Smart,lazer,slim lipo

yorumlardan kafam çok karışmıştı senin yazını görünce nasıl heveslendim anlatamam nolur bana ulaş :) özelden msn yazdım

yorumlardan kafam çok karışmıştı senin yazını görünce nasıl heveslendim anlatamam nolur bana ulaş :) özelden msn yazdım

gerçekten bende çok heceslendim levent beye msj attım ama hala dönmedi ben 10 yıl önce liposuction yaptırmıştım şu an bacaklarımın arkasında dalgalanma şeklinde şekil bozukluğu var birçok yöntem denemiş olmama rağmen bir sonuç alamadım. normal liposuction bende çok ağrılı olmuştu 4-5 gün hiç yürüyemedim binlerce iğne batıyo hissi oluştu bacaklarımda. şu an yazılanlardan çok heveslendim ama bu gibi ameliyatların kötü sonuçları 5-6 yıl sonra ortaya çıkıyo. liposuction sonrasında hiç kilo almadım o bölgeden sadece şekil bozukluğu oldu işte 52 kiloyum şu anda kalçam vücuduma göre biraz büyük hihoyyyt o bölgeyede smart yaptırmayı düşünüyorum umarım sarkma falan olmaz

Canım ben yaptırmadım ama okuduklarım doğruysa eskiden liposuction yapılıp şekil bozukluğu oluşan bölgeler smart lipo ile düzeltilebiliyormuş. Kalçada işe yarar mı bilmiyorum ama sarkma olacağını sanmıyorum, sıkılaştırma amaçlı da kullanılıyor.

merhaba bende iki hafta sonra kollarima lipo yaptirmayi dusunuyorum anladigim kadariyla bu hemen sonucu gorulen bi sey diil 3-6 ay arasi beklemeliymisim, vucut yagi zamanla kendi atiyormus, hic yaptiran varmi? agri sizi cok oluyormu? simdiden tesekkurler...

arkadaşlar epeydir giremiyordum,ancak gödüm.
Eşimde göbeğinden ve yanlarından olmuştu o da çok memnun :)

benimde kafam karışmadı değil uzun zamandır smart lipo için yazılanları okuyorum başka topikte sensii diye bir arkadaş levent taşçıya yaptırmış ve memnun kaldığını yazmıştı.sanırım iyileşme süreci kişiye göre değişiyor.uzun zamandır düşünmeme rağmen hala kararsızım sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.leven taşçının sekreteri uzun zaman önce uçuk bir fiat vermişti bana hatta telefonda:))))birde hüseyin güneşi araştıracağım.

Hangi bölge için ne fiyat vermişlerdi angell?

merhaba herkese;

bende yanaklarım ve gıdımdan smartlipo olucam coşkun bey e ancak ewet benimde çok korkularım var çökme,sarkma olurmu ve ya yaptırdıktan sonra çok morarma ya da zorluk yaşar mıyım nisan ayı için randevu aldım, gidiyorum mutlaka sonucunu sizlerle paylaşıcam.

4 aydan beri kimse birşey yazmamış. Smart lipo yaptıranlar son haliniz nasıl yazar mısınız? Tavsiye eder misiniz?

Ben smartlipo yaptıralı tam 3 hafta oluyor.Bel ve basen bölgesine yaptırmıştım.Bandajların ilk açıldığı gün bile vücudumdaki incelme ve daralmayı fark ettim.Şimdi işyerinde herkes zayıfladığımı sanıyor.Yalnız bende korkunç derecede morarma oldu.Bel bölgesinde morarma ile birlikte ödem de oldu.Ödemler dışardan fark edilecek kadar değil ama morlukları gören korkar valla.Bu yüzden hiç morarma ve ödem olmadığını, smart lipodan 1 hafta sonra denize havuza girenlere şaşırıyorum.Kişiden kişiye çok değişen bir etki var demek ki...Yalnız çökme, dalgalanma vs deformasyondan korkan arkadaşlar için rahatlıkla söyleyebilirim ki, en ufak bir deformasyon yok.Smart lipo uygulanan bölgede eşit oranda incelme var .Hatta selülit görüntüsünde bile azalma oldu bende.Bu yüzden morlukların tam geçeceği zamanı iple çekiyorum.Ve hala korse giyiyorum..

cnm gecmis olsun.. korse sadece 3 4 gün giyilmiyormuydusempatiksalakcinni üc hafta cok uzun geldi hele yazin..
birde nekadar oldun sen?

sonuclari paylasmamissin bizimle ..nasil gecti nasil oldun simdi cok merak ettim :) gecmis olsun sanada cnm

cnm gecmis olsun.. korse sadece 3 4 gün giyilmiyormuydusempatiksalakcinni üc hafta cok uzun geldi hele yazin..
birde nekadar oldun sen?

