- Konu Sahibi farfarella
-
Merhaba Arkadaşlar,
ben smartlipo yaptıralı tam 1 yıl oldu.Ve diyorum ki hayatta aldığım en iyi kararmış yaptırmak.Sonuçları tam olarak görmek için en az 3 ay geçmesi lazım,önce fark yokmuş gibi geliyor ama inanın sonuç muhteşem.Şu an 6 aylık hamileyim ve nerdeyse kalçam hiç büyümedi(üst bacak ve basenlerime sadece 1 seans yaptırmıştım).Doğumdan sonra mutlaka göbek ve bacaklarıma yaptıracağım.Benim doktorum Coşkun Levent Taşçı.Bence bu yöntem estetikte tam ir devrim
yorumlardan kafam çok karışmıştı senin yazını görünce nasıl heveslendim anlatamam nolur bana ulaş :) özelden msn yazdım
gerçekten bende çok heceslendim levent beye msj attım ama hala dönmedi ben 10 yıl önce liposuction yaptırmıştım şu an bacaklarımın arkasında dalgalanma şeklinde şekil bozukluğu var birçok yöntem denemiş olmama rağmen bir sonuç alamadım. normal liposuction bende çok ağrılı olmuştu 4-5 gün hiç yürüyemedim binlerce iğne batıyo hissi oluştu bacaklarımda. şu an yazılanlardan çok heveslendim ama bu gibi ameliyatların kötü sonuçları 5-6 yıl sonra ortaya çıkıyo. liposuction sonrasında hiç kilo almadım o bölgeden sadece şekil bozukluğu oldu işte 52 kiloyum şu anda kalçam vücuduma göre biraz büyük hihoyyyt o bölgeyede smart yaptırmayı düşünüyorum umarım sarkma falan olmaz
benimde kafam karışmadı değil uzun zamandır smart lipo için yazılanları okuyorum başka topikte sensii diye bir arkadaş levent taşçıya yaptırmış ve memnun kaldığını yazmıştı.sanırım iyileşme süreci kişiye göre değişiyor.uzun zamandır düşünmeme rağmen hala kararsızım sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.leven taşçının sekreteri uzun zaman önce uçuk bir fiat vermişti bana hatta telefonda:))))birde hüseyin güneşi araştıracağım.
4 aydan beri kimse birşey yazmamış. Smart lipo yaptıranlar son haliniz nasıl yazar mısınız? Tavsiye eder misiniz?
Ben smartlipo yaptıralı tam 3 hafta oluyor.Bel ve basen bölgesine yaptırmıştım.Bandajların ilk açıldığı gün bile vücudumdaki incelme ve daralmayı fark ettim.Şimdi işyerinde herkes zayıfladığımı sanıyor.Yalnız bende korkunç derecede morarma oldu.Bel bölgesinde morarma ile birlikte ödem de oldu.Ödemler dışardan fark edilecek kadar değil ama morlukları gören korkar valla.Bu yüzden hiç morarma ve ödem olmadığını, smart lipodan 1 hafta sonra denize havuza girenlere şaşırıyorum.Kişiden kişiye çok değişen bir etki var demek ki...Yalnız çökme, dalgalanma vs deformasyondan korkan arkadaşlar için rahatlıkla söyleyebilirim ki, en ufak bir deformasyon yok.Smart lipo uygulanan bölgede eşit oranda incelme var .Hatta selülit görüntüsünde bile azalma oldu bende.Bu yüzden morlukların tam geçeceği zamanı iple çekiyorum.Ve hala korse giyiyorum..
merhaba herkese;
bende yanaklarım ve gıdımdan smartlipo olucam coşkun bey e ancak ewet benimde çok korkularım var çökme,sarkma olurmu ve ya yaptırdıktan sonra çok morarma ya da zorluk yaşar mıyım nisan ayı için randevu aldım, gidiyorum mutlaka sonucunu sizlerle paylaşıcam.
cnm gecmis olsun.. korse sadece 3 4 gün giyilmiyormuydusempatiksalakcinni üc hafta cok uzun geldi hele yazin..
birde nekadar oldun sen?
