- Konu Sahibi farfarella
-
ben ameliyat olmadım ağrı işi birazda sanırım insanın ağrı eşiğiyle ilgili ama bacakalarda ödem daha fazla oluyormuş tabi ki ödemi vucuttan atmak için yediğine içtiğine çok dikkat etmek lazım karbonhidrattan uzak durmak gibi gözle görülür sonuç içinde 2 ay beklemek lazım heralde.. ben ameliyattan korkmuyorum bi çok arkadaşım da ağrısı olmadığını söylemiş ameliyattan sonra.. senin ameliyat olacağın bölge küçük bir bölge bence fazla bir şey hissedeceğinin sanmıyorum ..
Arkadaslar hafataya ayak bilegimden lipoliz olucam ama umutsuzluga kapildim
İnsallah oyle olur ama yapilacak olan bolge tehlike gibi geliyor... Gecen sene bir baska dra gittim o sakin yaptirma o bolgeden onemli damarlar geciyor vs dedi korkuttu... Simdiki dr.um cok farkli yaklasti gayet normal gibi aa nolcak lipolizle alriz dedi... Bir de ayni gun burnumdan da estetik olucam caba agir gelir mi dersiniz
bence ikisini birden olman ağır gelebilir ki zaten tedirginsin, ayak bileği de şayet doktor inceleyip kalınlığın yağ tabakasından ileri geldiğini ve incelebileceğini söylüyorsa olmakta sakınca yok ama doktor dikkatlice incelemesi önemli --- aa nolcak lipolizle alırız demeden önce ayak bileğini inceledimi ? bu önemli .. belki de başka bir doktora görünmelisin
Merhabalar,
dün Levent bey le görüşmeye gittim. neden daha şiş hissetiğimi ve göründüğümü sordum..ödem yapmış vucudun dedi.. neden olabilir dedim tuzlu yediysen yada regl dönemin yaklaşmıi olabilir dedi vs. aslında evet bu hafta regl olacağım.büyük ihtimalle ondandır. bide oturtması 2 ay fln sürecekmiş ztn. bnm şu anda 28.günüm falan..
Resimleri verdi L.bey bana..isteyen arkadaşlar mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim.
kızlar bu hafta ıcı levent beye randevum var ve daha sonrasında ıse operasyon olacagım. Bırde aLI MEZDEG ıle gorumustum cok samımı ve sıcak kanlı bırı ama onun hakkında tek bır yorum bıle yoktu. Oyuzden herkes levent beyın basarısından bahsetmıs. Fıyatı ne olcak bılmıyroum ama benım gobek ve sımıt bolgemden 1.5 lıtre demıstı alı mezdeg ama ozaman 62 kıloydum sımdı ıse 64-65 arası gelıyorumbır bacaklarda gec oturuyormus ıncelme dogrumu ? LUTFEN BANA RESIM ATIN , YARDIM EDIN , INANIN ÇILDIRMAKK ÜZEREYİM edepsiz.kiz@hotmail.com adresınden bana ulasın
bende ameliyat oldum iki hafta oldu nerdeyse .. 2 litre yağ alındı , bol su iç böylece yağ atmaya devam edeceğimi söyledi ve korsemi 3 ay boyunca muhakkak giymem gerektiğini söyledi . bu arada ben normal liposuction oldum doktorum öyle tavsiye etti ..
Siz de bayağı bir süredir araştırıyordunuz, sonunda olmuşsunuz ameliyatınızı çok geçmiş olsun.....
bende ameliyat oldum iki hafta oldu nerdeyse .. 2 litre yağ alındı , bol su iç böylece yağ atmaya devam edeceğimi söyledi ve korsemi 3 ay boyunca muhakkak giymem gerektiğini söyledi . bu arada ben normal liposuction oldum doktorum öyle tavsiye etti ..
çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın, doktorun kimdi?
Teşekkürler iyiyim, göbeğimde sertlik var hala ama git gide çekiliyor göbeğim , korsemi hiç çıkarmıyorum arada bi masaj yapıyorum sadece, bol su içiyorum bi de.. doktorum da Oytun idil . ameliyat olduğum hastane de güzel idi hiç sıkıntı çekmedim o konuda da..
gecmis olsun bir sakincasi yoksa ne kadar odediniz,ben de yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.
Merhabalar,
dün Levent bey le görüşmeye gittim. neden daha şiş hissetiğimi ve göründüğümü sordum..ödem yapmış vucudun dedi.. neden olabilir dedim tuzlu yediysen yada regl dönemin yaklaşmıi olabilir dedi vs. aslında evet bu hafta regl olacağım.büyük ihtimalle ondandır. bide oturtması 2 ay fln sürecekmiş ztn. bnm şu anda 28.günüm falan..
Resimleri verdi L.bey bana..isteyen arkadaşlar mail adreslerini bildirirlerse mail atabilirim.
rosenoire az once yine siteyi incik cincik okurken senin bir suru yerde mesajlarini okudum. oldukca tecrubelisin. seninle uzuun uzun konusmak ogrenmek istesem daralir misin?
ben temmuzda bir suru islem icin hazirlik asamasindayim. arastirdikca kafam karisiyor. heyecan yapiyorum stress yapiyorum. esime caktirmamaya calisiyorum. neyin var dediginde bilgisayardan gozlerim yoruldu, uykumu alamamisim, basim agriyor gibi abuk subuk cevaplar uydurmaktan artik utanir oldum. bir doktor bulsam hersey netlesse diycem ki tamam ben buldum ayarladim herseye hazirim yazin operasyonlarim baslayacak... ama o kadar cok islem yapilacak ki ve ben hic birine dr bulamadim. bu arada sadece gogus ve bacak islemi(!) olarak biliyor esim. yani daha detay diyemedim. o gun de gelecek elbet fakat suan ben herseyi hazirlayayim da...
rosenoire az once yine siteyi incik cincik okurken senin bir suru yerde mesajlarini okudum. oldukca tecrubelisin. seninle uzuun uzun konusmak ogrenmek istesem daralir misin?
ben temmuzda bir suru islem icin hazirlik asamasindayim. arastirdikca kafam karisiyor. heyecan yapiyorum stress yapiyorum. esime caktirmamaya calisiyorum. neyin var dediginde bilgisayardan gozlerim yoruldu, uykumu alamamisim, basim agriyor gibi abuk subuk cevaplar uydurmaktan artik utanir oldum. bir doktor bulsam hersey netlesse diycem ki tamam ben buldum ayarladim herseye hazirim yazin operasyonlarim baslayacak... ama o kadar cok islem yapilacak ki ve ben hic birine dr bulamadim. bu arada sadece gogus ve bacak islemi(!) olarak biliyor esim. yani daha detay diyemedim. o gun de gelecek elbet fakat suan ben herseyi hazirlayayim da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?