Smart,lazer,slim lipo

kızlarbayadır yazamadım kusura bakmayın operasyon olalı 1,5 sene oldu nerdeyse düzenli kontorellere gittim ama şöle diyim çok bir fark olmadı bileğimin arka kısmı hafif bir oyuk oldu ama ön kısmımdaki şişlik hala geçmedi hala kalın öle diyim size ben çok mennun kalmadım tekrar gidip aynı acılarıda yaşamak istemiyorum açıkçası o yüzden gitmedim bir dahada hiç olmadı demiyorum ama çokda istediğim sonuç olmadı hala kalın diyeibirim bundan sonrada incelceğini düşümüyorum açıkçası:1no2:

Arkadaşlar Merhabalar ben uzun süredir üyeyim fakat konuşmalara katılmaya vakit bulamıyordum .Smart -Lipo hakkındaki bütün yorumları okudum fakat kafam karıştı biraz ben randevumu aldım yarın karnıma ve gıdığıma yaptırıcam.Bu işlem narkozsuz yapılıyor değil mi ? az önce operasyonu anlatan arkadaşlardan biri narkozlu gibi anlatmış merak ettim bana hemen cevap verebilirseniz sevinirim
saygılarımla

Kesinlikle tamamen uyutmuyorlar. Narkoz derken, lafın gelişi demiş olabilirler, çünkü ben de ameliyatlardan sonra "narkozun etkisi geçsin..." gibi konuşabiliyordum :) Yani lokal yapıyorlar merak etmeyin. Ameliyat sırası işin en eğlenceli kısmı :))

bu cihazla selülit tedaviside yapılabiliyormuş diye okudum yaptıran yada bilgisi olan varmı ne kadar etkili paylaşırsanız sevinirim

Merhaba Roserose23,
bende bacak içime smartlipo yaptırmak istiyorum ama kararsızım, çok korkuyorum bi şey olursa diye son durumun ne acaba, bi incelme oldu mu bileklerinde ya da bir deformasyon ? Bir de Farfarella adlı bir kullanıcı vardı, sanırım o da bacak içinden yaptırmıştı, onun son durumu hakkında bir bilgin var mı? ben 50 msjı dolduramadığım için kimseye özel msj atamıyorum beni biraz olsun bilgilendirirsen çok çok sevinirim...şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben de uzun zamandır basen ve ust bacak bölgemden şikayetçiyim. Bir arkadaşım Superplas'da slimlip yaptırdı. Basen, bacak, yüz , karın , bel ve sırt. Çok kilolu değildi ama toplamda 5.5 kg yağ alındı.
Şu anda görünüşü gayet iyi durumda. Ben de Ali Duman'dan randevu aldım. Konuşmaya gittim gayet açıklayıcı idi. Muayene etti ve benim için 2 seans yapılması gerektiğini söyledi. 1 seans basen , ikinci ise diz içi ve ust bacak. C.tesi günü ilk ameliyata gireceğim , basen için. Girmeden önce cm olarak ölçüyü evde ben alacağım. Umarım beklentimi karşılayacak kadar incelme olur. Aradaki fark cm olarak ne kadar olacak çok merak ediyorum. Bir de kg. olarak da bir fark olacak mı acaba?
Bu konuda yaşanmış tecrübeleri burdan paylaşırsanız sevinirim.

sevgili missist yaptırdım lokal anestezi ile yaptılar benim daha 2,5 hafta oldu öyle aman aman acım sızım olmadı yani ağrısı sızısı hafif dayanılmayacak gibi değil .Ben gıdımla karnımı aynı anda yaptırdım sağolsun doktorumda çok iyi zarif bir insan.Fakat bu operasyondan sonra uzun süre yüzüme maske gibi bir bandaj takıldı .Bu süreç benim için çok zor oldu karnım için giydirdikleri korseyide hala giyiyorum onun bir zorluğu yok fakat yüzümdeki açıkcası biraz bunalttı beni.sonuca gelince daha ödem ve sertlikler var geçince esas sonuç belli olucak şimdilik görüntüde pek bir fark yok.Ama arkadaşlar ben yabancı kanallardada bununla ilgili belgeseller izledim hiçbiri hemen anında sonuç alınacak demiyordu.sonuçta 2,5 kilo yağ alındı ve ben o yağı kavanozda gözümle gördüm mutlaka faydası olur diye düşünüyorum ama lütfen operasyonun üstünden 2-3 ay geçen varsa yazsında içim rahatlasın sevgilerimle .

