi de.. doktorum da Oytun idil . ameliyat olduğum hastane de güzel idi hiç sıkıntı çekmedim o konuda da..

merhabalar herkese,
forumdaki lazer liplozle ilgili her konuyu, her mesajı nerdeyse okudum. Bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ben slim lipo işlemini yaptıran bi arkadaşımdan duydum. Doktorum Coşkun Levent Taşçı'yı da yine aynı arkadaşım vasıtasıyla öğrendim. Hiç forumları okumadım ama internette işlem hakkında baya bi araştırma yaptıktan sonra randevu aldım. İnternetten ve doktorumdan öğrendiğim bilgileri de yazmak isterim. Lazer lipoliz işlemi için 3 farklı cihaz var. Biri Smart Lipo (daha eski bi teknik) Slim lipo ve Slim Liponun gelişmişi. Slim liponun gelişmişi daha bi kaç aydır kullanılıyo (yani şuana kadar bu cihazla pek fazla kişi operasyon geçirmiş olamaz) ve bugüne kadar kullanılan slim lipo cihazından en büyük farkı daha fazla miktarda yağ alabilmesi. Bugüne kadar kullanılan cihaz sağlık açısından sadece 2 litre alabilmekte. eğer slim lipo yaptırdıysanız ve 2 litreden fazla yağ alınıyosa bilin ki bu illegal ve sağlığınızı riske atan bi işlem.
Randevu günümden bahsedeyim. Öncelikle doktor Coşkun bey gerçekten çok yoğun olduğu için randevunuzu en erken 1 hafta sonraya alabilirsiniz ona göre programınızı ayarlamanızı öneririm. Çalışanlar gerçekten çok ama çok ilgili ve anlayışlılar. Görüşmede Coşkun bey sizi her konuda çok samimi ve gerçekçi olarak aydınlatıyo. Benim hemen fotoğraflarımı çekerek bana benzer örnekler üzerinden işlemden hemen sonra nasıl görüneceğimi, daha uzun vadede nasıl olacağımı gösterdi. Ben zaten yaptırmakta kararlıydım. Görüşmeden sonra hemen ertesi gün için basen ve bel bölgesi olarak operasyonumu ayarladılar.
Operasyon gününü en ince detaylarına kadar anlatmak istiyorum. 8 saat öncesinden hiç bişi yemeden içmeden (sigara bile) tek başıma gittim. İlk önce operasyondan sonraki 1 saat dinleneceğiniz odaya geçip kıyafetlerinizi çıkarıyosunuz. Hemşire mahrem bölgelerinizi kapatacak bantlama işlemini yapıyo ve Coşkun Bey gelip fotoğraflarınızı çekiyo. Tabii bu arada gırgır şamata şakalar falan :) gerçekten çok sıcakkanlı bir ekip var. Hiç stresiniz kalmıyo. Daha sonra anastezi doktoru Aysun Hanım geliyo onla da biraz muhabbet ettikten sonra damar yolu açılıyo hemşire tarafından ve ilk sakinleştiriciniz yapılıyo. tekerlekli sandalyeyle üst kata çıkarken hafiften kafayı bulmuş oluyosunuz. kesinlikle tamamen uyumuyosunuz. Konuşulan herşeyi duyuyo ve anlıyosunuz hatta konuşabiliyosunuz sadece yorgun hissediyosunuz ve uyuma ihtiyacı hissediyosunuz. zaten sağa dönün sola dönün gibi komutlar geliyo doktordan ve bunları kendiniz yapıyosunuz. Tam olarak ne kadar sürdü bilemiyorum ama 1 saat kadar olduğunu düşünüyorum. yoğun bi titremeyle ayılıyosunuz. Coşkun bey bana koca 2 şişe yağı gösterip fotoğraf çektirmek istermisin onlarla dedi :) asla kaçıramazdım bu fırsatı. fotoğrafımı çekip hemen bana mesajla yolladı :) Odanıza gelip yatıyosunuz. Korsenizi giydiriyo hemşireler. Sonra Coşkun Bey gelip kontrol etti beni korsemi çıkarmamamı tembihleyip 3 gün sonra görüşmek üzere veda etti. 1 saat sonra kalkıp eve gittim tek başıma. Aslında 30 dk sonrada gidebilirdim ama keyfim yerindeydi tv izledim biraz :))
Şimdi ilk 3 gün; korsenin altında yağları çekerken kolaylık sağlaması için vücuda verilen sıvının akma riskine karşın padler var. o yüzden bi hayli kalın oluyosunuz ve aynaya baktığınızda bi farklılık görmeniz mümkün değil. Bende hiç bi sızıntı olmadı ama olmasıda çok normal. korse hiçde anlatılan kadar rahatsız değil. ağrıya gelince.. operasyondan sonraki 4 saat biraz ağrı oluyo sonra tamamen geçiyo. 2nci gün iğne olmuşsunuz gibi bir ağrınız oluyo ama kesinlikle hareket etmenizi engelleyecek, günlük işlerinizi aksatan bir ağrı değil. Eğer işiniz çok fazla fiziksel çaba, hareket gerektirmiyosa işe bile gidebilirsiniz. 3ncü gün nerdeyse hiç ağrınız kalmıyo ve zaten bandajların çıkma zamanı gelmiş oluyo. Ben bandajlarımın çıkacağı gün bu forumu okumaya başladım ve okuduklarımdan dolayı baya demoralize oldum. aylardır bi değişim olmadığını söyleyenler çok moralimi bozdu o yüzden biraz ümitsiz ve düşük beklentiyle gittim. Ancak o korse ve bandajlar çıktığında nutkum tutuldu. Simitlerden ve basenlerden eser yok. belimden üst bacağımın ortasına kadarmış gibi görünen popom şimdi olması gerektiği gibi. Kum saati gibi bi vücudum olmuş.
Hiç bi zaman kilolu biri olmadım boyum 165 kilom 50 ama o basenler ve simit 45 kilo olsam bile hiç gitmiyodu. O yüzden şunu söylemem gerekli bu uygulama zayıflamak isteyenler için istedikleri sonucu vermez. bu yöntem sadece vücut kontürünü bozan, kilo vererek kurtulamayacağınız bölgelerde istenilen sonucu verir. Önceki ve sonraki fotoğraflarımı isteyen herkese seve seve yollarım. sorularınız olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Herkese mutluluk ve sağlık dilerim