Normalde daha kısa süre korse giyildiğini ben de duymuştum.Operasyondan ilk çıktığımda doktor bana en az 10 gün demişti ama dedim ya, bende anormal derecede morarma oldu diye.Korseye devam etmemi biraz da o yüzden istedi doktorum.Zaten korseyle daha rahat hissettim ben kendimi.Normal korselerden değil bu. Denemek için geçen gün evdeki kendi korsemi giydim ve hiç rahat edemedim.Halbuki operasyondan sonra bana giydirilen korsede çok rahatım.Benden çok fazla miktarda yağ alınmadı.Ben peşin 3500 TL'ye yaptırdım canım.

hmm anladim canim tekrar gecmis olsun..
ya bu yag alimida ztn 2 kilo oluyormus ztn en fazla..bunuda hangi bölgeden alirsa alin ayni fiyata yapior dr. bey sanirim.. okudugum kadariyla yani

Merhaba roserose23

az önce forumda smartlipo yaptirdigini okudum. öncelikle tecrübelerini paylastigin icin tskler.
benimde aynen sende oldugu gibi en büyük sorunum ayak bileklerimin cok kalin olmasi.
ben almanyada yasiyorum, ve maalesef burda smartlipo ücretleri cok yüksek. bildigin gibi bu yöntem henüz pek yaygin degil. onun icin türkiyeye birdaha ki gelisimde istanbul da yaptirmayi düsünüyorum.
benim sana sorum su an icin, yani yaptirdiktan hemen hemen bir yil sonra memnun olup olmaman. istedigin sonucu elde edebildinmi acaba?
cünkü özellikle ayak bilegindeki yaglar, ki benimki kesinlikle yag, kas degil yani, cok yavas eriyormus.
ayni sorunu yasadigimiz icin senin tecrüblerin benim icin cok önemli. acaba rica etsem resimde gönderebilirmisin? maalesef özelden henüz mesaj gönderemiyorum, fakat sen bana gönderirsen email ile de iletisim kurabiliriz.
anlarsin ki benim durumum daha da bir farkli. cünkü bu yöntem ise yaramiyorsa, hic bu kadar yolu ve eziyeti cekmeme deymez.
senden cevap alabilirsem cok sevinirim...

seseyi

sevgili roserose23
ayak bileklerinden ameliyat olmuştun sonuçları nasıl oldu en son pek bir fark olmadığını söylemiştin gelişme oldu mu umarım istedğin gibi olmuşlardır.bilgilendirirsen sevinirim bende aynından şikayetçiyim çünkü kararsız kalıyorum yaptırıp yaptırmamak arasında.... teşekkürler

Merhabalar,
Smartlipo konusunda korkuların varsa sana Body Tite aletini önerebilirim. Hem cildi sıkılaştırıcı hem yağları eritici hemde içerdeki yağı emici özellikleri var. Doktorumun söylediği çok geniş bölge olmadığı sürece lokal anestezi ile de yapılabiliyor. Ütü gibi içerden yağı boşaltırken dışardan cildi sıkılaştırıp yapıştırıyor. Ben kol için yaptırdım 2 hafta korse giydim. 3. haftada sonucunu gördüm gerçekten etkili bir alet. BodyTite ın en önemli avantajı da yaptırdıktan sonra 1 gün dinlenip işine devam edebiliyorsun.

merhaba sahikaharika,
kollarım için yaptırdım demişsin. benimde kollarım kalın ve baya sarkık. bende smartlipo yada vaser düşünüyordum. senin yöntemin nasıl biraz daha açar mısın ve kime , ne kadara yaptırdın? sonuç nasıl oldu? benim en büyük korkum daha da sarkması. çok kararsızım. bir an öncede yaptırmak istiyorum. teşekkürler..

Ya bunlar çok korkutucu şeyler. Çok isterdim böyle mucizevi bir şekilde zayıflamak ve diri bir vücuda sahip olmak ama korkuyorum.

Öncelikle Bu Konuyu Başlatan arkadaşa şunu söylemek istiyorum. Beni bu konuda sen teşvik ettin ve heyecanlandırdın. Ama o morluklu halini görünce çok endişelendim ne yalan söyleyeyim. Ben olsam utangacımdıre resmimi koyamazdım siteye ama sen bi kere buna cesaret edebildiğine göre yine yapabilirsin diye ümit ederek düzeldiğin halinin resmini koyabilip koyamayacağını merak ediyorum. Ve ayrıca soruyorum ki kaç bedendin kaç bedene indin. Şu kadar zaman geçti hala öneririm bi sorun çıkmadı diyor musun?

Bi de bu sonuçta delik açıyor vücutta doğum yapsam ilerde sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar, ek bilgi olsun, ne kadar yağ alacaksınız diye sormayın diyor benim doktorum mesela. Onu operasyon sırasında daha çok belirliyorlar herhalde ya da başka bir sebepten bekli söylemiyorlar. Mesela hayatta belimden ve sırtımdan 2 buçuk kilo yağ çıkacağı aklıma gelmezdi. Ama 2 buçuk bel ve sırttan alındı, 2 kilo da karın ve mideden alındı. Diğer yerler önümüzdeki hafta bayramdan sonra yapılacak. Onları da bitince yazarım. O yüzden 3 kilo için şu kadar fiyat diye düşünmeyin.

Sevgili Farferella senin durumunu merak ediyorum. Bende şort giyilen bölgede aşırı yağ var, kurtulmam lazım. Kıkırdak erimesi başlamış dizlerimde sporda yapamıyorum. Halsizlik yorgunluk ve demir eksikligi var vücudumda bunlar spor yapmama engel.Masa başı oturarak çalışıyorum. 35-40 yaş arasında olunca zaten vücutta yağ yakımını azaltıyor. En uygun yöntem nedir yağlardan kurtulmak için bunu bulmam lazım. Bana senin işlemlerin sonucunu yazarmısın? Özelden de yazabilirsin. Bu konuda olumlu sonuç almış herkes yazabilir. 50 mesajım dolmadığı için ben özelden yazamıyorum ama siz bana yazın arkadaşlar. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…