sevgili kilokolik benim de göbeğim ve belimden 1900 gr yağ alındı. tam 3 ay geçti ve inan bana günden güne daha iyi bir görüntüye doğru gidiyorum. ödemlerim yok denecek kadar az ve göbeğim ilk bandaj açıldığı andaki gibi dümmdüz. tabi kilo almamaya dikkat etmen lazım. ama inan pişman olmayacaksın. yine söylüyorum, hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri dr coşkun levent taşcıya bu operasyonu yaptırmak oldu.

Canım sağol hızlı cevap için benim daha cuma günü 3 hafta olucak karnında sertlikler hissizlik oldumu zaman zaman kramplar .Bana yazarsan çok sevinirim sevgilerimle

Arkadaşlar ben göğüslerimi de küçültmeyi düşünüyorum bana tavsiye edeceğiniz bir dr varmı ? Bide bu operasyon galiba smart lipo gibi falan değil daha ağır bir operasyondur diye düşünüyorum çünkü ben Cuma yaptırıp Pazartesi işe gittim (maskeyle biraz mumya gibi oldum ama ) beni göğüs küçültme ameliyatı yaptıranlar biraz aydınlatırsa sevinirim sevgilerimle

Canım forumları araştırmanı tavsiye ederim. İlgili forumlara girip yaptıranlara sormak lazım.

Son düzenleme:
kilokolik o sertlik ve hissizlik 2 ay kadar sürüyor. ödemlerden girintili çıkıntılı bir görüntü oluşuyor ama 2 ayı geçtikten sonra yavaş yavaş ödemler dağılıyor. zaten bunun tam iyileşmesi 6 ay kadar sürüyor dedi dr bey.

Canım forumları araştırmanı tavsiye ederim. İlgili forumlara girip yaptıranlara sormak lazım.

sağol hayatım hızlı ve bilgilendirici cevapların için karnımdaki sertlik ortaya doğru iyice toplandı ve çok sert doktorum masaj önermişti bide ben araştırırken arnica krem iyi geldiğini duymuştum şimdi onu sürüyorum ve masaj kemeriyle masaj yapıyorum sonuçları işallah iyi olur sevgilerimle

Sevgili Angel ben de geçen ay yaptırdım Dr.Serkan Dinar yaptı çok memnunum .Fors Estetik diye netten ara bulursun hatta git görüş öyle sekreterine falan bırakmaz istediğin zaman kendisiylede görüşürsün fiyat konusundada öyle uçuk fiyatlar vermiyor görüşmekte fayda var sevgilerimle

Canım sağol ben aynı anda gıdı mı da aldırdım dr artık yavaş yavaş karnıma ve gıdıma masaj yapmamı söyledi .Ben ameliyatı olalı 1,5 ay oldu hala masaj yaparken ağrım var karnımda bide nette araştırırken arnica diye bir krem gördüm ödeme ve şişliğe iyi geliyormuş bi bilgin var mı ?

Canım benim bende 40 yaşındayım ve masa başında çalışıyorum bundan 2 ay önce karnımı ve gıdımı aldırdım gıdımda istediğim sonucu alamadım ama karnım güzel oldu gerekirse gıdımı bidaha yaptırıcam taki istediğim görüntüye ulaşana dek.Ben lazerle liposekjın yaptırdım canım cuma yaptırdım pazartesi işe gittim yani öyle zor bişey değil bir ay sonrada göğüslerimle bacaklarımı yaptırıcam çok kararlıyım yok öyle 40 yaşında pes etmek hemen ol kurtul yağlardan ben çok mutluyum bu arada diet te yapıyorum evet biraz yavaş yakıyorum ama olsun ben ayda 5 kilo vereceğime 2 kilo veriyorum yaptır kurtul kendini aynada nasıl görmek istiyorsan o hale gelene kadar mücadele ver arkadaşım.Benim eşim,çocuklarım,annem herkes karşıydı ameliyatıma ama inat ettim oldum sevgilerimle

operasyonu yaptrdınız mı acaba? sonuclar nasıl memnun musunz?
bende basen ve kalca için dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…