gecmis olsun bir sakincasi yoksa ne kadar odediniz,ben de yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.

gecmis olsun bir sakincasi yoksa ne kadar odediniz,ben de yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.

Herşey dahil göbek , bel çevresi, diz kapağımın iç tarafları ve genel olarak bacaklarım inceltildi ,korsede dahil 5 bnlira ödedim. ben başta smart lipo olmak istemiştim fakat doktorum oytun bey normal liposuctionu tavsiye etti sebebi de diger sistemler sadece yağ hücrelerini hedef alıyor dedi deride iyileşme yapmıyor bu klasik lipoda deri tramva yaşadığı için toparlanıyor sıkılaşıyor dedi. bende tavsiyesine uydum açıkcası . göbek kısmından özellikle iyi sonuç alacağız dedi çünkü hiç çatlak yoktu. bacaklarımda şişler daha çabuk indi. göbeğimde iniyor ama hala sert ve şiş kesin sonuç için heralde yine 5 ay falan beklemek lazım. bu arada Leventte bi hastanede oldum ameliyatımı hastanede bi gün kaldım sorun yaşamadım bıraksalar bi kaç gün daha kalırdım hastanenin manzarası güzeldi :)).. korseni hiç aksatma dedi vucutta dalgalanma olmaması için. tabiki o yüzden havalar ısınmadan ameliyatına karar verirsen daha kolay olur diye düşünüyorum ... umarım yardımcı olabilmişimdir..

merhaba ben de lazer lipoliz yaptırdım. ve sonuçtan inanılmaz memnunum. smart lipo yazan yerlere pek aldırış etmeyin çünkü genelde çoğu merkez cihaz çok pahalı olduğu için hastanelerde yapıyor ve hastanelerdeki cihazların güçleri düşük oluyor.

nişantaşında op.dr. mustafa ali yanık. doktorumdu. sonucundan da memnunum. rahatsız olduğundan bacak içi basen ve göbek tamamen gitti. şu an 36 bedenim. bir sene geçti üzerinden tabi ki dikkat ediyorum yediklerime, haftanın 3 günü yarım saat yürüyüş yapıyorum. fazla şeker almamaya dikkat ediyorum ama tamamen kesmiş değilim. yani bir oturuşta yine tüm paketi yiyebiliyorum. hayatımın çoğu sporla geçti zaten ancak o kalıcı olan basenlerdeki bacak içlerindeki yağlardan malesef kurtulamamıştım. sihirli bir dokunuş oldu resmen.

Son düzenleme:

yardiminiza ihtiyacim var benim sorunum bacaklarimda inceltmek istiyorum dr akarar veremedim.siz islem yaptirali bir hayli olmus memnun kaldinizmi sonuc nasil dr tam adi nedir,ne kadar odediniz,bir de rica etsem resimleri yollarmisiniz?tesekkurler mail adresim alphesibea14@hotmail.com

merhaba ben berfru yardiminiza ihtiyacim var,bana yardimci olursaniz sevinirim

İstediğini sorabilirsin birtanem , severek yanıtlarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…