Normalde daha kısa süre korse giyildiğini ben de duymuştum.Operasyondan ilk çıktığımda doktor bana en az 10 gün demişti ama dedim ya, bende anormal derecede morarma oldu diye.Korseye devam etmemi biraz da o yüzden istedi doktorum.Zaten korseyle daha rahat hissettim ben kendimi.Normal korselerden değil bu. Denemek için geçen gün evdeki kendi korsemi giydim ve hiç rahat edemedim.Halbuki operasyondan sonra bana giydirilen korsede çok rahatım.Benden çok fazla miktarda yağ alınmadı.Ben peşin 3500 TL'ye yaptırdım canım.
sevgili roserose23
ayak bileklerinden ameliyat olmuştun sonuçları nasıl oldu en son pek bir fark olmadığını söylemiştin gelişme oldu mu umarım istedğin gibi olmuşlardır.bilgilendirirsen sevinirim bende aynından şikayetçiyim çünkü kararsız kalıyorum yaptırıp yaptırmamak arasında.... teşekkürler
Arkadaslar hemen oyle umutsuzluga kapılmayın yada fıyasko dıye dusunmeyın bu olayı.Bu olaydan yaptırıpta umutsuz konusan ben vardım en basta.bunun nedenıde benım baskalrından duyup bu operasyonu hemen yaptırmıs olmam.Dıger baslıklarda yazmıstım burda bılmeyen arkadaslara tekrar soluyorum ben operasyon ıcın bılgı almaya gıttıgımde randevularda bı karısıklık olmustu ve doktor beyle yuz yuze konusamamıstım. Nekadar ıncelıcem nezaman duzelıcem bunları doktorun agzından duymamıstım.Benım burda tek yanlısım bandajlar acılınca hemen vovvv super olmsum bu kadar basıtmıs gıbı dusunmem oldu.Oyle olmadıgını gorunce bıraz hayal kırıklıgına ugradım tabı.Ama sonucta operasyonda cıkan yagları ben gordum basenımde varolan o yag gıttı sonucta ıllakı bı ıncelme olcak.Ben basenlerımden kurulmak ıcın bugune kadar bırcok yola basvurdum arkadaslar kremler sıkılastırıcılar karboksı masajlar en onemlısıde duzenlı spor yapıyodum ama olmuyodu ıste hıcbırı ıse yaramadı.Lıpoyu duyunca mucıze gıbı geldı ve herseye ragmen bukadar seyı denemısken ve yaptıranlaradn olumlu seyler duymusken bunu denemye degerdı.Ben bu opersayonu gızlıce yaptım evden kımseye soylemedım korkutmak ıstemedım sımdı morluklar kabuklar dusmusken artık sırrımı evdekılere soledım ve dun ablama basenlerımı gosterdım.Bana sankı pek degısıklık yok gıbı gelsede ablam gorunce sok oldugunu soledı.Bende ısrarla sordum cıddımısın fark varmı dıye.Oda sımdı bel bolgesıne yaptırmak ıstıyor :) sanırım sıslıkler bıraz daha ıner oyle umut edıyorum yanı ozman tam ıstedıgım gıbı olur sonucta hala 1 ay olmadı benım umudum var arkadaslar.yınede yaptırmak ısteyenler ve kararsız olanlar bızlerın gelısmelerını takıp edıp karar versınler.Ben bu ıslerle bukadar ugrasmısken ve sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa emın olun sıze bıldırıcem arkadaslar yapmayın degmez dıycem.Bızlerde sonucta doktorun ne akrabası nede bır arkadasıyız bu ıse umut baglamıs kısılerız ve yaptırdıgımız seyın bosa gıtmesını ıstemıyoruz.Zaman bu elbet gecıcek 2-3 ay ozamanda sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa paramında zamanımında hesabını sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?