Smart,lazer,slim lipo

çok geçmiş olsun, bacaklardan benimde 19 mart da randevum var ama doktorum başka, daha önce aynı doktora bel ve göbek için gitmiştim , ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen, 5 gün inanılmaz ağrım oldu. inşallah bacak bölgesinde aynı sıkıntıyı çekmem. resimlerinizi bana gönderirseniz çok sevinirim...

merhaba berfru,

Ben nişantaşında coşkun levent taşçıya yaptırdım.benim bölgelerim bel ve karın/göbek idi. önce belimi sonraki opr da karnımı yaptırdım. belimden çok memnun kaldım. ama karnımda aynı memnuniyetiyaşayamadım açıkçası.. revizyon yapılması gerekli...Dr da aynı fikirde...
Ben her bir opr için 4.000tl ödedim.
merkez konu hakkında çok başarılı..dr çok iyi ve ilgili cep telefonuna kadar verdi ve ihtiyacım olduğundada ulaşabildim..
eğer fiyat büyük sorun değilse bu merkezi düşünebilirsin..

Evet evet ben de aynı şeyi duydum.Görüşmem sırasında sırasında bu yöntemin yağ hücrelerini yaktığından sağlık kontrolleri sırasında kanserli doku gibi göründüğünü ifade etti.:18:

bende ilk bel ve göbek bölgesini yaptırdım, resmen 10 gün ayağa kalkamadım, ama 19 mart salı günü bacak içleri, basen.. gibi bölgelerimi yaptırdım ve ağrım inanılmaz az oldu, bugün işe geldim ve çalışıyorum... bacak bölgesi, göbek ve bel kadar ağrılı değilmiş, hiç korkma...

Hanımlar bende bacak ve basen bölgemdeki selülitler için lazer lipoliz yaptırmak istiyorum Çok kilolu değilim yani zayıflamak için yaptırmıcam üst bacak çok kalın . Ankarada yaşıyorum bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Fiyat hakkında da bilgi verirmisiniz bütçemi denkleyip öyle görüşmeye gitmek istiyorum.

cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.arastirayim

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır konuyla ilgili yorumları okuyorum bir kaç kişi sormuş ama cevap alamamış, kol, koltuk altı ve çevre bölgesine yaptıran var mı? Ben düşünüyorum fakat hiç deneyim paylaşan olmamış. Yani ben 1.65 boy 52 kilodayım fakat kollarım maşallah halterci kolu gibi Sanırım konuyla ilgili en popüler isim Coşkun Levent Taşçı forumda. kendisini düşünüyorum fakat ilgili bir üyemiz yok mu bunu yaptırıp sonuç almış olan?

kolalr için smart lipo tarzı bir topic vardı orada yaptıran birinin öncesi ve sonrası hakkında yorum vardı..açıkçası bende konuyla ilgileniyorum. 1 yıl sonra falan yaptırmayı düşünüyorum..yine coşkun beye giderim..kendisine güvenim tam...
zaten diğer bölgelerim için revizyon yaptırmam lazım (üzretsiz olarak)..hepsi bir arada çıkar..

Merhaba esmergonca :)

ôncelikle gecmis oldun, simdi nasilsin?? hala memnunmusun??

Bende liposuction yaptirmak istiyorum bel karin ve bacaklarima ama inanilmaz korkuyorum deride dalgalanma cökükler olacagindan.
Senin derin ne halde??

Ben ibrahim askar ve galip agaoglu ile maillestim onlarin fiyatlari uygun gibi geldi bana :)

merhaba arkadaşlar bnde yakın zmanda liposuction yaptırmayı düşünüyorumdaa ama aklıma takılan bişey var ki ameliyattan çıktıktan sonra fiziğinizde bir değişme oluyor mu fark edilcek kadar yoksa 2 3 ay sonrasındamı oluyor??

Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Normal(klasik) liposuction yaptıran arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Operasyondan kaç gün sonra ayağa kalktınız ve ameliyat gecesini hastanede geçirmek zorunlu mu sizce, çok acı ya da komplikasyon yaşadınız mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum, ilk geceyi ise evde geçirmek istiyorum, eşim dışında kimsenin bilmesini istemiyorum ve ameliyattan 5 gün sonra işe dönmek zorundayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Birlikte gitsek güzel olur belki indirim yapar? Sence bahsettiğim şekilde bir ameliyat bir operasyon olarak mı ücretlendirilir?

Birlikte gitsek güzel olur belki indirim yapar? Sence bahsettiğim şekilde bir ameliyat bir operasyon olarak mı ücretlendirilir?

hehe :) benim daha vaktim var 1-1,5sene kadar..
ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni..
ama şöyle bişeyt yap mesela..ön görüşme danışma üzretsiz. git görüş hem mekanı hem insanları da gör sana fikir versin..sonrasında başka dr lara da git..beğendiğin fiyatı makul bulduğuna yaptırabilirsin..

size geçmiş olsun bir sorum olacak size sizin operasyonda kaç lt yag alındı acaba revizyon için ücret ödeyecekmisiniz

26 gün hala aynı

Ödeminiz mi var? Aynı derken?

Ben bugün oldum ameliyat, izmirde..lazerlipo+klasik lipo çalışıldı..klasik lipoya ihtiyaç kalırsa gireceğim demişti gerçi, anestezinin etkisinden o an sormak aklıma gelmedi..

iki bacak(komple) ve bel simit bölgemden 2.5 litra yağ çekilmiş..Bana çok az gibi geldi ama görücez sonuçları..

Şu an özellikle sol bacağımda dehşet bir şişlik var..diz üstünde..resmen top gibi bir şişlik..Sanki silikon koymuşlar oraya gibi

Tecrübeli arkadaşlardan cevap vermeleri ricamdır, bu durum normal değil mi?

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…